Ke 6.3.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 4 356
  • 107

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jälleen on lähtökohdat illan matsiin sen näköiset että faijalla on korkki ja rotsi auki ja larpataan taas vähän Edaria. Josko viime aikojen hyvä formi kuitenkin yllättäisi.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Tänään pelataan myös mustavalkoista tulevaisuutta: Jos Ässät ja KooKoo nappaisivat täydet vierasvoitot, niin TPS:n matka kevään peleihin on astetta hankalampi, missä tarvitaan myös voittoja. Sisäinen masokistini tavallaan toivookin sitä, niin nähdään pistääkö joukkue PE (alkaen) parastaan.. Sitä voisi myös auttaa se jos HIFK voittaisi tänään, jos olisi makeaa maha täynnä viikonloppua vasten. Katsotaan ja ihmetellään.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Talajalta jalat alta.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
On tuo Joensuu aika huvittava. Ensin hieroo hanskaa Jukuripelaajan naamaan sekuntikaupalla ja kun tuomarilla nousee käsi, niin silmiä lautasen kokosena pyöritellen selittämään, että emmää ny mittää tehny.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Saapa nähdä pitääkö linja naamanhieromisissa loppuun asti Mikkelin pelissä. Hyvä vihellys oli kyllä, ihan ei Joensuu tuossa tilanteessa täysillä käynyt.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos tämä Nordiksen kiekkotrilleri pistettäisiin pyörimään ilman logoja ja nimiä niin voisi veikata että menossa on jumbofinaali.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös