Ke 6.11.2013 Peliitat - SaPKo

  • 2 531
  • 12

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Täytyy pohjustaa ketju jo hyvissä ajoin. Kyseessä syksyn räjähtävin spektaakkeli Heinolassa. Pässinpäät ovat olleet jostain syystä äärimmäisen ärsyttävä ja vaikea vastustaja. Monesti SaPKo pyörii jaloissa, mutta niin vain käy iskemässä tavalla tai toisella tarvittavat maalit. Kaikki muistanevat ottelun muutaman talven takaa, jolloin SaPKo onnistui voittamaan Heinolassa ilman ainuttakaan kelvollista maalipaikkaa 1-2. Kiitos Joonas Kuuselan viimeisen minuutin kahden keskialueelta hörppäämän kiekon. SaPKon pässejä kaitsevan Janne Sinkkosen parran välistä nousee savua, kun hän lietsoo armeijansa taisteluvalmiuteen. Helppoa ei siis tule olemaan tälläkään kertaa SaPKon kanssa...

Ottelun lähtökohdat ovat pisteitä myöten melko yhdenmukaiset. Molemmilla lienee loukkaantuneena saman verran miehiä. Tärkeä peli kaiken kaikkiaan kummallekin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Kaikki muistanevat ottelun muutaman talven takaa, jolloin SaPKo onnistui voittamaan Heinolassa ilman ainuttakaan kelvollista maalipaikkaa 1-2. Kiitos Joonas Kuuselan viimeisen minuutin kahden keskialueelta hörppäämän kiekon.

Kyllä, ainoa Peli mitä olen Heinolaan ajellut katsomaan. Minulle kelpaisi samanlaiset pisteet huomiseltakin. Eipä vaan, oikeasti toivoisin hyvää peliä, mutta tietysti niitä pisteitäkin.
Peliittojen loukkaantumisista ei ole juurikaan tietoa, mutta SaPKolta on ukkoja saikulla melko rajusti. Kahdessa viimeisimmässä matsissa puolustaja on nostettu kentällisen laitaan. En jaksa nyt luetella, ketkä kaikki ovat poissa, enkä oikeastaan ihan varmaksi tiedä tämän hetken tilannetta. Pari miestä siellä on ollut kuntoutumisen kynnyksellä.
Toivottavasti joku olisi tervehtynyt sillä vaikka Lukka pelasikin lauantaina hyökkääjän kelvollisesti niin kyllä siinä tasoitusta annetaan melkolailla jos pelaajat eivät ole omilla paikoillaan.

Veikkaan, että mikäli Jasi ei lataa pässilaumaa yli niin pisteet lähtee vierasjoukkueen mukaan. Jäähyjä ei ole varaa ottaa, Vehmanen (eikä kukaan muukaan) ei saa hölmöillä. Maalivahtipeli on isossa roolissa ja luotan niin paljon Kauttoon, että SaPKon päätyyn ei tasakentällisin yhtä maalia enempää tehdä. Siis veikkaan vaan.

SaPKon ongelma koko kauden on ollut otteluiden alut, yhtä peliä lukuunottamatta. Onkohan yhdessäkään vieraspelissä tehty ensimmäistä maalia? Mutta toisaalta toiset erät ovat olleet vahvoja ja moni peli on parantunut loppua kohden, poislukien viime perjantain Hokki peli. Ensimmäisen erän maalisuhde on 6-19 ! ! ! Toisen taas 18-11 eli jos mitään mistään tilastoista voi päätellä niin vierasjoukkueen mahdollisuudet voittoon kasvavat JOS ensimmäisestä erästä selvitään ilman tappioasemaa.
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Poissaolijoiden lista olikin synkempi kuin osasi odottaa:
Jori Pakkanen, Lasse Tiilikainen, Eetu-Ville Arkiomaa, Niklas Huovila, Mika Mörsky, Ville Eskelinen, Mika Hyvärinen, Petja Summanen, Jaakko Heiskanen.

Voi perse!

Kaksi A-junnua on nostettu tänään mukaan kun Hämeenlinnankin apuvarastot olivat tyhjää täynnä. Mutta antaapa poiken näyttää ja onhan se hienoa, että omat junnut pääsee pelaamaan.
Jos SaPKo meinaa tänään ottaa pinnoja niin sen on suoritettava aivan äärirajoilla. Samoin veskarin on oltava parempi kuin hyvä.
Kolmoskenttä koostuu puolustajasta, lainapelaajasta ja A-junnusta. On tuossa kuitenkin kaksi ehjää ja laadukasta kentällistäkin ja sen lisäksi puolustus on ihan hyvässä koostumuksessa.

Kokoonpano illan koitokseen.

1. Suhonen-Niemimaa-Essen
Virkki-Metsola

2.Kallela-Huttu-Nuutinen
Vehmanen-Nikkilä

3. Kainulainen-Hämäläinen-Lukka
Sulin-Kärmeniemi

4. Sairanen-Toivanen-Laaksonen

MV: Kautto (Leskinen)
 

ProPera

Jäsen
Peliitat tänään:

1. Alanne - Keinänen - Isomäki
Tuhkanen - Silfver

2. Ritamäki - Koponen - Kangas
Hurri - Mattila

3. Rairama - Lahtela - Kainulainen
Hofer - Jenik

4. Manninen - Rajamäki - Heikkilä

MV: Rautiola (Pesonen)
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kovin lahtelaisvoittoinen on Peliittojen puolustus... Hyökkäykseen saatu Ritamäen Janne takaisin Pelicansista, tosin vain lainalle. Edellä mainittiin SaPKon pelanneen otteluiden alut huonosti ja toiset erät paremmin. Peliitoilla vastaavasti ensimäiset erät ovat kulkeneet, mutta toisessa peli onkin turhan usein suistunut pois kiskoiltaan. Ensimmäinen erä lienee ratkaisevassa roolissa. Peliittojen on siinä kyettävä onnistumaan maalinteossa tarpeeksi monta kertaa. Mutta eiköhän SaPKo tänään ole iskussa jo alusta alkaen. Sinkkonen pitää varmasti huolen hyvästä valmistautumisesta tähän otteluun. Huomautettakoon muuten monelle tietämättömälle, että Peliittojen päävalmentaja Petri Karjalainen on tämän viikon nuorten maajoukkueen mukana, joten Karjalaista tuuraa Merikiven Late. Ja Peliittojen loukkaantumislista on muuten SaPKon tavoin varsin kattava. Heinolassa tuuraajia on sentään saatu liigan puolelta. Voisin jopa melkein veikata, että ottelu tulee menemään jatkoajalle.

Ja loppuun vielä tunnelmallisia itkunsekaisia muistikuvia vuosien takaa, kun SaPKon Kalle Konsti kävi kerta toisensa jälkeen masentamassa heinolalaisyleisön. Tekihän ukko maaleja yhtetään, mutta HeKiä vastaan tuntui sihti olevan aina erityisen hyvin kohdallaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Joopa joo, Mestiksen sivut kertovat nyt kuitenkin että neloskentässä viilettäisi Mika Mörsky eikä A-poika Sairanen.
Jos näin on ja Mörsky on pelikunnossa niin se on joukkueelle hyvä. Luulisin kuitenkin, että Sairanen siellä on.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Morjensta pöytään!

Toivotaan hyvää peliä tänään! SaPKo antaa hieman tasoitusta rosterinsa kanssa, mutta mitään ei anneta ilmaiseksi. Tasuri voi olla kyllä aika todennäköinen. Sellainen kysymys juolahti mieleen, että onko Heinolan Mestistv lähetyksessä selostaja?
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Jahas, Murkula ehtikin sen SaPKon kokoonpanon tänne laittamaan (ihan oikeaan paikkaan niin kuin pitääkin), joten turhaan sitä tuonne toiseen ketjuun enää laitoin. Mutta joo, onhan tuo joo... kokoonpano kuitenkin. Yllätysvoittoa sitten vaan tässä odottelemaan.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Sellainen kysymys juolahti mieleen, että onko Heinolan Mestistv lähetyksessä selostaja?

Vastaus on lyhyesti ja ytimekkäästi, ei ole. Toivon mukaan luvassa on tosiaan kunnon kiekkoviihdettä. Se ainakin on odotuksissa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
No eipä ollut MestisTV:ssä kuvaakaan ennen viimeistä erää, joten otanta pelistä on vähän vajaan sutjakka.
Kaksi nopeaa eränalkumaalia riitti pelin voittoon. Kolmennessakin erässä puolen minuutin kohdalla Suhonen pääsi läpi ja olisi voinut murhata matsin. Ei sitä kuitenkaan tehnyt.
Sen jälkeen Peliitat tuli vahvasti, mutta erä lössähti huolimattomaan pelin viivytysjäähyn ja sen jälkeiseen väärään vaihtoon. Näytti läppärin ruudulta, että siellä oli varmaan seitsemän miestä yhtä aikaa askissa.
Peliitat näytti tuossa kolmannessa erässä törmänneen Jasin Savonlinnaan mukanaan tuomaan uhrautuvaan kiekkoja blokkaavaan peliin. Suht montakin vetopaikkaa viimeisessä erässä siunaantui, mutta valtaosa meni jonkun sapkolaisen kropasta tai jalasta seinille.

Kautolle nollat, hurjaa! Hienoa! Onnea!

Joku SaPKon kannattajakin kuului katsomossa olevan ;)
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Joku SaPKon kannattaja oli muuten kaiken lisäksi heinolalainen mölyturpa...

Eipä voi sanoa, kun ansaittu voitto SaPKolle. Todella uhrautuvaa puolustuspeliä, johon kelpasi heittäytyä alussa tekaistun maalin jälkeen. Peliitat oli täysin hukassa yrittäessään murtaa puolustusta ja koittaessaan saada omaa palettiaan ylipäätään kasaan. Todella suuria vaikeuksia omassa päässä. Tuhkanen konttasi Hofer heitti pitsalättyä katsomoon... Silfver, Isomäki ja Ritamäki sentään erottui jäältä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Joku SaPKon kannattaja oli muuten kaiken lisäksi heinolalainen mölyturpa...

Hyvä, sillä se kuulosta vähän nolon typerälle. Edes itse en kuulosta hutikassa tuolta, vaikka kerran Savonlinnassa koitinkin.
No pääasia että antaa kaikkensa. Jos koko halli jaksaisi samalla intensiteetillä ölistä ni johan syntyisi älämölöä.

No, se tästä pelistä ja kannattajasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös