Ke 5.5.2021 HIFK - Tappara

  • 30 365
  • 436
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Moraalinen finaali tämä on. Lukko ei ottanut yhtään murskavoittoa Tapparasta, eli IFK moraalinen mestari. MOT.
Oikeastihan Pelicans on moraalinen mestari, koska melkein pudotti TPS:n, joka pudotti IFK:n, joka persraiskasi Tapparan. Pettämätön logiikka.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viimeinen erä voitaisiin pelata ikämiessäännöillä ettei tule turhia loukkaantumisia kummallekaan.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Jos joku olisi sanonut ennen matsia että tappara tulee tyhjentämään suolensa kaukaloon tänään, olisin vastannut että "Ei Jukka Peltolan jengi tee niin".
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toka erä ei ollut yhtään niin huono kuin eka erä Tapparalta. HIFK ei tehnyt ku 3 maalia. Kolmannessa sitten rinnalle ja ohi
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Tapparalla kun on näitä skandaaleja riittänyt tällä kaudella, niin eiköhän tästä vielä paljastu vedonlyöntiskandaali.

Huomenna löytyy turvakameran kuvaa Tesoman R-kioskilta, jossa Aro ja Rautakorpi nähty täyttämässä 200 tulosvetokuponkia. Koronamenetyksiä täytyy jotenkin paikata.
Tapparahan käärii tällä menolla vielä isoimmat voitot tästä kaudesta. Kunhan siis eivät jää kiinni. Ties vaikka koko kenttäpelaajistolla olisi laput laitettu vetämään.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muuli "treenigretzky" Åsten.
 

findmuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
jääkiakko
Miten Tappara oli oikeasti 4. runkosarjassa? Kertooko tuo Liigan tasosta vai hyvästä tuurista? Ei vittu tuo joukkue on paska :D Kuin katsoisi Liigajoukkue vs. Divari2 joukkue -matsia. Huhhuh.

Ja ensi kausikin näytti olevan aika pitkälle samaan rosteriin pohjautuen. SOT, mutta ensi kaudella Tappara on sääleissä. No, sijat 5-8 paljon mieluummin kuin 4 isolla persraiskauksella.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Muuten ok kausi loppujen lopuksi mutta onhan tama taydellinen perseilylopetus, hieman sylettamaan pistaa ja meina nostaa vitutuksen esiin.

Mielestäni joskus voi olla (huom. ei aina) hyvä että kausi päättyy tommoseen totaaliperseilyyn, niin on sitten josta muisteutella pitkin kesää, kun tulevaan kauteen valmistaudutaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös