Ke 5.2.2014 Jokipojat-SaPKo

  • 1 381
  • 3

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Yritetäänpäs taas kerran avata ketju siinä toivossa, että joku muukin on halukas sauraamaan tätä ottelua.
10 kerta Jokipoikien ja SaPKon välillä tämän talven jäillä. Se on vähän liikaa vaikka Jokipojat ovatkin allekirjoittaneelle koko sarjan joukkueista se joka eniten sytyttää.

Kokoonpanot voi lukea kuka mistäkin, joten niitä en ala sen suuremmin tähän toistelemaan. Tosiasia tämänkin illan koitoksessa on se että pässit ovat tappiolla taas yhtä porrasta lähempänä Suomisarjaa.

Ottelu ratkeaa:

- Kautto vs. Edelmann
- Ruohomaa-Blomqvist vs. SaPKo
- 3. erä
 

flaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Saipa
Joo pitää kompata tuota, että vähän ehkä turhan monesti on Sapko ollut vastassa tällä kaudella. Ilmeisesti Jokipoikain joukkuettakaan ei kiinnostanut, sen näköistä oli peli tänä iltana...

Ei oo kyllä vähään aikaan suoraan sanoen vituttanut näin paljoo kiekkopelin jälkeen. Koko pelin kuva näin kotijoukkueen kannattajana oli about samanlaista kuin Jokipoikien ylivoima tänään: hirveetä paskaa. Listataan nyt vielä mikä muu oli paskaa:
- Jokipoikain ylivoima sekä alivoima
- Kaikki kaksinkamppailut hävittiin, koko ajan potku jäljessä, laiskaa puolustuspelaamista
- Maalipaikoissa syötetään, oikein namutellaan, sit haetaan omasta päästä vauhtia
- Ainoa hieno maalikin hylättiin, koska tuomari ehti viheltää pelin poikki ennenkuin laukaus ehti maaliin. Muutenkin tuomaripeli tavallista huonompaa

All in all, numerot kertovat pelin kulun täysin. Kotijoukkue oli aneeminen ja Sapko selvästi hanakkaampi voittamaan ottelun. Hyvää oli se, että tästä on yksi suunta ja se on ylöspäin!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tämä on sitten tasan viimeinen otteluketju jota enää aukaisen.

Ensimmäistä erää en nähnyt omien harrasteiden takia, mutta kaksi viimeistä näin. Jokipojilla ei käytännössä ollut maalipaikkoja kuin kolmenna erän alivoimalla.
SaPKollaan ei toisessa erässä ollut kuin yksi paikka. Kolmannessa niitä sitten olikin.
Streemin selostajan mukaan ensimmäinen erä oli sisältänyt tukuittan maalipaikkoja molemppiin suuntiin?

Enpä näiden parin näkemäni erän perusteella ihmettele yhtään miksi Maasalo-Mörsky kaksikko on Suomisarjassa tehokas. Maasalon olisin halunnut pitää tässä joukkueessa siitä asti kun ensimmäisen kerran puki pässipaidan päälleen. Oli jo silloin sellainen pelaaja mistä pidin.
Mörskynkin tiesin olevan hyvä, harvoin useampaa kautta Sportissa on kukaan tunari vetänyt. Muistan myös Mörskyn osuneen SaPKo verkkoon jonkun kerran.
En tiedä mitä tuo kaksikko Jyväskylän seudulla tuunaa, mutta käsittääksi molemmille pitäisi olla Mestiksessä paikka niin halutessaan.

Noista omista teeseistä meni viimeinen harakoille. Toinen onnistui siinä mielessä että molemmat miehet ja sitä kautta koko Jokipojat pidettiin nollissa. Edelmannin taakse menneistä kahdesta ensimmäisestä on paha mennä sanomaan mutta kolmannelle ei voinut yhtään mitään. Kautto pelasi kuitenkin nollan joten sanoisin silloin jäbän vieneen maalivahtien keskinäisen vertailun.

Hyvät, hemmetin tärkeät pisteet. Tästä on hyvä jatkaa perjantaille jolloin on taas pakkovoiton paikka.
 

jokepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Edellisissä viesteissä olikin kaikki oleellinen sanottu, joten kiteytän muutaman kohdan:
Maalivahtipeli SaPKolle 0-3,
Viimeistely 0-3
Luistelu 0-3
Asenne ja taistelu 0-3

Iso lampaanperse kultakypärä Ruohomaalle, joka palkittiin mestiksen kuukauden pelaajana ja jolle Susirajan Punamustat olisi luovuttanut tammikuun fanipelaajapalkinnon. Kahdesta kuuluutuksesta huolimatta kaveri luisteli koppiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös