Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Ke 5.12.2018 Jokerit - Spartak Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 05.12.2018 klo 17.11.

 1. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Tää meni ohi. Huitominen on merkitty. Eihän se nutseille edes tullu
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  No ei ollut ainakaan tylsä peli.

  Mutta kyllä tästä vitutus jäi.
   
 3. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Ilmeisesti vahingossa tuomari käytti kädet lanteilla, kun kakkonen sukelluksesta piti antaa. Tuo meni sitten pöytäkrijaan käytöskymppinä ja poistettiin myöhemmin. Sitä en ymmärrä, miten korkean mailan voi sukeltaa. Tai vitustako minä tiedä. Vituttaa vain tuo pelin hajoaminen.
   
 4. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kannattaa katsoa vielä kerran tuo hidastus.
   
 5. Quaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  O'Neill, KiVa
  Lainaus:
  Tuli se. Näki heti. Miten Mäkinen ei nähnyt edes hidatuksesta?
   
 6. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Miten ihmeessä tuomareilla onnistuu jo tuomitun tilanteen kumoaminen? Muu kuin maalitilanne. Ja vaikka olisi "vahinko". Vain KHL:ssä...

  Tuokin #25 onnistuu pilaamaan niin monen pelin ja ainakin Jokereiden pelejä hyvin usein tuomitsee, niin luulisi että merkit pitäisi olla hallussa suurinpiirtein.
   
 7. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Minkä takia? Kun neljäs maali meni helposti? Oliko muut maalit mielestäsi helppoja?

  Zapo on pelannut nyt 3-4 hyvää peliä putkeen ja tänäänkään mielestäni pelasi hyvin pl. neljäs maali.
   
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  No näitä kyllä nähdään ihan joka sarjaa myöden että väärin merkityt pöytäkirjamerkinnät muutetaan. Voihan tuo olla puhdas vahinko, tai sitten "vahinko"
   
 9. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Minä en tiedä, mutta aavistus löytyy. Olen nähnyt junnupeliestä esimerkin, kun ns liveseurannassa merkataan OR (huomaa, kun se sinne tulee punaisella), mutta erätauolla se muuttuu 5+PRK. Jos toimitsija on liian äkkiä käsien lanteiden käytön jälkeen merkannut liveseurantaan 10 min ja sitten sitä pitää muuttaa.
   
 10. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Nyt täytyy sanoa, että en muista että jäähyn pituutta olisi koskaan muutettu pöytäkirjassa missään jääkiekkosarjassa. Maalintekijöitä ja syöttöjä toki muutettu, mutta jo tuomittua jäähyä en muista ainakaan kenenkään koskaan kumonneen.
   
 11. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Käytöskymppejä on mun mielestä poistettu/lisätty iät ajat jos toimitsija on ollut liian hätäinen tai ymmärtänyt väärin. Yhtä kaikki, paskaa kaikki tänään

  Huom. Voin olla väärässäkin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2018 klo 21.57