Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Ke 5.12.2018 Jokerit - Spartak Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 05.12.2018 klo 17.11.

 1. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Tää meni ohi. Huitominen on merkitty. Eihän se nutseille edes tullu
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  No ei ollut ainakaan tylsä peli.

  Mutta kyllä tästä vitutus jäi.
   
 3. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Ilmeisesti vahingossa tuomari käytti kädet lanteilla, kun kakkonen sukelluksesta piti antaa. Tuo meni sitten pöytäkrijaan käytöskymppinä ja poistettiin myöhemmin. Sitä en ymmärrä, miten korkean mailan voi sukeltaa. Tai vitustako minä tiedä. Vituttaa vain tuo pelin hajoaminen.
   
 4. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kannattaa katsoa vielä kerran tuo hidastus.
   
 5. Quaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  O'Neill, KiVa
  Lainaus:
  Tuli se. Näki heti. Miten Mäkinen ei nähnyt edes hidatuksesta?
   
 6. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Miten ihmeessä tuomareilla onnistuu jo tuomitun tilanteen kumoaminen? Muu kuin maalitilanne. Ja vaikka olisi "vahinko". Vain KHL:ssä...

  Tuokin #25 onnistuu pilaamaan niin monen pelin ja ainakin Jokereiden pelejä hyvin usein tuomitsee, niin luulisi että merkit pitäisi olla hallussa suurinpiirtein.
   
 7. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Minkä takia? Kun neljäs maali meni helposti? Oliko muut maalit mielestäsi helppoja?

  Zapo on pelannut nyt 3-4 hyvää peliä putkeen ja tänäänkään mielestäni pelasi hyvin pl. neljäs maali.
   
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  No näitä kyllä nähdään ihan joka sarjaa myöden että väärin merkityt pöytäkirjamerkinnät muutetaan. Voihan tuo olla puhdas vahinko, tai sitten "vahinko"
   
 9. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Minä en tiedä, mutta aavistus löytyy. Olen nähnyt junnupeliestä esimerkin, kun ns liveseurannassa merkataan OR (huomaa, kun se sinne tulee punaisella), mutta erätauolla se muuttuu 5+PRK. Jos toimitsija on liian äkkiä käsien lanteiden käytön jälkeen merkannut liveseurantaan 10 min ja sitten sitä pitää muuttaa.
   
 10. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Nyt täytyy sanoa, että en muista että jäähyn pituutta olisi koskaan muutettu pöytäkirjassa missään jääkiekkosarjassa. Maalintekijöitä ja syöttöjä toki muutettu, mutta jo tuomittua jäähyä en muista ainakaan kenenkään koskaan kumonneen.
   
 11. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Käytöskymppejä on mun mielestä poistettu/lisätty iät ajat jos toimitsija on ollut liian hätäinen tai ymmärtänyt väärin. Yhtä kaikki, paskaa kaikki tänään

  Huom. Voin olla väärässäkin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2018 klo 21.57