Ke 31.3.2010 Kärpät - JYP (2. puolivälierä)

  • 17 724
  • 61

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Luulin sen osan jo tuossa edellisessä lainanneeni... Juuri näiden sanojen vääntelyn ja "no en mä sitä tarkottanu, no tarkotitpas" viestien ja vääntämisen takia täällä on niin järkyttävän paljon viestejä.

No voi anteeksi, jos en jaksanut tehdä muistiinpanoja niistä JYP rikkeistä, jotka jätettiin viheltämättä. Sen verta paljon tuossa pelissä meni rikkeitä läpi puolin jos toisin, että ei jäänyt mieleen kuin nuo pari yksittäistapausta paremmin joita käytin esimerkkinä.

Tuliko nyt parempi mieli?
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ihan kelpo pelihän tuosta kehkeyty, 2-0 jälkeen. Vielä kun tuolta saisi tuon vitun kahvan ja kiekottomien estämisen pois, ehkä näkisi 60 minuuttia lätkää? On tuo oksettavaa paskaa, mitä "Finaalit 2010" viljelee.

Onko Riskalla muuten jalkapallo- tai salibandytaustaa?

Kyllä tässä tulee mieleen, että miltä Kärppien peli nyt näyttäisi, jos Alatalo olisi erotettu jo alkukaudesta.
Samalla Junno ihmettelee, että miksiköhän mahdollisesti ne playoff-kausarit eivät menneet kaupaksi... liekö myöskin jotain tekemistä liian myöhäisellä Buddhan kenkimisellä?
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Ihan kelpo pelihän tuosta kehkeyty, 2-0 jälkeen. Vielä kun tuolta saisi tuon vitun kahvan ja kiekottomien estämisen pois, ehkä näkisi 60 minuuttia lätkää? On tuo oksettavaa paskaa, mitä "Finaalit 2010" viljelee.

Nyt muistankin taas miksi joskus olen alkanut vihata kärppiä niin paljon.. viime kauden jälkeen ja tämän kauden aikana se alkoi jo laantua koska kärpät on niin sysipaska ollut että sääliksihän niitä jo alkoi käydä. Nyt en enää hetkeäkään epäile miksi minun kannattaisi sääliä teitä millään tavalla, hyi helvetti. Teidän "joukkue" se pelaakin sitä kaikkein munarikkainta lätkää.

JYP hävisi ainoastaan huonon tuurin sekä sen takia ettei maalissa pelannut ykkösveska. Muutenhan poroilla ei olisi taaskaan ollut minkään valtakunnan saumaa. Perjantaina sitten rumasti käkeen oululaisille.

Nyt kun on provoon tartuttu näin aprillipäivänä niin sanotaan vielä lopuksi että ansaittu voitto Kärpille, pelasivat yhtä viisaasti kuin JYP maanantain pelin + pieni tutina viimeistelyssä JYPillä tänään. Perjantaina uutta matoa koukkuun sekä Tuokkola maaliin. Tiukka sarja tulossa!
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Sangen lyhyen ja miellyttävän kotimatkan jälkeen en jaksa sen syvällisemmin analysoida, mutta hieman on avauduttava. Mitähän sellaista tällä hetkellä JYPin peliin tuo Jussi Makkonen, jota Mikko Hakkarainen ei toisi? Maaleja ei tee kumpikaan ja Makkonen on omassa päässä aivan täysin yössä. Esimerkkinä tämän illan 2-0-maali, jossa tämä one-season wonder pyörii kuin norjalainen Sokoksella, kun oikeasti kiekon kanssa jotain osannut kärppäjunnu pääsi vauhtiin.

Ansaitusti turpaan ja sarja tasoihin, perjantaina olisi syytä voittaa ettei mene vaikeaksi.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Katkeran tappion jälkeen voikin ruotia miten peli ennakkokaavailujen valossa meni:

Hytösen kenttä on nyt selvästi puolustusvoittoisempi kun Jääskeläinen palaa tuttuun kentälliseen. Ilmeisesti ihmelapsi Junnilaa yritetään tällä koostumuksella himmentää :)

Check. Junnillaa tosin ei saatu kuriin, ja tulos on tämä.

Nelonen ei petä koskaan ja Wallinheimo - no, se soheltaa kiekon Kärppäläisille maalin arvoisesti ainakin kahdesti koska se ei halua olla Tuokkolaa huonompi mailapelissä :)

Check. Wallinheimo - Tuokkola 3-1. Ei tappiota voi Sinkun piikkiin laittaa jos itse ei saada yhtään maalia tehtyä.

Kylläpä on leppoisa meininki meikäläisellä... Missä on jännitys ja hampaiden kiristely ja sydämentykytykset?!

Check. Nyt ne ahdistuksen tunteet tuli pitkästä aikaa takaisin. Pitää välillä hävitä osatakseen "nauttia" jääkiekon fanittamisen tuomasta jännityksestä. Perse.

Toivottavasti peli on viihdyttävä ja toivottavasti Levonen ei pilaa sitä sallimalla halonhakkuun ja palkitsemalla kalasteluista. Kolmannessa erässä pilli taskuun ja lopputuloksena molemmilla saman verran jäähyjä.

Facepalm.

Totaalisen epäviihdyttävä peli, halonhakkuu ja estopeli sallittiin ekan erän jälkeen ja siitä oli etenkin kotijoukkueelle suunnatonta hyötyä. 6*2 min. molemmille, ihan sama mitä kentällä tapahtui.

Millä perusteella Levonen on liigan paras tuomari?! Lukuisissa peleissä se on nähty ja yhtä poikkeusta lukuunottamatta (JYP-Jokerit 6-1 läpihuuto) aina on saanut ihmetellä ja huutaa nuijaa.

Ja Urho TV - kiitos jo etukäteen :)

Check. Hyvin toimi nettilähetys pelin alkaessa, joten sai nauttia suosikkijoukkueen tappiosta ja Kärppien estopelistä oikein kokoruudun mitalla.

Mutta pahinta pelissä oli se, että Kärpät ansaitsi voittonsa ja oli parempi joukkue. Tokihän JYP ampui enemmän, mutta Kärpät hallitsi maalinedustan paremmin ja pelasi muutenkin organisoidusti. Tunnettakin löytyi etenkin kotijoukkueelta, paras tilanne oli se, kun Hytönen meni irtokiekkoon Tarkin maalilla, ja sen jälkeen neljä äijää hakkasi sitä nyrkeillä ja mailoilla joka puolelle. Auts!

Onneksi tämä tappio oli vain markkinointipäällikkö Kari Tynin peliliike sen eteen, että saatiin se yksi kotipeli lisää maanantaille. Siis ennen välieriä ja niitä finaaleja 2010...
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Hieno peli Kärpiltä! Nollapeli kotona ei todellakaan ole tällä kaudella ollut jokapäiväistä herkkua. Haapakosken "riskinotto" Junttilan ja Komulaisen peluuttamisella oli rohkea ja onnistunut veto, sillä pojathan olivat ratkaisemassa peliä väkertämällä 2-0 maalin yhdessä Veskun kanssa. Lisää tällaisia!

Itse pelistä: Tarkki on huikea! Mikkola parantaa (jälleen kerran) keväällä peliään. Junnukenttä+Vesku oli loistava. Alivoima toimi ja ylivoimallakin saatiin yksi maali tehtyä. Tsekeillä jo parempaa peliä, mutta toivotaan, että Rosa&Kaspar alkavat myös osua maalipuiden väliin.

Tästä on erittäin hyvä lähteä perjantain peliin ja varastamaan kotietua! Samanlainen taisteluilme, yrittäminen ja uhrautuminen joukkueen eteen niin kaikkihan on mahdollista! Kiitos Kärpät!
 

Itäpuu

Jäsen
Valitettavasti samaa mieltä Levosesta ja Kärppien estopelistä. Jyp ei eilen ollut oma itsensä siinä suhteessa, ja turpaan tuli. No, Jyväskylässä päästään taas näkemään, miten "kaveria ei päästetä paikoille". Vituttaa jo etukäteen.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Pitää vielä erikseen mainita paikan päältä nähneenä Vänttinen. yritti kyllä kovasti rottailla ja hankkia jäähyjä kärpille mutta ei onnistunut tällä kertaa. taklasi ja todellakin taituroi pelin painottomalla puolella tavalla, jolla saa herkemmät kaverit kuumaksi. Positiivisesti jäi mieleen.

Komulaisen ensimmäinen(?) peli kotiyleisön edessä ja Riska ajoi ensimmäisessä vaihdossa keskialueella aivan totaalisen pystyyn! Siinä kohtaa kävi mielessä, että mikähän vaikutus sillä ns. nöyryyttämisellä on pelin jatkoa ajatellen. Noh, Komulainen pelasi loistavan pelin ja sille annan arvoa todella paljon.
 

weee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottava
Kärpät pelasi juuri niinkuin Jyp pelaa normaalisti. Loistava vastaisku Haapakoskelta alkaa pelamaan Jyppiä vastaan heidän omilla lääkkeillä. Kärpiltä loistavia kiekon blokkauksia, karvattiin todella syvältä ja annettiin kovaa painetta Jypin pakkeihin, pelattiin aivan sääntöjen rajamailla ns. estopeliä. Lisäksi vielä sellainen pieni huomio, että Kiilholma yrittää hiillostaa kokoajan Hytöstä. Yleensähän Hytönen on se joka roikkuu vastapuolen tähtipelaajissa. Aika mielenkiintoiseksi menee tämä sarja ja sää nähdä onnistuuko Kärpät tässä, suunta on ainakin oikea.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lisäksi vielä sellainen pieni huomio, että Kiilholma yrittää hiillostaa kokoajan Hytöstä. Yleensähän Hytönen on se joka roikkuu vastapuolen tähtipelaajissa.
Tuosta on varmasti Hytönen ja koko joukkue ihemeissään. Pitäjä on kasvanut pidettäväksi. Saa nähdä onnistuuko tuo Kiilholmalta lopuissakin peleissä.
 

wanhaa gauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät pelasi juuri niinkuin Jyp pelaa normaalisti. Loistava vastaisku Haapakoskelta alkaa pelamaan Jyppiä vastaan heidän omilla lääkkeillä. Kärpiltä loistavia kiekon blokkauksia, karvattiin todella syvältä ja annettiin kovaa painetta Jypin pakkeihin, pelattiin aivan sääntöjen rajamailla ns. estopeliä.

Viime vuonna nähtiin ja koettiin mihin pelkäämällä pääsee. JYP iski silloin kovaa kiinni Kärppien pehmopakkeihin ja Matti ei osannut ja voinut tehdä mitään.

Haapakoski ja co. tietävät että JYP saadaan murrettua tuolla eilisellä pelitavalla kun vain saadaan ne muutamat pomput maaliin Viitakosken housujen kautta.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vähän tulee myöhässä kommentit, mutta kun tuo jääkiekko ei tunnu koskaan niin mielenkiintoiselta asialta sen jälkeen kun on tullut turpaan.

Oma iltani oli todella masentava. Häviö on häviö, ei siinä mitään, mutta tuo edessäni istuva idiootti pilasi iltani. Tämä juttu on tietenkin ikivanha tarina, mutta kyllä hirvittää sen vieressä istuvan pienen lapsen puolesta, kun joku pallopää ei tee muuta kuin karjuu tuomareiden munavittukusipaskapäisyyttä. Ensimmäiset kannustavat kommentit omalle joukkueelle tuli kolmannessa erässä. No, tuota "fanikäyttäytymistä" on joka ottelussa - eilen se vain pilasi minun iltani.

Itse pelistä: Sinkku oli parempi kuin täällä monet väittävät. Monia geimseivereitä, vaikkei niillä mitään peliä savetettukaan. Hytösen valtavaa kuormittamista edelleen kritisoin. Kyllähän se näki, ettei keskiviikko ollut J-P'n päivä, mutta silti piti vaan kuormittaa. Noh, luottopelaaja. Karhukopla alkoi kolmannessa erässä pelaamaan tosi hyvää peliä ja Lahden kehonkielestä lähti välillä jo sellaista maajoukkuetason playmakerin itsevarmuuden symboliikkaa (what ever that means...). Parhaat alivoimapelaajat olivat Sipiläinen ja Vänttinen, joista jälkimmäinen oli muuten aivan paska. Myös Hytönen oli, kuten aiemmin jo mainitsin, aika lailla perustasonsa alapuolella.

Mutta pelit jatkuu. Tuota JYPin menestysputkea kun katsoo, niin aina välillä noita punaisiakin pelejä tulee, mutta pääasiassa vihreillä mennään:
http://jypliiga.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=1532&Itemid=5
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös