Ke 30.3.2011, HIFK-Lukko, 1. välieräottelu

  • 51 054
  • 190
Eikös HIFK:n pitänyt olla se kova brändijoukkue, jota koko Suomi pelkää? Täällä fanit itkevät jo valmiiksi Lukon "sikailuista". KalPahan tuossa edellisessä sarjassa noita myllyjä enemmän haki. Lukko vain vastasi haasteeseen. Eikä varmasti kukaan ota nytkään taka-askeleita, jos joku Mela-Ilari tulee mussuttamaan, mutta Lukko ei varmasti lähde ketään jahtaamaan. Ja Noronen on pudotuspeleissä ollut aika rauhallinen, vaikka kuopiolaiset häntäkin yritti kuumentaa, eiköhän Nortti keskity tässäkin sarjassa siihen tärkeimpään, eli olemaan HIFK:n laukausten edessä.

Alkais jo.
 

julle-jr

Jäsen
Eikös HIFK:n pitänyt olla se kova brändijoukkue, jota koko Suomi pelkää? Täällä fanit itkevät jo valmiiksi Lukon "sikailuista".
Jaa, en minä ainakaan ole osannut ajatella, että joku aikuinen ihminen pelkäisi jotain jääkiekkojoukkuetta. Mistä tuollaisen tiedon löysit? Enpä kyllä liioin ole fanien itkuakaan huomannut. Voi toki olla, että sinun ja minun määritelmät sanalle "itku" eroavat toisistaan ja siitä sekaannus.
 
Jaa, en minä ainakaan ole osannut ajatella, että joku aikuinen ihminen pelkäisi jotain jääkiekkojoukkuetta. Mistä tuollaisen tiedon löysit? Enpä kyllä liioin ole fanien itkuakaan huomannut. Voi toki olla, että sinun ja minun määritelmät sanalle "itku" eroavat toisistaan ja siitä sekaannus.

Niinno. Elämä voi olla mustavalkoista, jos lukee kaikkea kuin piru raamattua. Varsinkin kun kyse on allekirjoittaneen tekstistä.
Lähinnä tarkoitin sitä, että HIFK on ollut yleensä kovn joukkueen maineessa. Lieneekö sitten kalsari-Karin vai minkä ansiota, että täällä ennen niin paljon tappeluista ja ylilyönneistä pitäneet HIFK-fanit pitävät yhtäkkiä Lukkoa pahana sikajoukkueena, joka yrittää ties mitä koiruuksia pikku-Mikaelin varalle. Ehkä ei nyt itkemistä, mutta ainakin itselleni yli 8 vuotta tänne kirjoittaneena jotenkin ennekuulumatonta hissuttelua.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Irtolippujen myynti aloitetaan klo 12 Lippupalvelussa tänään, ottelusarjan 1. ja 3. peliin Helsingissä.

Kolmas ottelu loppuunmyyty, ensimmäiseen vielä löytyy irtolippuja.

Nyt kelpaisi allekirjoitukseksi se Hagmanin legendaarinen Rauma-kommentti kaupungin hinaamisesta merelle. Muistaako joku sanatarkkaa lainausta?
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jorinoita

Oppikaa nyt edes lukemaan siellä Rauman suunnalla. Puhekieli länsirannikolla voi olla haasteellinen, mutta luulisi nyt jonkun siellä käyvän kouluakin.

1. Kukaan ei ole kirjoittanut täällä pelkäävänsä mitään.
2. HIFK brändi on sama kuin ennen. Taka-askelia ei oteta.
3. HIFK-narrisarjassa ei telottu pahemmin ketään, eikä tapeltu. Pelattiin tosin erittäin kovaa.
4. Lukko - Kalpa sarjassa oli tappeluita (sopii minulle mainiosti...:o)), huippupelaajat "loukkaantuivat"..:o(

Minä vain totesin, että on hyvä pitää Melart mukana pelaajaringissä, jotta hänen avujaan voidaan käyttää tarvittaessa. Ei muuta. Älkää provosoituko. Oppikaa lukemaan !
 
Nyt alkaa sitten kova sarja Lukkoa vastaan. Jos narrit pelasi rehtiä ja kovaa, niin samaa ei voi odottaa länsirannikon maajusseilta. Siellä kävi Kalpa-sarjassa nopeasti haku, kun tulosta ei oikein lähtenyt syntymään. Lukko tulee varmasti yrittämään saada Micken ja Villen pois pelistä. Tässä sarjassa on Melartille töitä. Aivan varmasti. Pelit kovenevat ja rumentuvat. Siitä voimme kaikki olla varmoja. Katsotaan milloin Lukolta tulee eka ylilyönti. Siihen pitää vastata todella kovaa !

Tästä kaikki siis lähti. Tämän viestin mukaan siis mielestäsi Lukko yrittää tarkoituksella saada Peltosen ja Granlundin sairastuvalle. Ja Melartille on VARMASTI töitä. Lisäksi olet varma, että juuri Lukolta tulee sarjan ensimmäinen ylilyönti.

Ja sitten kun täällä raumalaiset ihmettelivät, että mihin perustat väitteesi, kun KalPa aloitti lähes kaikki nahinat tuossa edellisessä sarjassa, niin puolustaudut:

Minä vain totesin, että on hyvä pitää Melart mukana pelaajaringissä, jota hänen avujaan voidaan käyttää tarvittaessa. Ei muuta. Älkää provosoituko. Oppikaa lukemaan !

Pientä ristiriitaa näissä viesteissä. Ehkä kannattaa sitten opetella itse kirjoittamaan, niin meidän voi olla helpompi lukea noita tuotoksiasi.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Täytyy vähän osallistua, kun jotenkin ihmeellisesti jotkut raumalaiset haluavat vähätellä Lukon joukkueen kovuutta ja toisaalta täällä on (stadilaiset/nen) käyttänyt "sikailu"-termiä. Haluaisin korjata näitä väitteitä:

A) Kyllähän Lukko pelaa ajoittain todella kovaa ja Uraman omien sanojen mukaan "old time hockeyta". Lukossa on isoja ja kankeita pelaajia, joista osa tiputtaa mielellään hanskansa. KalPa-sarjassa nähtiin kaksi joukkotappelua, joista ensimmäisen aloitti Lukko ja toisen KalPa. Lisäksi nähtiin lyhyt yhteenotto kapteenien välillä, jossa Honkaheimo ja Laakso tiputtivat kintaat yhteisestä sopimuksesta.

B) Kuitenkaan missään nimessä KalPa-sarjassa, sen paremmin kuin runkosarjassakaan, ei nähty mitään sikailuja Lukon jengin toimesta. Norosen pikku muistutus Pulkkiselle on säännön vahvistava poikkeus. KalPan loukkaantuneet pelaajat eivät loukkaantuneet sikailujen, vaan puhtaiden taklausten tai oman epäonnisen kaatuilun vuoksi.

Lisätään vielä kysymys: Siis onko jonkun mielestä reilut nyrkkimyllyt tai kovat, mutta puhtaat, taklaukset sikailua?
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
...samaa ei voi odottaa länsirannikon maajusseilta....

...Oppikaa nyt edes lukemaan siellä Rauman suunnalla. Puhekieli länsirannikolla voi olla haasteellinen, mutta luulisi nyt jonkun siellä käyvän kouluakin.

...Älkää provosoituko. Oppikaa lukemaan !

Tämä jätkä on niin nähty. KUN (toivottavasti) lukko ylivoimaisten ykkös-kakkos kenttiensä kanssa hifkin pronssipelittää, niin lyönpä vetoa että tältä nimimerkiltä kaikki kirjoittelu on tämän suuntaista "maajussi"vittuilua. Vinkiksi meille maajusseille että jos se alkaa vituttamaan niin muuttakaa stadiin ja alkakaa sitten kuittailla sinne kotipuoleen jääneille, niin tämä roopeskin on tod.näk. tehnyt.
Pieni varoituksen sana kuitenkin, älkää turhaa ärsyttäkö raumalaisia, jos RTK:n pamput suuttuvat niin he saattavat ostaa koko helsingin ja siirtää sen sitten Matti Hagmaneineen päivineen vaikka fukushimaan.

No niin, eikös suurimmat junttimaiset lapsellisuudet tullut nyt purettua ja voidaan keskittyä itse otteluun. Lukko sai eilisen ottelun kolmannessa erässä homman kulkemaan täydellisesti ja syötöt napsahtelivat oikeisiin osoitteisiin kokoajan ja tehtiinkin todella hienoja maaleja(ainakin verrrattuna hifk-jokerit g7:aan) ja tässä on vain yksi välipäivä, joten uskon että lukon vire jatkuu murhaavan tehokkaan huomenna heti ekassa erässä. Kunhan vain saataisiin pidettyä mr.Peltonen poissa pahanteosta. Runkosarjassa se oli helpommin sanottu venäjäksikin, kuin tehty!
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy vähän osallistua, kun jotenkin ihmeellisesti jotkut raumalaiset haluavat vähätellä Lukon joukkueen kovuutta ja toisaalta täällä on (stadilaiset/nen) käyttänyt "sikailu"-termiä. Haluaisin korjata näitä väitteitä:

Lisätään vielä kysymys: Siis onko jonkun mielestä reilut nyrkkimyllyt tai kovat, mutta puhtaat, taklaukset sikailua?

abc kirjoitti:
Ja jos Lukko sikailee, niin toivottavasti IFK vastaa tähän vaikka sitten kun peli on jo ratkennut! Kanki taitaa ottaa itselleen nyt tähtäimekseen Petruzalekin, joka ainakin tehojen valossa ollut huimassa vireessä. Voisin kuvitella että tsekki hiiltyy helpommin kuin Janne Lahti.

Soilworker kirjoitti:
Millä ilveellä muutamat hifkiläiset jaksaa spekuloida Lukon "sikailuista"? Komeaa teksti-tv skouttausta kyllä jos luulette lukon tahallaan ajaneen pelaajia sairastuvalle...

En tiedä onko abc tai Soilworker stadista, mutta nämä aloittivat sikailu - sanan käyttöä. Itse en usko, että Lukko alkaa sikailla, mutta olen varma, että heidän tärkeimpiä tehtäviä on pitää Micke ja Pelle ulkona pelistä. Molemmat herrat saavat varmasti kokea nahassaan monenmoista. Ja vastauksena kysymykseen: Ei, tappelut ja kovat puhtaat taklaukset eivät ole sikailua.

Toistan itseäni, tästä tulee kovempi ja fyysisempi sarja kuin narri-sarja. Vastus on kovempi, ja panokset ovat kovemmat. Arvioidaan sitten kuka teki mitä kun pelit on pelattu.

Friikille terkkuja täältä stadista suvun alkuvaiheilta 1800-luvun loppupuolelta. Kaikki paikkakunnat minne ei pääse ratikalla on Bönde, ja siellä on vain Soilworkereitä, eli maanviljeliöitä duunissa....:o)

Mutta siirrytään nyt asiaan ja jätetään nämä sanailut sikseen. Edessä on kova sarja, jossa HIFK kohtaa vastustajan joka on kovuudessa ja taidossa narreja valovuosia edellä. Ainoa heikkous Lukon pelissä voi olla runkosarjan aikana nähty ailahtelevaisuus. Hyviä pelejä on seurannut huonoja. Eli tasaisuus on puuttunut.

HIFK:lla taas runkosarjan loppuvaiheen löysäilyn jälkeen on narrisarjassa löytynyt hyvä meno ja tiivis paketti.

Huomenna saamme ensimmäisen käsityksen siitä mihin tämä sarja on menossa.

Stadin valot häikäisevät sen verran, että Lukko lähtee kotiin tappio niskassaan.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Mielenkiintoinen sarja tulossa. Jos molemmilla oli puolivälierissä peruutteleva ja erittäin puolustava joukkue, niin nyt on vastassa kaksi melko hyökkäävää joukkuetta. Luulisi vauhtia riittävän.

Toivottavasti me köyhät maajussit voidaan haastaa Helsingin suurjoukkue. Pienen ja piskuisen Rauman Lukon tutkapari Perttu&Petru keräsivät vaivattomat 17 tehopistettä, kun taas Suomen lupaavin junnu ja liigan paras pelaaja jopa 9 pts. Lisäksi +/- pörssin top10 löytyy 5 Lukon pelaajaa ja 0 Hifkiläistä. Nämä ovat vain tilastoja, mutta kyllähän tuo kertoo Lukon olleen omissa peleissään vahvempi viisikkopelissä. Hifkin suuri vahvuus on taas ylivoima, joka Lukolla ei toimi.

Maalivahtipelissä ehkä pieni etu Hifkille. Molemmat ovat yhtä taitavia, mutta Norosen hermojen pitää kestää, sillä varmasti Hifk ajaa loppuun asti maalille ja pientä osumaa tulee varmasti. Niitä jäähyjä ei vain voi Hifkiä vastaan ottaa.

Kun joukkueet kohtaavat useita kertoja pienessä ajassa, ei varmasti nyrkkitansseilta voi välttyä. Menee siinä kylmältäkin kaverilta hermot, kun sama jannu joka pelissä törkkimässä, "tikitalkkaamassa" ja pitämässä pientä jälkipeliä.

Ainakin Kalpan Salminen saatiin kuumenettua äärimilleen, joka sitten viimeistään ratkaisi Kalpan putoamisen. Samaa playoffeihin kuuluvaa peliä voi aivan reilusti kohdentaa myös Hifkläisiin.


RoopeS:lle tehtiin jo selväksi, ettei Lukko "hakenut" ketään koko sarjassa. Kuukka kun oli Kiiskistä 20cm ja 20kg isompi, joten suhteellisen puhtaankin taklauksen jälki oli mitä oli. Kovassa vauhdissa ja innolla pelatessa sitä sattuu. Miettinen taas sekoili itse jalkansa(?) rikki.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Jännä juttu tosiaan, että IFK:n faneista kohtuullisen iso osa kuvittelee Lukon lähtevän johonkin noutoihin tulevassa sarjassa. Ainakin tällainen käsitys on jostain syystä tullut. Kenties näin saattaakin käydä, muttei historia tällaista käsitettä kyllä missään nimessä tue toisin kuin IFK:n omalla kohdalla. Eiköhän ne ilmeisimmät haut ja rumat maalille ajamiset ole sarjassa IFK:n juttu ja Noronen ammattimiehenä pitää hermonsa kurissa.
 

Katto

Jäsen
Aika tiukka tahti näissä pleijareissa, ei paljoa lepoaikaa. Saa nähdä kumpi jaksaa paremmin. Hifkillä etu siinä että toistaiseksi ei ole tarvinnut paljoa matkustaa. Kun taas Lukkoa kävi muutaman kerran Kuopiossa.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toistan itseäni, tästä tulee kovempi ja fyysisempi sarja kuin narri-sarja. Vastus on kovempi, ja panokset ovat kovemmat. Arvioidaan sitten kuka teki mitä kun pelit on pelattu.

Juu, tähän uskon myös. Eli HIFK:lle sarja Lukkoa vastaan tulee olemaan fyysisempi kuin mitä Jokerit-sarja oli. Muutenkin esitit paljon samansuuntaisia ajatuksia kuin itselläni.

Friikille terkkuja täältä stadista suvun alkuvaiheilta 1800-luvun loppupuolelta. Kaikki paikkakunnat minne ei pääse ratikalla on Bönde, ja siellä on vain Soilworkereitä, eli maanviljeliöitä duunissa....:o)

Mutta tämä menee kyllä täysin ohi, että miksi lähetät näitä terveisiä minulle. En nyt tiedä pitäisikö tähän lähettää takaisin jotain väsyneitä terveisiä siitä, kuinka raumalaiset ovat rakentaneet Helsingin 1500-luvulla tai mitä omat esi-isäni ovat touhunneet samaisella luvulla nykyisen Saksan alueella. Anyway, kiitos terveisistä ja hyvää jännittävää sarjaa toivottaen :)
 

abc

Jäsen
Mitä siitä jos joku spekuloi ja jossittelee tulevan ottelun mahdollisilla tapahtumilla? Hei haloo.. Ei tässä nyt kukaan (minä ainakaan) ole syyllistänyt Lukkolaisia. Totesin vain että jos sikailua tapahtuu, on se huomioitava IFKn puolelta myöskin. Samaa mietiskelyä oli tuo koko mun viesti.

Totesin myös ns. kolikon toisen puolen, Kanki pelaamassa pikkusikaa Petruzalekia kohtaan. Mutta kyllähän jotkut koutsit harrastaa ihan noita "taktisiakin noutoja". Ja toivon, ettei Mikkeä tai Peltosta tai muitakaan aleta jousipyssy kädessä jahtaamaan. Ja ettei lukkofanit taas hiilly, niin sanotaan sitten että toivottavasti myöskään IFK ei harrasta tällaista toimintaa. Kyllä se IFK pystyy ihan pelillisilläkin keinoilla matsin ja sarjan voittamaan.

ja PS. RoopeS sun viestistä johtuen innostuin edes spekuloimaan koko asialla.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Vähän väkinäiseltä vaikuttaa tähän astinen keskustelu. Lienee syynä se, että ette ole vielä toipuneet kunnolla "vuosikymmenen klassikosta" tai "maalaisklassikosta".

Pelkäänpä, että nyt palataan tavalliseen pleijarikiekkoon, jossa "pelataan puolustuksen kautta, vältetään virheitä ja toimitetaan kiekkoa maalille".

Tulee siis tylsä sarja, jossa IFK on selvä ennakkosuosikki.
 

Drogba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Vähän väkinäiseltä vaikuttaa tähän astinen keskustelu.

Hieman samaa mieltä, mutta noudattanee jatkossakin "tuttua" kaavaa jo aikaisemmista pleijari-ketjuista - keskustelu alkaa väkinäisesti pienellä naljailulla, toisen/kolmannen matsin aikana yltyy jo jonkinlaiseksi v****iluksi, kunnes sitten sarjan ollessa 3-3 kehutaan taistelua hienoksi, virtuaalisesti halataan vastustajan kannattajat, ja varmuuden vuoksi toivotetaan finaalissa sitten vievän koko homman jos seitsemännessä matsissa oma tiimi kuitenkin sattuisi häviämään... Ei siinä mitään, hauskahan näitä on lueskella.

Pelkäänpä, että nyt palataan tavalliseen pleijarikiekkoon, jossa "pelataan puolustuksen kautta, vältetään virheitä ja toimitetaan kiekkoa maalille".

Tulee siis tylsä sarja, jossa IFK on selvä ennakkosuosikki.

Tulee todennäköisesti kuitenkin tasainen sarja. Pelkäänpä, että toinen pari menee ihan sukkana läpi ja JYP pääsee hyvin levänneenä finaalisarjaan.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Tässä täytyy varmaan tosissaan alkaa keskittymään välieriin, eihän tässä fanitkaan kerkee palautumaan..
Urama kertoilee jatkoajan ennakossa, että pelaajilla olisi ilta venähtäny tosin voihan se olla edareilla sama juttu. Joka tapauksessa IFK kumminkin hyötyy ottelusarjasta Jokereita vastaan jonka myöntää Uramakin, IFK oli joka yö himassa kun Lukko taas matkusteli Rauma-Kuopio väliä.
Ottelusarjan ratkaisu luultavammin nähdään siinä tuleeko Ramstedt ja Hamilton kehiin, käsittääkseni Hamilton ainakin on pelikunnossa. Ykkösketjujen kuormitus on ollut varmaankin aika samanlaista puolivälierissä, mutta tässä etu menee IFK:lle pelkästään Ville Peltosen takia. Lukon muista ketjuista mulla ei ole mitään hajua, pystyykö Lukon alemmat haastamaan esim. IFK:n nelosen?
On mielenkiintosta nähdä onko IFK pystynyt tiputtaa paineet pois vai jatkuuko playoff kirous, toivottavasti sarja ei mene aivan yhtä hulinaksi kuin
viimeks, eipähän ole Vokoun imuroimassa..:)
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joka tapauksessa IFK kumminkin hyötyy ottelusarjasta Jokereita vastaan jonka myöntää Uramakin, IFK oli joka yö himassa kun Lukko taas matkusteli Rauma-Kuopio väliä.
Pohdiskelin sitä, että ensimmäinen ottelu kääntyy todennäköisesti sille, joka on paremmin saanut nollattua edellisen sarjan ja on tänään hereillä pelaamaan lätkää. Näkisin, että vieraspeli tuo tässä jopa pienen edun Lukolle. HIFK on nyt luuhannut koko play-off-kevään ajan kotihallissaan, jossa on saatu vetää vieraspelipäivänäkin aamujäät etc. Olisi siis varsin inhimillistä, jos Lukko-sarjaan lähdettäessä jengillä on hieman hyvän olon tunnetta puserossa ja "unelias" olo. Lukolla kuitenkin uuden sarjan alkaminen realisoituu välittömästi sillä hetkellä, kun pitää taas lähteä tien päälle, eikä pääse mukavoitumaan "kotioloihin". Lisäksi Lukon pelaajilla edellisen sarjan nollaaminen on ilmeisesti noudattanut samaa kaavaa, mitä HIFKssa oli tapana tehdä ennen Jalosen aikaa. Kännääminen tässä vaiheessa kautta on hieman kaksiteräinen miekka - saattaa vapauttaa tunnelmaa sopivasti ja tuoda peliin tarvittavaa rentoutta, mutta kyllähän se väkisinkin vaikuttaa palautumiseen ja peleissä jaksamiseen negatiivisesti. Varsinkin iäkkäämmillä pelaajilla menee päivä-pari helposti tärviölle, jos kunnolla tinttaa alkomahoolia naamariin. Parikymppisenähän sitä itsekin saattoi vetää viikonloppuna "tuplat" ja silti sunnuntaina aamusta freesinä duuniin, mutta näin kolmekymppisenä yhdestäkin illasta seuraava kankkunen saattaa olla sen verran mehukas, että jo ennakkoon hirvittää.

Illan ottelusta tulee varmaankin samanlainen "maalin peli", mitä oli, seitsemättä peliä lukuunottamatta, kaikki matsit narrisarjassa. Tosin maaleja nähtäneen tänään hieman enemmän. Vauhdin ja intensiteetin puolesta vaisuhko ottelu päättynee jommalle kummalle 4-2, vika maali tyhjiin.
 
Viimeksi muokattu:

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Ykkösketjujen kuormitus on ollut varmaankin aika samanlaista puolivälierissä, mutta tässä etu menee IFK:lle pelkästään Ville Peltosen takia.

Tuli mielenkiinnosta katsottua viimeisempien pelien ykkösketjujen ja avainpuolustajien peliaikoja. Ihan koko sarjaa ei viitsinyt läpi käydä, tässä 4 viimeisintä(ei oikeassa järjestyksessä).

Granlund 20.31 18.55 19.11 20.10 = 78.47
Peltonen 20.32 23.49 20.17 23.44 = 87.42
Haataja 17.24 16.50 17.22 18.34 = 69.30

Järventie 23.33 24.16 22.09 26.31 = 96.29
Söderholm 25.34 29.04 20.33 25.25 = 100.36


Lindgren 16.30 25.03 17.30 17.15 = 76.18
Petruzalek 15.03 22.36 14.17 13.35 = 65.09
Tukonen 15.08 25.15 17.22 17.44 = 75.29

Aalto 28.40 30.41 24.45 25.45 = 109.11
Tikkanen 23.43 32.01 21.55 23.02 = 102

Peltonen kyllä vetää kovia minuutteja verrattuna vaikka Perttuun. Lisäksi Lukolla avainpuolustajat saa ehkä hieman enemmän rasitusta kuin Hifkin.

Lukon muista ketjuista mulla ei ole mitään hajua, pystyykö Lukon alemmat haastamaan esim. IFK:n nelosen?

Kakkosketju Keränen-Mclean-Nurmi on ollut melkoisen hyvä. Nopeita jalkoja ja taistelue Keräsen ja Nurmisen voimin ja sitten kova pelintekijä. Keränen ja Nurmi molemmat tehneet tasonnoston playoffeihin ja Mclean on omalla tasollaan. Jos ykkösketjut ovat about yhtä hyviä, näkisin että kakkosketju on Lukolla hieman parempi kuin Hifkillä. Toki siellä ollut Hamilton loukkaantuneena.

Lukon kolmonen ei hirveästi ole aikaan saanut ja nelonenkaan ei oikein viime matseissa ole lunastanut sitä, mitä nelosketjulta odotetaan, eli vastustajan päässä pörräämisessä ja jäähyjä aiheuttaen. Lähinnä kiekko on pyörinyt omassa päässä ja vastustaja kuitannut maalin. Paperilla varmaan samaa tasoa kuin Hifkin vastaavat varsinkin kun Ramstedt ei jostain syystä pelaa.
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Joku tuossa kirjotteli että vähän väkinäiseltä tuntuu. Njoo.. vähän olen samoilla linjoilla. Ei ole oikein tuosta Narri-sarjasta vielä kerinnyt palautumaan kun jo tää uus sarja alkaa.
Kyllä se fiilis tästä varmasti vielä muuttuu.
Toivottavastti pelaajat ovat kuitenkin hereillä heti alusta asti. Vaikka nää Kojon Lahti-Venäjä sekoilut eivät juuri paskempaan saumaan voisi tulla. Kyllä vähän harmittaa että näitä juttuja tulee esiin tässä vaiheessa PlayOffeja kun pelaajien keskittyminen pitäisi olla äärimmillään. Toivottavasti eivät vaikuta valmentajan eikä pelaajien suorituksiin.

En tiedä mitä IFK:n kopissa on puhuttu mutta mielestäni kunnon johtaja keräisi nyt jengin kasaan ja käytäisiin tämä media huhu poikien kanssa nopeasti läpi ja saataisiin kaikki pienetkin epävarmuus tekijät karsittua jokaisen mielestä pois ja kaikki puhaltamaan yhteen hiileen. Keskitytään ainoastaan seuraavaan otteluun eikä mihinkään muuhun.

HIFK - Lukko 4-1 (Tämän päivän ja koko sarjan lopputulos)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kakkosketju Keränen-Mclean-Nurmi on ollut melkoisen hyvä. Nopeita jalkoja ja taistelue Keräsen ja Nurmisen voimin ja sitten kova pelintekijä. Jos ykkösketjut ovat about yhtä hyviä, näkisin että kakkosketju on Lukolla hieman parempi kuin Hifkillä. Toki siellä ollut Hamilton loukkaantuneena.
Värilasit silmillähän tässä tietenkin asioita katellaan, mutta ilman Hamiltonia IFK:n kakkosketju on ollut muodossa Kuhta-Wirtanen-Petrell. Eli kolme maajoukkuemiestä (EHT), joista Lennulla lienee ihan realistinen mahis jopa MM-joukkueeseen asti. Lukon kakkosketjussa on himpun verran enemmän kiekollista taitoa (McLean & Keränen), mutta kyllä mielestäni kokonaisuutena nuo kakkosvitjat menevät aika tasan.
 

lexhockey

Jäsen
Nyt se sit alkaa!

HIFK:n ja Lukon pelit on olleet tämänkin kauden kohokohtia. Rytinää alusta loppuun. Molemmilta joukkueilta löytyy valtavasti taitoa, nopeutta ja voimaa. Mistään hinnasta en jäisi peleistä pois. Hieno viihdettä ja tunnetta, sitähän sieltä haetaan. Harmi vaan, että ei kohdattu vasta finaalissa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei ole 1. välieräottelu lähellekkään loppuunmyyty, mutta eiköhän sinne saada raavittua joku 7000+ katsojaa paikalle kuitenkin. Arkipeli ei ole hyvä aloitus, kun normaali kaduntallaaja kuitenkin panostanut tuohon edelliseen ottelusarjaan. Lauantaina luulisi olevan taas lehterit täynnä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös