Ke 30.1.2013 LeKi - HCK

  • 1 390
  • 4

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
LeKi tänään:

Venäläinen - Mattila - Pyymäki
Laaksonen - Niemi - Hildén
Suomaa - Häppölä - Haapala
Pellinen - Kalliola - Henriksson

Pentikäinen - Virkki
Jyrkkiö - Niemi
Dufva - Friman

Noronen (Pätsi)

Kova on miehitys, mutta kovat on panoksetkin! Noronen maalilla, Pellinen palaa kokoonpanoon ja vika peli, jossa nähdään Tappara-lainat. Oman kylän poika Haapala palaa Tapparaan ja hienosti LeKiä tällä kaudella auttaneet Jyrkkiö ja Venäläinen jättävät hyvästit.

Nielikäinen askissa. Kuinka käy?
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
HCK alkaa olla jo aika "putsattu" kun taas LeKi on viimeistä kertaa tällä kaudella totaalisen "täytetty".
Kova on rosteri Lempäälässä tänä iltana. Ihme on jos HCK pystyy pysymään pelissä mukana, mutta toisaalta nämä pelithän voivat ratketa vaikka yhteen isoon rangaistukseen tai muuhun vastaavaan mihin nimet paperilla eivät vaikuta.
Pakko tässä on toivoa, että HCK voittaa, mutta eiköhän LeKi tämän vie.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
LeKin rosteri on järkyttävän kova, HCK:n ainoa mahdollisuus on se, että LeKi kaukalossakin luulee että nimet paperilla ja paidan selässä ratkaisevat pelin vain luistelemalla kaukaloon. Eli takki auki kainaloita myöten, kiitos =)

Nielikäinen on pelannut hyvin, vain Kouvolassa tehty turha ryntäys-töötti tahraa kaverin saldoa HCK:ssa. Osaa taklata myös puhtaasti kovaa ja sitä on tehnytkin.

HCK:ta ei varsinaiseti ole putsattu. Mörsky ja Häppölä halusivat itse lähteä kun eivät olleet rooliinsa tyytyväisiä. Mustonenhan olikin "pitkällä try-outilla#. Konttinen on flunssassa tällä hetkellä eli ei ole vielä myyty minnekään.

Veikkaan kuitenkin että pataan tulee ja HCK.n ainoan tekee uusi pelimies Kiiskinen.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
LeKiltä melkoista surffailua. Onneksi yv toimi, muuten olisi tullut tiukkaa. HCK:lta kokoonpanoon nähden ihan ok taistelu, mutta taitoa kyllä uupuu porukasta pelien ratkomiseen.
 

Susi-Kustaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Pentikäinen pelas HCK-pelissä vikan ottelunsa Lempäälässä, tästälähin Ilveksen mies. Todella paha menetys lempääläisille, toivottavasti pärjää liigassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös