Ke 3.3.2021 Tappara - KooKoo

  • 1 144
  • 6
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Nuari miäs Vanhatalo vaikuttaa haastattelun perusteella harvinaisen kypsältä jannulta. Vähän kun saa lihaa tohon kahen metrin rungon ympärille niin kova jannu tulee.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Ei vittusaatana. Pitäskö itkee vai nauraa. Jätkät käy pelaamassa pari huuhaa maaottelua turnauksessa joka ei kiinnosta oikeesti yhtään ketään, niin palkkahommista ollaan puali kautta pois. Peukku.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Kyllä oli Tappara huono! KooKoo pelas hienoa kiekkoa mutta Tappara vei käsittämättömällä tavalla yhtäkkiä ottelun vaikka suurimman osan pelistä siniset oli kyllä niin yössä. Hieno homma 3 pistettä ja komeat maalit toki.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Peltola sanoi Telian haastiksessa että yritti lopussa laukoa, mutta kääntykin vahingossa syötöksi. Siitäpä sitten kauden komein maali. Hauska voittaa välillä näinkin. KooKoo oli kyllä vittumaisen hyvä ja varmasti olisi ansainnut pisteitä tuosta.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipahan taas kyllä jokseenkin huolimatonta peliä ja kiekkovarmuus sen verran hukassa, että melkoisen tyytyväinen saa kolmeen pojoon kyllä olla - kaksikin olisi ollut tässä tapauksessa jo monta, ja yksikin ihan ok. Toisaalta kunnia siitä, että ei KooKoo niistä puolustuksessa hukatuista kiekoista kovin pahoille paikoille silti päässyt ja voittomaalinkin jälkeen pysyi homma kutakuinkin lapasessa.

Ei se KooKookaan ihan vaarallisimmillaan tänään ollut, mutta pistejako olisi silti ollut ihan kohtuus. Toivottavasti Tapparan peliin tulee perjantain paikalliseen taas jotain ryhtiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös