Ke 3.2.2021 Jukurit - Ässät

  • 1 999
  • 25

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Kotijoukkueelle voitto kiinni kertoimella 3,45. Luottoa löytyy vielä. Virheet minimiin ja laattaa pussiin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Rohdin-Löfman-Yip
Jakovenko-Kokkonen

Stransky-O Mäkinen-Afanasyev
Grönblom-Galvas

Henritius-Nikkanen-Netterberg
Piipponen-Rindell

Vähätalo-Kiesilä-Leskinen
Salmela

Järvinen (Raju)

Raju vaihtuu Järään, muuten sama kuin eilen. Milloin viimeksi kokoonpano on pysynyt samana kaksi peliä peräkkäin...?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Vaikka Jukurit eilen voitti ja on kotona pelannut yli 1.6pp niin Ässien olisi tänään kaavittava voitto Mikkelistä ja vähintään 2p mukaansa. Sarjataulukossa tapahtuu sellaista repeilyä, että kymppisijasta taistelee useampi joukkue ja siitä ylöspäin saa viritellä isoa voittoputkea. Kaikilla on vielä mahdollisuudet mutta tilastollisesti häntäpään porukoille pitää pisteitä alkaa tulemaan ensimmäistä puolikasta paremmalla prosentilla jos jatkopelit kiinnostavat. Tänään on taas yksi mahdollisuus napsia pinnoja omaan pussiinsa
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät tänään:

72 Nicolai Meyer - 74 Peter Tiivola - 40 Sebastian Wännström
8 Ty Rattie - 22 Roni Hirvonen - 20 Lenni Killinen
67 Jasper Lindsten - 31 Mika Niemi - 80 Jasse Ikonen
97 Jouka Juhola - 21 Niklas Appelgren - 10 Miro Mäkinen

36 Joonas Järvinen - 7 Jakob Stenqvist
26 Kasper Kotkansalo - 91 Teemu Vuorisalo
15 Aleksi Varttinen - 33 Nikolas Matinpalo
25 Aleksi Matinmikko

30 Linus Söderström (1 Atte Tolvanen)

Ty Rattie ottaa Kivenmäen paikan kakkosketjussa. Kivenmäki ja puolustaja Jo Morrow poissa "pelikuntoa tarkkaillaan päivittäin" statuksella. Joen korvaa kakkospakkiparissa Teemu Vuorisalo. Mika Niemi nousee takaisin kokoonpanoon ja tiputtaa Miro Mäkisen kolmosen keskeltä nelosen laitaan. Nelosketjusta sivuun joutuu ehkä hieman yllättäen pirteästi pelannut Samuli Aaltonen.

Rattie tietysti mielenkiintoinen debytantti kakkosketjun laidassa. Edellisestä pelistä liki vuosi, joten saa nähdä, kuinka ruosteessa on ensimmäisissä peleissä. Mielenkiintoista nähdä myös, sanotaanko melko vaihtelevia otteita esittäneen, Teemu Vuorisalon pelaaminen Morrowin paikalla. Mika Niemen panos kiinnostaa myös. Parannettavaa ollut vähän joka osa-alueella. Varsinkin av- vastuuta ollee tiedossa Niemelle.

Söderströmiin kova luotto maalin suulla. Ässät kairaa pisteet tänään 1-3 voitolla, vaikka kotijoukkue laittaa vieraat ahtaalle ja saattaa jopa voittaa esim. laukaisutilastot.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jukurit sai eilisestä taatusti erinomaisen boostin tähän iltaan, etenkin kun kiistatta heidän kautensa suunta on ainakin jossain määrin "vaakalaudalla" tällä viikolla, kun otteluohjelmaa katsoo. Ässillä taas kerran alla useiden päivien ottelutauko, Jukureilla pelivalmius varmastikin parempi eilisen takia, eikä matkarasituskaan varmasti paina noin lyhyen vierasmatkan takia. Ottelun alku siis korostuu nimenomaan Ässien näkökulmasta, yhtään ei kestä jäädä telineisiin..

Ei tietysti kahta rahaa mihin kaikki katseet tänään suuntautuvat, kun McDavidin ja Draisaitlen "wingman" Ty Rattie pelaa ensimmäisen pelinsä patapaidassa. Pelitaukoa on ollut miehellä 10 kuukautta, joten rauhallisesti se on tietysti otettava, vaikka toki myös tulosta on voitava odottaa suhteellisen nopealla aikataululla..
 

Jukule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jaahas, paluu arkeen. Tarjoillaan kaverille hölmöilemällä pari eteen ja katsellaan sitten vieläkö pellaillaan. Niitä iltoja jolloin alle 5 päästettyä lienee ok.
 

Jukule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Olisko tämä ilta taputeltu ja pisteet tarjoiltu kaverille. Ei enää tarvita rajua maaliin, lepäilkööt ja keskittykööt seuraavaan koitokseen. Just wondering, nyttenhön olisi tilaisuus koeponnistaa olisiko nykyisestä kakkosesta ykköseksi.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Järvisellä ensimmäiseen erään neljä torjuntaa joista ainakin pari kovaa gamesaveria ja silti neljä maalia omiin. Ihan liian helposti Jukurien kannalta saa Ässät huippupaikkoja aina kun hyökkäyspäätyyn pääsevät.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Alkaa olla Kauppiselta jo kunnon vittuilua Järviselle, kun ei oteta pois...
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Ei nyt taas otettu niitä hyviä asioita eilisestä pelistä mukaan, veikkaisin samaa kommenttia valmentajahaastattelussa pelin jälkeen tulevaksi
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
40 min Laukaukset 44-26 meille..Järvisellä 8 torjuntaa koko pelissä. Kiekonhallinta 60-40 meille. Tilanne 0-5.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Valmistautuminen meni pieleen?
Nyt voisi sekä Kauppinen että ketä joukkueesta haastatellankin, kommentoida asioita suoraan. "Pelattiin aivan paskasti, veskarilla ja valmennuksella huono päivä, huoltajat sekoittaneet hardsportit väärin jne jne. Vähän nyt väriä tuohon touhuun, hmv- juttuja ja vastauksia ollaan viljelty nyt aivan liikaa.
 

Aabeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei kyllä saisi Järvinen rantapalloakaa kiinni. No mutta onneksi on kuitenkin hyvä pukukoppipelaaja ja vitsinkertoja.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Näkemättä peliä on kyllä laukaisukartan perusteella vaikea uskoa loppulukemia.
Ilmeisesti ainakin maalivahtipelissä oli tänään iso ero.

Onnittelut Ässille. Tämä tulos liki sinetöi Jukurien kohtalon jäädä jälleen pleijareiden ulkopuolelle, vaikka se muutoinkin olisi vaatinut melkoisen ryhdikästä loppukautta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hyvinhän se lopulta meni ja Ässät nappasi tarvitsemansa 3p mukaansa. Ässät oli todella tehokas maalipaikoissaan ja oman päädyn hommat hoiteli Söderström (ensimmäinen nollapeli hänelle Liigaurallaan)
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mites toi Kotkansalo pelas 29 minuuttia. Vetääkö tuplavaihtoa 7.pakin kanssa? Alivoimaa nyt ainakin pelaa, onko ylivoimallakin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös