Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ke 3.2.2010 K-Vantaa - SaPKo

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana ahal, 03.02.2010 klo 13.04.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kokoonpanot.

  Pässipaidat tulevat toistamiseen Valtille tällä kaudella. Peksi Tirkkosen porukka on pelannut hyvin viime aikoina huolimatta mm. Eskelisen ja Essenin poissaoloista. Alkukaudesta Konstin täydentämä ketju myrskysi illasta toiseen. Harmi että loukkaantumiset katkaisivat kahdelta kauden. Nyt maalinteko jää liian usein Konstin harteille, vaikka mm. Järvinen on ottanut isompaa roolia. Mutta kapea on tuo pistenikkareiden joukko silti.

  Lohiparvi saa joukkoonsa uusia eväkkäitä. Nyrhinen luutii odotetusti 1-parissa ja Kivistö kolmannessa. Ketjuista ykkönen vaikuttaa lupaavalta Nistasin johdolla, eikä kakkonenkaan kovin vieras ole. Kolmonen odottaa vielä yhtä... Pulkkista? Yhtä vaan ihmettelen suuresti: joukkueen heikoin pakki Ruohola (-19) saa jatkaa illasta toiseen... Tiirailu katsomosta voisi avata silmiä sekä Aholalla että Ruoholalla. Illan yksi teema onkin, meneekö -20 jo rikki, ennustaisin että menee. Ainoa peruste voi olla, että muut eivät ole pelikelpoisia.

  Maalijuhlaa tuskin nähdään. Lohen rosterin leveyden vuoksi on ennustettava parin kolmen maalin kotivoittoa, mutta voi olla tiukkaakin.
   
 2. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
  Lainaus:
  Saitte näköjään vielä Ilmari Pitkäsenkin meiltä lainalle. Ihmetyttää kyllä tuo case-Pulkkinen, ei mahtunut kokoonpanoon? Pitkänen on pelityyliltään samanlainen kuin Tomek Valtonen eli repii ja raastaa, mutta osaa myös pelata. Perinteinen power forward siis.

  Edit. Liiton sivujen mukaan Pitkäsen laina kestää 13.2 asti.
   
 3. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Hohhoijaa, kylläpä se liitto on nokkela kun loi tällaisen apparaatin... Nyt alkaa mennä överiksi, kun joka laina on eri pitkä. Tai sitten emoseura tekee jäynää, mutta kenelle lopulta? Tuskin siitä lie kyse, mutta pitkällä tähtäimellä hyöty saattaa jäädä olemattomaksi. Eiköhän valmentajat lausu asiasta kommenttinsa pyytämättäkin, kun kausi on ohi.

  Olisko TP:lla vielä jotain häikkää kädessä... tai sitten nuo pätkätyöt rytmitetään jonkin suunnitelman mukaan. Aika paljon on potentiaalisia pelureita illasta poissa.

  Niin, Live-esitystä en ole tänä talvena katsonut, mutta olettaisin sen pelittävän. Ainakin maalikoosteet skulaavat.
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kaksi pistettä Lohelle hieman nihkeällä pelillä, ja SaPKo nousi hienosti sillasta. Siinä oleellisin. Kahden erän jälkeen näytti, että pässit eivät voi mitään kiitettävästä yrityksestä huolimatta aavistuksen terävämmälle kotijoukkueelle. Mutta mitä vielä, Tiihonen järkkäsi Virkin kanssa tasoituksen ja jatkoajan. Siinä vieraat olivat lähempänä voittoa, mutta osumia ei tullut. Rankuissa Konsti-Kalle veti yläputkeen ja Järvinen tumpeloi koko yrityksen. Lohesta Perkkiö heitti komeasti rystyltä ohi Lahikaisen ja O Lehtonen suoraan jäätävästi ranteella.

  Tilastollisesti vieraat olivat niskanpäällä, mutta luvut johtuvat lohipaitojen useista toisen erän jäähyistä (mm. Talajan 2+2+10), joista pari tuli aika helposti, kolmannessa ei sitten mistään. Toisessa pässit saivat pelata minuuttitolkulla 5-3 yv:aa, mutta ilman tulosta. Konsti kilautti silloinkin yläputkeen. YV oli kyllä melko saamatonta ja huolimatonta. Toki kolmaskin oli hienokseltaan valkopaitojen.

  Lohen pirteimpiä Santasen ohella olivat mm. Nyrhinen, Talaja, kanukit, Sinisalo, Poutanen ja Pitkänen. Viime mainitut pelasivat ennakkoluulottomasti Mustaniemen kanssa. Pommeja sateli, kun ketju oli jäällä. Poutanen on vielä arvokas kaveri, kun hieman rauhoittuu. Antoi Mustaniemen maaliin loistavan syötön. Ja komea oli 2-0:kin, (Clarke - Lindfors) ja Talaja sai viimeistellä rauhassa.

  SaPKosta pisti sinikuupan ohella silmään mm. kippari Tiihonen ja yritteliäs Siren. Lahikainen pelasi hyvän matsin, mutta rankkarit eivät taida olla hänen vahvuutensa. Hyvin saa Peksi tehot irti muuten melko tasapaksusta ryhmästä, rispektiä siitä.
   
 5. Linnankundi Jäsen

  Hyvä venyminen SaPKolta, ylivoiman tehottomuus tietysti harmittaa, toisaalta Santanen piti muutamalla huipputorjunnalla SaPKon kurissa. Ensimmäinen KiVan maali oli hieno, lähinnä syöttö maaliin oli loistava. Toisen maalin todellinen isä oli SaPKon pakki joka paineettomana purki kiekon huolimattomasti siniviivalle, jossa kaveri kiitti ja parilla hyvällä syötöllä napautti maalin. Viihdyttävä joskaan ei loistokas peli.
   
 6. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Oho, saatiin K-Vantaalta ensimmäinen piste tänä vuonna. (8-1) Viimeksi oli Vantaan reissulta tuliaisina 6-1 tappio ja 2 loukkaantunutta pakkia. Hyvä helpotus karsintapeikkoon tämä yksi pinna, nyt näyttää jo tosi hyvältä.

  Anssi Virkki tasoitti pelin lopussa ja teki samalla mestisuran avausmaalin. Anssihan loukkaantui syksyllä, kun luistin veti hurjasti valtimoon asti, sanoi haastattelussa hetki sitten että tunto palaa käteen joskus.

  Tervetuloa Talvisaloon sunnuntaina sekä Ruutanat, että joukkue.