Ke 29.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 113 773
  • 1 241

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Tuosta Kerhon pelaamisesta: Jos olisi pari edes keskiverto kanadalaisen kudin omaavaa kaveria olisi laidoilla, tämä sarja olisi taputeltu. Junnut filmivanerille koko maassa!
 

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
5-0.. Toivottavasti peli lopetetaan jo toiselle erätauolle lumierälukemissa ni jää KalPalta pari ehjää ukkoo seuraavaan sarjaan.
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Myttynen viisi nolla! Toivottavasti nuo lokit osaavat nyt pitää päänsä kunnossa, todella säälittävää mikäli alkaa Tyrväisen kaltainen pelleily tässä tilanteessa kun oma kausi ohi.
Tyrväinen sai 2 minuuttia KalPan maalin takana, Heinon puhdas taklaus Ruuttuun ei tuottanut mitään.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelasi hyvin yksin hyökkäyspäässä, odotti että muut vaihtaa ja laittoi unelman syötön Jääskälle.

Väitän että jos meillä olisi ollut kaksi pakkia, tuosta ei maalia olisi tullut. Nyt meillä oli Heikkinen pakkina ja Keskitalo jota ei voi pakiksi sanoa. Vitun vittu, jätkä tehnyt koko kauden noita samoja merkkausvirheitä mutta ei vaan opi.
 

Veijo Esso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eri versiot Reippaasta ja Pelicans
Oliko se niin että viidesti peräkkain Kalpa oli tipahtanut tässä vaiheessa? Selvästi siellä oli päätetty ettei tänä vuonna niin käy. Onnittelut kalakukoille jatkoon, ei jäänyt ainakaan jossiteltavaa. Oman joukkueen uskoin pystyvän huomattavasti perempaan, mutta jostain syystä ei pystytty haastamaan oikein missään vaiheessa sarjaa. Käytännössähän tämä olisi pitänyt arvata kun trendi oli laskeva oikeastaan koko runkosarjan lopun.
Haluaisin kuulla Pelicansin kannattajien mietteet siitä, että heidän pelaajansa eivät lähteneet teurastamaan kotijoukkueen pelaajia?
No iltahan on vielä nuori, mutta toivottavasti nyt ei kuitenkaan. Kunnialla vain peli loppuun ja lomille lomps.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Sattuu päähän tuo jyväskyläläisten DJ:n soittama paska. Hallilla ei huomannut jotenkin, mutta töllöstä jotenkin korostuu. Hyi.
Tuli siellä sentään ekan erän jälkeen Across the 110th Street, joka on historian hienoimpien biisien joukossa. Korvaa helposti muutaman jumputuksen.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Tyrväinen sai 2 minuuttia KalPan maalin takana, Heinon puhlaus taklaus Ruuttuun ei tuottanut mitään.
Tämän huomasin ja kelasin nauhalta tuon taklauksen pariin kertaan. Nostan käden pystyyn virheeni merkiksi ja totean, että kyseessä oli loukkaantumisesta huolimatta "puhdas" taklaus Heinolta.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Keltaisten lasien takaa, huonoa tuuria Ruutun tilanteessa. Lensi ihan ihmeellisessä asennossa laitaan. Eikä ollut Tyrväinen, olisiko jäähy tullut jostain sieltä maalin takaa jossai ajoi itsensä ulos.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jollain Tapparan pelaajalla oli vähän Väsyneet kädet ja tiputti mailansa kädestä. Tuomari meni vipuun ja jäähy Ilvekselle "mailasta kiinni pitämisestä", hehheh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös