Ke 28.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 161 778
  • 1 519

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Hienoa sulamista.. On tuo Olkinuora vaan ihan paska ei voi muuta sanoa
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Voisiko sen Olkinuoran vaihtaa jo pois maalin suulta? Kaikki IFK:n maalit voi jossain määrin laittaa Jussin piikkiin tänään.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Olkinuora ei saisi tänään kumivenettäkään kiinni ja kalju vaan itsepintaisesti haluaa harrastaa sadomasokismia pitämällä Olkinuoran maalissa. Ei jeesus.

Edit. Typo.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Kyllä Ässiä käy sääliksi. Paskataudin iski juuri kun sarja alkoi kääntyä ja vastustaja sulamaan. Ikävä homma, sorry kun en tiennyt noista rectum ongelmista.
porilaisilla paskatauti ihan syntymälahjana, ala- ja yläpäästä tulee paskaa 24/7. Huvittaa kun joku snadinpeelo naureskelee täällä keski-suomalaisten ulkonäköä ja omassa joukkueessa on Suomen rumin ihminen mikkemakkemax åååsteen ja muutama muukin aika paha kyrpänaama. En tiedä oliko pakko ottaa osaa tähän aivottomaan paskatunkiokeskusteluun :(
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tuo jengi kyllä hurja! Ei ole koko kautena luovuttanut missään vaiheessa vaikka olisi takaa-ajoasemassa!
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Ekalla erätauolla pistin rahaa likoon Ifk:n voitolle. Saas nähä. Harmi vaan kun laitoin rahaa pelitilille, niin kerroin laski sinä aikana 30:stä 20:een.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ässiltä niin paljon rikkeitä toiseen erään, ettei ees tuomarit viitsineet viheltää kaikkia pois. En olis kyllä minäkään tuomarina kehdannut, olis näyttänyt liikaa Kärppien suosimiselta.

Nyt ilman loukkaantumisia kolmas erä ja käsidesiä kättelyn jälkeen, ettei tarvi lähtee imodiumin ostoon.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Onhan se nyt pakko erätauolla vaihtaa maalivahti, ja aivan varmasti Veltsu niin tekeekin. Ei viitsinyt kylmiltä heittää erän loppuun jolloin Hifki ois laittanut kaiken erän loppuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös