Ke 28.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 161 727
  • 1 519

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämä matsi on toistaiseksi ollut paaaaaljon parempi pelillisesti kuin sarjan aiemmat ottelut.
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Olen Turussa asuessa käynyt yli sadassa kotimatsissa ja kannatuskulttuuri on hyvin mitäänsanomaton ollut jo useamman vuoden. Se, että Raumalla on asiat heikommin, ei tarkoita sitä, että Turussa olisi asiat hyvin. Molemmissa on samoja ongelmia. Erotus on vain se, että raumalaisen ovat pessimistisiä vuodesta toiseen, kun taas turkulaiset samassa tilanteessa ylimielisiä.

Yleensä tuo näyttää tarttuvan siellä Turun seudulla, joten Tepsikin ottaa yleensä pleijareissa turpaan työtä tekeviltä joukkueita.

Meille riittää, että asiat on paremmin kuin Raumalla. Tyydymme niin vähään :)
 
Suosikkijoukkue
TPS
TPS, heikkoa heikkoa viimeistelyä. Ja jotenkin puuttuu pari viimeistä napsua muutenkin. Voi hyvinkin olla sellainen 0-2 -peli, jossa Tepsi taas hakkaa päätä seinään.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Näittekö kaikki Oulun peliä seuraavat, miten Ässät taas hukkasi tuon maalinedustilanteen missä oli jopa hetkellinen 3v1? McRaen syöttö vähän taakse ja lopulta Kärpät iskee vastahyökkäykseen todella vaarallisesti. Ässien hyökkäys on ollut tuollaista, koko pudotuspelit. En tiedä mikä hitto siinä oikein on. Plussat taas Tommilalle, joku jätkä sentään kenellä pää, kädet ja jalat toimii yhtä aikaa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Makkonen on puolikuntonen, mutta mitä vittua se löysäilee siellä? Jos ei kiinnosta niin filaan.
 

KovaT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, seurannassa TPS
Toki tämäkin totta, mutta SaiPalla kuitenkin reilut kolme ottelua enemmän säälien myötä. Lisäksi SaiPan kapeampi materiaali (erityisesti pakkien osalta) vaikuttanee myös asiaan.

Mutta nyt SaiPalle YV.
Aivan totta tuokin, ja varsinkin tuo pakkien kapea materiaali. Silti ajattelen, että tuo väsymys tasoittuu 7 pelin sarjassa, mitä pidemmälle mennään. Ei välttämättä ihan tässä vielä. Tämän jälkeen tulisi jo sitten etuja siitä, että SaiPalla olisi voittoja alla. Tarkkaa peliä ollut tänään.
 

chubster

Jäsen
Vittu ku vituttaa kattoo tota ifkn ekaa maalia. Ei voi jumalauta ”mestaruudesta taistelevan” veska imeä noita. Kaukaa tulevat lussut on olkijussille pahoja.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ai nyt taas kypärän ottaminen vastustajan päästä on kiellettyä. Maanantaina ei ollut.
 

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kärpillä kävi maalipaikoissa vähän viuhka mutta ihan ansaitussa johdossa tauolle. Ässät on paikoitellen vähän lannistuneen oloinen ja antaa avaimet Kärpille. Ei ole sitä ihailtavaa karvaus- ja häirintäpeliä näkynyt. Toki Kärpätkin on napsun parempi taas.

Onhan tässä ollut provoilua puolin ja toisin mutta kyllä Ässäleirissäkin kannattaisi vähän vilkaista sinne omaan pesään. Melko tyylitöntä ja jopa ala-arvoista settiä sielläkin välillä. Kuten joku jo totesikin niin taitaa olla tämän ketjun ensimmäisiä viestejä kun oululaiset oli jo saksalaisten jälkeläisiä ja lestoja. Hassun hauskaa.

Mikähän tässä lestahommassa on niin tulenarkaa ettei siitä voi kuittailla. Porissa on työttömiä hitsareita, siitä kuittaillaan yleisesti. Oulussa on paljon lestoja, siitä ei jostain syystä saa kuittailla.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Maione jatkaa samaa rataa kuin aiemminkin. Vahemman fiksua pelia.

Ja Vitun Otso ottaa taas roolia
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Ei oo kyllä mitään fiilistä Tampereella. Kotiyleisö on kuin kirkossa ja ei minkäänlaista fyysisyyttä pelissä. Kalpalle taisi alkusarjan fyysisyys ja tunne sopia paremmin, eli nyt voisi vähän hakea pientä hämmennystä mukaan!

Taas Maione hölmöilee mutta onneksi Luostarinen saa taas aiheutettua jäähyn Tapparalle. Joko nyt heilahtaisi?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Otson pakollinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös