Ke 28.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 161 777
  • 1 519

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niinhän se olisi, mutta ei täällä sellaista vaan ole. Olen itse avautunut tästä jo lukemattomia kertoja ja olen avoimesti myöntänyt sen, että en edes yritä mitään asiallista täällä kirjoittaa koska se hautautuu kuitenkin kaiken sen paskan alle mitä ihan jokaisen joukkueen fanit täällä tänne kirjoittavat. Otteluseurannassa kun kaikesta päätellen saa käyttäytyä ihan miten haluaa, niin miksi edes vaivautua muuhun kun ei sillä kuitenkaan mitään vaikutusta mihinkään ole?

Eihän se pakko ole muiden apinointiin lähteä mukaan. Vuosien varrelta muistan että sullakin pitäisi olla enemmän annettavaa lätkäkeskusteluun kuin tässä sarjassa on nähty.

Kärpät ollut parempi ja myös onnekkaampi. Ansaitsemassa jatkopaikkansa, mutta mulle ainakin jää paska maku siitä kun Kärppäleiristä ollut vaan muutama asiallinen kirjoittaja. Samaten Ässistä.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
JYP-HIFK, torjunnat 1. erässä:
Olkinuora 6/8 (75,00 %)
Lankinen 3/5 (62,50 %)
Engren 1/3 (33,33 %)

Tuo on kyllä hämmentävin erä Liigassa vuosikausiin. Yhteensä seitsemän tehtyä maalia, ja kaikilla kolmella veskarilla yhteensä 12 torjuntaa.

Tuollaista se oli kai joskus 80-luvun pystytorjunta-aikakaudella, kun pelit päättyivät vuoroin 12-7 ja 8-11.

Tuosta tulee vielä erittäin viihdyttävä peli :) Pitääkin välillä vilkuilla tuotakin peliä kun tuo TPS-SaiPa peli näyttää siltä kuin kärpäset luistelisi mämmissä. Hidastettuna.

Korjaan: on varmasti ollut jo viihdyttävä ja/tai kauhistuttava riippuen miltä kantilta katselee.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Onnea TPS. Perrin ottaa taas kohta joukkueen reppuselkään ja hoitaa teidät jatkoon.
 
Ja edelleen, ihan samanlaista paskaa suolletaan sieltäkin leiristä, maustettuna vielä muutamalla hauskalla lestavitsillä.
Jos vielä tiedostat että tuo oma teksti on paskaa, niin ihan mielenkiinnosta kysyn, että miksi sitä pitää tänne suoltaa? Paljon olen viestejäsi seurannut ja kykenet kyllä asialliseenkin tekstiin jos viitsit.

Peli näyttää olevan tiukasti meidän hallussa ja ihme täytyy tapahtua jos Ässät tuosta vielä tänään nousee. Kärpät on selkeästi raikkaammalla jalalla liikkeellä tänään, vai liekö Ässiltä vain bensa loppu?
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Ei ollut maanantaina Nordiksella..
Ei ole vaikea myöntää että jypinkylän DJ ei ole suomen ykkönen hallimusan suhteen.

Paskaa se oli Nordiksella ja paskaa se on Hippoksella. Erilaista paskaa, mutta paskaa silti. Oliko tässä nyt jotakin epäselvää?
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Kärpillä kävi maalipaikoissa vähän viuhka mutta ihan ansaitussa johdossa tauolle. Ässät on paikoitellen vähän lannistuneen oloinen ja antaa avaimet Kärpille. Ei ole sitä ihailtavaa karvaus- ja häirintäpeliä näkynyt. Toki Kärpätkin on napsun parempi taas.

Onhan tässä ollut provoilua puolin ja toisin mutta kyllä Ässäleirissäkin kannattaisi vähän vilkaista sinne omaan pesään. Melko tyylitöntä ja jopa ala-arvoista settiä sielläkin välillä. Kuten joku jo totesikin niin taitaa olla tämän ketjun ensimmäisiä viestejä kun oululaiset oli jo saksalaisten jälkeläisiä ja lestoja. Hassun hauskaa.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Sano nyt hyvä mies jotain muuta. Muuten saat pelikieltoa, kun tuo virke ei edistä keskustelua.
Eikös se mene niin että otteluketjuseurannassa on löysempää ja voi kommentoida vähemmälläkin ilman pelikieltoa?
Kokemusta on ;)
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oikein pyyhitty lattiaa, olihan siellä peräti yksi maalin voitto. No toki Porissa se on varmasti lähes mestaruuteen verrattavissa, ei siinä mitään.

Niinhän Juhani Tamminenkin aikoinaan sanoi, että juhlivat kuin mestaruutta Porissa, kun onnistuivat voittamaan Sportin liigakarsinnoissa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät oli suvereeni ekassa erässä. Ei passaa alkaa löysäilemään kuitenkaan, peliä täydet 2 erää pelaamatta. Nyt vaan hirveet numerot taululle ja valmistautumaan seuraavaan sarjaan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Kun Karpat-Assat sarja paattyy, suurin voittaja on jatkiksen otteluseurantaketju.

Tampereella toinen era kayntiin, ensimmaisen eran Tappara jatkoi siita mihin maanantaina paatti
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Niin. Siinä mielessä että täällä nämä muutamat palstapoliisit kiinnittävät huomion vain ja ainoastaan vastapuolen "provoiluun" on erittäin kyseenalaista siinä mielessä kun ihan yhtä laadutonta tekstiä tulee myös sieltä toiselta puolelta. Mutta eihän sitä kai lasketa.

Anna mä veikkaan, nämä palstapoliisit ovat samoja provoilijoita? Itsekin tulee kännissä kirjoiteltua välillä provosoivaan sävyyn, mutta tuollaiseen jankkaamiseen ei kyllä pienessä seipäässäkään huvita lähteä.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
jaahas, Ässät vaihteeksi istuu Oulussa jäähyboksissa ja Kärppien yv:kin alkanut toimimaan vihdoin. Oliko ensimmäinen erä täysin Kärppien pyöritystä? Hyvää lomaa Ässille vaan.
Ei saatana, hävitään, jos vastustaja on parempi, mutta luovuttaa ei saa. Se on säälittävää., tapellaan loppuun asti. Kun nyt pomppisi vähän meillekin, niin saataisiin jännitystä matsiin.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Ässillä alkaa melko selvin merkein loma tänään. Kärpillä luulisi olevan helppo pelailla kaksi erää pois 3-0 turvin.

Melkoisesti suli kyllä viimeisetkin maalintekoon tarvittavat taidot tässä sarjassa. Tolkuton määrä paikkoja vaaditaan, että saadaan edes yksi kyhättyä. Liekö sitten Kärppien hyvyyttä vai Ässien huonoutta mailasta puristamisen takia?
 
Yksi kaikkien aikojen otteluketjuista menossa.

Jyväskylässä ei soiteta Hurriganesia, 007 vs. hitsarit, TPS on paska, heiiiii...

Tappara ei tehnyt tokan erän ekassa vaihdossa maalia! TOM.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Kallio tuo tepsiin tietynlaista johtajuutta. Jokainen varmaan muistaa erään pelin ruotsia vastaan jossa tomppa teki pelin5_1 tilanteeseen, ja kuinka kävikään?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ei ollut maanantaina Nordiksella..
Ei ole vaikea myöntää että jypinkylän DJ ei ole suomen ykkönen hallimusan suhteen.

Amandakin taitaa olla tällä hetkellä jossain etelässä kuvaamassa pyllykuvia niin ei saada sitäkään pelastamaan meidän mainetta hallimusan suhteen :/

Jyväskylässähän tuo musiikki muuttui muutama vuosi sitten. Sitä ennen tuli niitä samoja kuluneita rokkibiisejä mitä kaikkialla muuallakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös