Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ke 28.11.2007 Salamat-Titaanit

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Toimitus, 27.11.2007 klo 23.36.

 1. Salama44 Jäsen

  6 pisteen ottelu

  Tänään Salamoilla ja Jamalaisella on näytön paikka. Kolmen hävityn ottelun jälkeen kotipelissä Titaaneita vastaan ei kelpaa mikään muu tulos kuin voitto, jos pudotuspelihaaveita elätellään. Sarjapaikan säilyttämisen kannaltakin joukkueiden välinen ero voi olla tämän päivän jälkeen pienimmillään 11 pistettä ja suurimmillaan 17 pistettä.

  Salamoiden kannalta merkittävä vahvistus on Bluesin maalivahti Jere Myllyniemi, jonka päästettyjen maalien määrä sekä Liigassa että Mestiksessä on yleensä 1-2 maalia ottelua kohti. Jos vain puolustus tukee tarpeeksi Jereä niin Salamat on puolustuspelissä vahvoilla. Antti Tevasen paluu vahvistaa merkittävästi hyökkäyspäätä varsinkin kun Tero Koskiranta palasi takaisin Bluesin kokoonpanoon ja Matti Uusivirta uudelleen parantelemaan selkäänsä.

  Toivottavasti Salamat ei ole joutunut enää jättämään jääharjoituksia väliin vaan on päässyt harjoittelemaan normaalisti. Ainakin nyt on ollut paremmin aikaa palautella ja harjoitella kuin ennen edellistä TuTo peliä.

  Titaanit on parantanut peliään kolmessa viime ottelussa ja Salamat saa valmistautua samanlaiseen otteluun kuin kauden avausottelussa LeKiä vastaan. Vastassa on periksi antamaton kovaa taisteleva joukkue kuten edellinen vieraspeli KooKoota vastaan osoitti. Toivottavasti Salamat on nyt onnekkaampi kuin LeKiä vastaan. Titaaneista pitäisin mielenkiintoisimpina pelaajana tv-ottelun perusteella Cole Koidahlia ja uutta ulkomaalaisvahvistusta Brad Mehalkoa, joka on hanakka laukoja.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2007 klo 01.51
 2. Salama44 Jäsen

  Salamat

  MV 39 MYLLYNIEMI Jere (AM)
  MV 41 KORHONEN Juha

  1. Kenttä:

  6 PELKONEN Tommi (A) 7 NYRHINEN Antti
  13 KATAVISTO Ari 11 NIINIMÄKI Jarno 20 LAINE Heikki

  2. Kenttä:

  33 ÖHBERG Joni 76 FROM Marko
  19 SUUTARINEN Immo (C) 18 TEVANEN Antti 55 LEHTONEN Tommi

  3. Kenttä:

  16 PIENINKEROINEN Timo 27 HUHTANIEMI Pekka (A)
  14 AHVENAINEN Perttu 5 KOSKIRANTA Jarno 10 SUUTARINEN Iippo

  4.Kenttä:

  8 IJÄS Juhani 32 RÖMPÖTTI Timo-Pekka 15 ENGLUND Robin

  Salamoilla on tänään paljon kiinni siitä miten ykköskentässä Heikki Laine onnistuu. Viime aikoina on ollut vähän hiljaisempaa. Kakkoskentässä Immo Suutariselta odottaisin aikaisempaa parempia otteita. Pistesaldo ei näytä tältä kaudelta vielä kovin kummoisia lukemia.

  Salamoilla on hyvällä puolustuspelillä mahdollisuudet pisteisiin, mutta myös hyökkäyspelissä täytyy tulla onnistumisia. Sami Tervonen olisi saanut olla mukana, jotta olisi saatu neljä täyttä hyökkäysketjua.
   
 3. Sigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit
  Kotkassa salamat eivät mitään ihmeellistä esittäneet kun kävivät hakemassa viimeksi vieraspisteet.Titaanien Maalivahtikin taisi epäonnistua muun joukkueen kanssa aikalailla.Jos titaanien samanlainen draivi jatkuu + metrihalko alkaa pääsemään paremmin ja paremmin peliin mukaan saattavat pisteet hyvinkin matkata Kotkaan.

  Mielenkiinnolla odotan myös alkaako pikkuhiljallee tän kauden ykköshankinta Essen esittämään jo sellaisia otteita mitä hänelle kaavailtiin kauden alussa vai jatkuuko sama sooloilu ilman tulosta pelistä toiseen.Miehellä on potentiaalia vaikka kuinka paljon toivoisi,että se tulisi hiljalleen esiin.
   
 4. -#22- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotkan Titaanit
  Kyllä sitä Essenin "avautumista" tässä on odoteltu. Vaikeata kautta kuvaa täysin Mestis Magazinen kuva Essenistä Titaanit - Sapko pelistä. Tuosta vielä suoraan räpylään kiekko. Joko tänään irtoaisi.

  Valkama on näköjään ottanut ykkösmaalivahdin paikan ainakin toistaiseksi ja miksi ei jokaisessa ottelussa missä Jaska on ollut maalilla on tullut vähintää se piste.

  Hyvillä eväillä Titaanit lähtee illan kamppailuun. "Pahiksilla" on vaan niin pirun kova maalivahti tänään.
   
 5. Sigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit
  Lainaus:
  Jos Titaanit onnistuvat tekemään se 4-5 maalia per ottelu niin aina ollaan mukana kamppailemassa voitosta.Hyvä,ettei peli ole kaatunut maalintekoon viimepeleissä ja toivoisikin,että samatahti jatkuu.

  Jaskaa on hyvä nyt pelauttaa kun on päässyt "kuumaksi".Turhaa sitä alkaa voittavaa maalivahtia vaihtamaan ja meillä on tarvittaessa kyllä heittää maalille samantasoinen kaveri maalivahteihin ei tulla kyllä tällä kaudella kaatumaan.
   
 6. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Aika hyvin pitää kyllä Titaanien pelata, sillä Myllyniemi on päästänyt kolmessa ottelussa yhteensä neljä maalia. Samaa tasoa on ollut miehen peli myös liigassa.
   
 7. Sigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit
  Lainaus:
  Nooh tänään sen näkee...Toivotaan,että titaanit rikkovat kaikki aikaisemmat tilastot.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2007 klo 16.26
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit

  1. kenttä:
  #21 Rämä - #26 Koidahl - #8 Mehalko
  #20 Pylväläinen - #13 Jernberg

  2. kenttä:
  #55 Kolhonen - #7 Kauppinen - #18 Häkkinen
  #4 Haapalainen - #45 Jokiraita

  3. kenttä:
  #17 Kovanen - #2 Tossavainen - #71 Essen
  #24 Ruohola - #44 Jäske

  4. kenttä:
  #84 Horto - #15 Kansikas - #10 Valli
  #23 Seppinen (h) - #3 Kulmakivi (h)

  Maalivahdit:
  #30 Valkama (AK)
  #1 Tillanen

  Lähde: www.mestis.fi

  * Pisterikkaan männäviikon kokoonpanoon on tullut muutama muutos, kun angiinasta toipunut Oskar Essen sekä Jukureista vuokrattu Jani Tossavainen liittyvät Salamoita vastaan pelaavaan miehistöön. Sen sijaan jo KooKoota vastaan huilaamaan joutunut Jesse Pehu on joutunut jäämään sivuun tästäkin kamppailusta. Maalissa jatkaa loistavasti viime viikon otteluissa kiekkoja koppaillut Jaakko Valkama.

  Lainaus:
  Jaska pelasi 7-0-tappioon päättyneessä ottelussa Vaasan Sportia vastaan ja tästä ei nähdäkseni pisteitä Titaanien laariin putoillut, jollei sitten sympatiapisteitä lasketa.
   
 9. Salama44 Jäsen

  Taisteluvoitto

  Hyvä Salamat!

  Nyt tuli kuitattua se LeKille alkukaudesta kärsitty kirvelevä jatkoaikatappio kun tällä kertaa noustiin takaa-ajoasemista lopulta jatkoaikavoittoon. Immo Suutarinen ja Heikki Laine täyttivät hyökkäyspään odotukset sataprosenttisesti kolmella maalilla. Tiukaksi se kuitenkin meni kun töpeksittiin alokasmaisella virheellä Titaaneille 0-2 johto. Ikinä ei pidä syöttää suoraan maalin takaa sokkona keskelle kenttää. Täysin ilmainen maali vastustajalle.

  Onneksi löytyi kuitenkin vielä yksi venyjä ja sankari joka halusi todella sitä voittoa ja ratkaista tämän pelin. Jarno Koskirannan suoritus jatkoajalla oli uskomaton. Väkevä röyhkeä nousu maalintekotilanteeseen ja veto pahaksi onneksi ylärimaan. Kaveri ei kuitenkaan antanut periksi vaan jatkoi yritystä loppuun saakka ja antoi lopulta Immolle nappisyötön maalin takakulmalle, josta oli helppo pistää voittomaali sisään. Nuorempi Koskiranta oli jatkoajalla kuin vanhempi ja tunnetumpi veli konsanaan.

  Kaikki ulkopuoliset asiat häiritsevät pelaamista ja harjoittelua. Pelejä on välillä vaikea lähteä katsomaankaan kun meinaa loppua usko koko touhuun. Joukkue jaksaa kuitenkin yrittää niin kaun kuin se suinkin on mahdollista. Aina kun näkee jonkun nuoren pelaajan kehittyvän ja nostavan rooliaan niin se ilahduttaa.

  Onnittelut Jarmo Jamalaiselle ensimmäisestä voitosta Salamoiden valmentajana. Toivottavasti jatkoa seuraa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2007 klo 23.06
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Pisteputki jatkui, mutta harmittavasti menetettiin vahvan ensimmäisen erän 0-2-johto eikä ottelun viimeisen viiden minuutin ylivoimien aikana kyetty hommaa ratkaisemaan. Voitto varsinaisella peliajalla olisi tullut tarpeeseen, mutta parempi tämäkin kuin ei mitään. Ero karsintaviivaan vähenee kokoajan ja se jos mikä on positiivinen asia.

  Tilastojen valossa illan titaanionnistujia olivat kaksi maalia laukonut Oskar Essen ja molemmat maalit alustanut lainamies Jani Tossavainen. Ykkösketjun tehoputki sai jälleen jatkoa Brad Mehalkon lauottua 4-4-tasoitusmaalin todella tärkeään paikkaan heti Salamoiden siirryttyä johtoon. Myös maalivahti Jaakko Valkaman pisteitä tuova pelitahti jatkui, mutta uskoisin silti KooKoota vastaan tolppien väliin asettuvan Kai Tillasen.

  Tästä on ihan mukava lähteä valmistautumaan lauantain kliimaksiin, kun kouvolalaiset tulevat vierailulle Kotkan jäähalliin. Siitä ottelusta hurjalla taistelulla pisteet himaan ja ollaan jälleen lähempänä karsintaviivaa/HeKiä.
   
 11. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Titaaneiden pakisto on kyllä aika kädetön. Jenkki-Jernbergillä pisin putki oli 5 vaihtoa peräkkäin... ehkä se kertoo pakiston tasosta kun ei muita sinne uskalla laittaa.

  Huonoa kiekollista peliä Salamoilta mutta onneksi taitavampi joukkue voitti. Melkoista tuuria Titaanien 4-4 tasoituksessa, molemmat Salama-pakit vetäisevät lumet kiekon päältä ja siitä kiekko kaverille. No, tuuri pitää ansaita.