Ke 28.1.2009 Sport - Hokki

  • 3 615
  • 17

Necco

Jäsen
Kas niin. Jälleen hyvin mielenkiintoinen ja asetelmittain tärkeä ottelu edessä, nimittäin ottelun voittaja siirtyy/pysyy sarjassa kakkoseksi/kakkosena. Nyt aletaan olla niissä ajoissa kun ottelut ovat hyvin suuntaa antavia kevättä ajatellen.

Pohdittavaa:
1. Pelaako Jaska? Tiistaina ilmoitettiin hänellä olevan selkävaivoja, luultavasti väsymystä tiheästä ottelutahdista. Saisi se Tamminen peluuttaa sitä Rossia edes joskus niin sillä olisi jotakin tuntumaa jos Jaskalle käy jotain.

2. Onko nyt Pruddenin tai Aikinsin viimeinen ottelu? Hartaasti toivoen kyllä, vaikka sitten molempien.
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Kas niin. Jälleen hyvin mielenkiintoinen ja asetelmittain tärkeä ottelu edessä, nimittäin ottelun voittaja siirtyy/pysyy sarjassa kakkoseksi/kakkosena. Nyt aletaan olla niissä ajoissa kun ottelut ovat hyvin suuntaa antavia kevättä ajatellen.
Hokki lähtee peliin 6 pakilla (joista Lehto, Virkki ja Liljeblad junnuikäisiä) ja 13 hyökkääjällä. Myllykoski maalissa. Poissa Hattusen Jonne ja Lukkarin Heikki. Toisaalta puolustuksen tilanne ei ole ollut kummempi neljässä edellisessä pelissäkään, joissa puolustus on ollut todella pitävä. Sport on vahva ennakkosuosikki, ei siinä mitään. Kuitenkin Veikkauksen tasapeli- ja vierasvoittokertoimia (5,15 ja 3,95) voi pitää hyvinkin houkuttelevina, Hokkikin on sentään ollut nousussa sarjataulukossa viime ajat. Kotona Kajaanissa Hokki on ollut tällä kaudella huono molemmissa Sport-peleissä, joten näyttämisen halua luulisi löytyvän.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Tätä matsia ei missään nimessä saa hävitä. Vähintään kaksi pistettä tarvitaan ehdottomasti.

Niin, ja Suomalaisella on nyt sivussa. Ettei vain olisi peluutettu liikaa niin kuin arvelin?

Sportin pitäisi kyllä pystyä iskemään sellaiset 3-4 maalia Hokin verkkoon, koska Hokin puolustus ei näytä kovinkaan iskukykyiseltä. D-teamia vastaan maalinteko oli kuitenkin lähes mahdotonta ja toivotaan että tänään ollaan sillä asenteella liikkeellä että saadaan voittoon tarvittavat maalit tehtyä.

Sportin kokoonpano:

MV 35 ROSSI Mikko (AM)
1 PELTONEN Aaro
1. 70 IMMONEN Tuomas 33 SALMU Juha

12 KOIVISTO Juha 23 TAKALA Tuomas 71 NABB Kim
2. 7 ERHOLTZ Markku 4 PERNAA Jussi

28 KIVIMÄKI Samuli 24 SIHVONEN Toni A 9 JÄMSÄ Markus C
3. 10 UITTO Antti 5 HEIKKINEN Eetu

26 CABANA Paul A 17 PRUDDEN Josh 31 JAATINEN Antti
4. 18 AIKINS Justin (H) 8 KINOS Lauri

51 HIETAHARJU Henry 13 LAITINEN Miro 72 SUONPÄÄ Pete
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Jep jep, värikäs kamppailu varmaan luvassa tänään Vaasassa. Hokin puolustus vaan harvenee eli Heikki Lukkari on edelleen sivussa Dickensonin käsittelyn jäljiltä, nähtävästi niska on edelleen kipeä. Jonne Hattunen ei myöskään ehtinyt vielä mukaan, toivottavasti sittten lauantaina on jo pelikuntoinen. Puolustus on pitänyt kyllä hyvin siihen nähden ketä siellä pelaa, ainoastaan Lempäälässä repsahti muuten ei kahta maalia enempää ole tainnut omiin mennä tämän vuoden puolella.

Miten sitten tänään kun maailmanluokan 60 min paine, Tami aikalisät yms. vyöryy päälle. Hyökkäyspäässä Virtala on kovassa vireessä ja muutenkin ylivoimapeli on vähitellen loksahdellut kohdalleen. Hyökkääjät on myös osallistuneet puolustuspeliin esimerkillisesti. Mielenkiintoista on myös jatkuuko Hanan pistetehtailu tänäänkin.
Lukko avuista Myllykoski ja Aaltonen ovat olleet tosi vahvistuksia Jasu ei ihan niin suureen rooliin ole noussut. Sivussa hyökkäyspäästä ovat Komulainen Vaskivuo ja Kokkala, Wedman on pitkästä aikaa mukana.

Sportilla maalissa aloitta Rossi joka ei tosiaankaan ole paljon peliaikaa saanut, ihme kyllä, koska osoitti kyllä viime kaudella tasonsa vaikka ei täysin tasaiseen suoritukseen aina päässytkään, kuitenkin niitä hyviä pelejä oli enemmistö. Tuskin tämä kausi on ainakaan lisää sitä varmuutta tuonut. Vaarallinen Sport on selvä suosikki jo materiaali- ja kotietunsa vuoksi. Rossi lienee se ainut epävarmuustekijä.
Eli pistekin Kajaaniin olisi yllätys. Jaakko Männikö on muuten tämän illa kiroilun aihe.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Hokilla siis repaleinen puolustus - Sportilla lähes pelaamaton Rossi maalissa, joten se menee tasan. Näin ollen hyökkäyspään pelaaminen ratkaisee paljon, ja siinähän Hokki on perinteidensäkin valossa omaa luokkaansa. Pelkään että valitettavasti tämä on taas niitä matseja, mitä Sport ei vaan voi (lue osaa) voittaa.

Tappio tänään niin Jokipoikia ei Sport ohita. Hieno peli anyway, missä otetaan jo mittaa pleijareita varten.

E: Tsemppiä tosin Rossin Mikolle peliin! Nyt tarvitaan heti onnistuminen alle. Voisi olla aika ikävä tilanne itseluottamukselle, jos peliin joudutaan joukkueen persilyn tai Rossin jäätymisen vuoksi vaihtamaan Peltosen Aaro.
 
Viimeksi muokattu:

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Ei kolme ilman neljännettä. Eli Sport ottaa neljännen voittonsa Hokista tänään. Sportin hyökkäyspeli on ollut Hokkia selvästi terävämpää keskinäisissä otteluissa; Sport on tehnyt 12 maalia ja Hokki 5.

Rossin peluuttaminen ja Suomalaisen lepuuttaminen ovat hyviä asioita Sportin kannalta. Rossi on Mestiksen huippumaalivahteja ja on hyvä, että hän saa otteluja alle ennen pudotuspelejä.

Sportilla on voitolla mahdollisuus jättää Hokki 5 pisteen päähän. Veikkaan tappioita D Teamille, K-Vantaalle ja KooKoolle, joten Sportin voitto olisi tänään erittäin tärkeä. Pelit ovat pelejä eivätkä ne tietenkään mene aina niinkuin toivoisi, onneksi on näin. Mielenkiintoinen kierros on tänään Mestiksessä.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Ei kolme ilman neljännettä. Eli Sport ottaa neljännen voittonsa Hokista tänään. Sportin hyökkäyspeli on ollut Hokkia selvästi terävämpää keskinäisissä otteluissa; Sport on tehnyt 12 maalia ja Hokki 5.

Toivottavasti voitto tulee. Niin kuin Juhani tämän päivän lehdessä sanoi, niin jos tänään voitetaan niin Sportilla on ainakin Hokkia vastaan sekä henkinen että pelillinen yliote. Jos vielä play-offeissa kohdataan niin se on enemmän kuin tärkeä asia.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Minua alkaa vituttamaan.

Miksi helvetissä Aikins on jatkuvasti 13. hyökkääjäänä, vaikka Kena ja veljet, jopa kannattajatkin tietävät, että tämän miehen pää on todella pahasti jumissa. Eikös nyt jumalauta Tami voisi antaa Hakomäelle näytönpaikkaa? P. Virta tänne ja heti! Ja miksi Jämsällä on edelleen C-merkki rinnassa?

Peli päättyy 5-3, Suonpää iskee pari häkkiä, Kivimäki toiset pari häkkiä ja viimeisen viimeistelee Nabb/Takala kaksikko.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Haiskahtaa pahasti tappiolle.

Rossi - joka ei minulle tuntemattomasta syystä - ei ole päässyt pelaamaan aikoihin ja edellisestä pelistä on muistona liki täydellinen romahdus. Pidän Rossia tosihyvänä kakkoskassarina Mestikseen, mutta koska tuntuma on nolla niin en millään jaksa uskoa, että Rossi pitäisi Hokin 1-2 maalissa.

Sportin maalinteko on tökkinyt liki kauden. Jos aiempina vuosina Sport on takonut pikkuseuroja vastaan röyhkeitä voittolukemia, tänä kautena ne ovat melkein loistaneet poissaolollaan. No, se on yhdentekevää pisteiden kannalta voitetaanko 3-2 vai 9-2. Mikä ei ole yhdentekevää on se, että Sport ei ole pystynyt lunastamaan maalintekopotentiaaliaan, vaan se on voittanut valtaosan peleistään pienellä marginaalilla, monesti puolustukseen ja molariin nojaten, vaikkakin olisi hallinnut ottelua.

Sport tullee tänään laukomaan kohti Hokin maalia taas sen 40 kertaa, mutta kun se ei tuo kuin max 3 osumaa ja taas oma perä ei ole niin tukossa kuin normaalisti, on tuloksena tappio ja taisto piikkipaikasta muuttuu taistoksi kotiedusta.

Toivottavasti olen väärässä ja Rossi pelaa unelma ottelun, siivittäen kotkapaidat voittoon.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Ihanaa olla väärässä. Iso voitto joukkueelle ja Rossille. Tästä on taas parempi jatkaa. Tilastoja katsomalla on taas lievä ikävä kovempaa tehokkuutta kohtaan, mutta tämäkin marginaali toki riittää.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ooh, Rossihan oli tänään varma maalilla! Ihanaa, voidaan siis jatkossakin lepuuttaa Jaskaa myös tulevana lauantaina.

Mutta mitä helvettiä Hokin valmennusjohto, aikalisä ajassa 59:54 vaikka mahdollisuuksia oli ottaa aikoja sitten. Eikä Myllykoskea otettu pois.

Hyvä peli! Männikkö oli taas vähän niin-ja-näin -tuomari, kuten aina, mutta ei sentään ottanut niin pahasti roolia kuin aikaisemmissa peleissä.
 

Necco

Jäsen
Hyvän pelin Rossi pelasi, kyllä tällä maalivahtikaksikolla tullaan keväällä pärjäämään. Männikölle päivän lammasmerkki, kaveri on aina niin kuutamolla että ihan ihmetyttää miten se tuossa onnistuu.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hieno voitto. Rossi oli varsinkin kaksi erää todella varma. Kolmannessa erässä Sport kerjäsi ikävyyksiä ja saikin niitä kun Hokki kampesi tasoihin/päästettiin tasoihin. Onneksi ylivoimalla saatiin tärkeä maali ja pisteet.

Vähän jäi kökkö maku suuhun siitä, kun joukkueen kokeneet hyökkääjät Sihvonen-Jämsä pääsivät kolmannen erän alussa 2-0 tilanteessa av:lla kaksistaan läpi Myllykoskea vastaan mutta ratkaisu oli lopulta Sihvosen laukaus suoraan päin veskaria. Peli olisi ollut ohi jos siitä olisi maali tehty.

Mutta tärkeät pisteet tuli ja se on pääasia.

offtopic: Urheiluruudussa tuli äsken juttu Sportista.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Oli se trilleri loppusummeriin asti. En uskaltanut uskoa voittoon. Hyvä kun Rossi pääsi peliin mukaan heti alusta.

Miten muuten ollaan tamin aikataulussa "kaksi voittoa kolmesta"?
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Sportilla on voitolla mahdollisuus jättää Hokki 5 pisteen päähän. Veikkaan tappioita D Teamille, K-Vantaalle ja KooKoolle, joten Sportin voitto olisi tänään erittäin tärkeä. Pelit ovat pelejä eivätkä ne tietenkään mene aina niinkuin toivoisi, onneksi on näin. Mielenkiintoinen kierros on tänään Mestiksessä.

Lähes nappiin menivät toiveet tästä illasta. KooKoon jatkoaikavoitto Jukureista oli tarkemmin miettien vain hyvä juttu. Veikkaan, että KooKoo pitää jatkossa kotietunsa. TuTo nousee viidenneksi ja LeKi, D Team ja K-Vantaa ovat sitten runkosarjan 6.-8.

Rossille hieno peli itseluottamuksen kannalta. Hyvä Sport ja Tami!
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Turpiin tuli, niin kuin vähän etukäteen oli odotettavissakin. Streamilta tuli seurattua peli ja kyllä kotijoukkue parempi oli ei siinä mitään. Jämsä, Sihvonen sekä Rossi, joka pelasi ihan kuin parhaimmillaan viime talvena täällä, siinä kentän parhaimmistoa.
Harmittaa vaan tuo ratkaisu kun Jonin pomputtelu kostautui pahimmalla mahdollisella tavalla ja kenttäpelaajiltakaan ei apuja tullut. Ihan siitä parasta Hokkia ei kyllä tänään nähty, ehkäpä sitten keväällä, peli on kuitenkin ihan hyvässä kunnossa ja onhan tässä vielä kuukausi aikaa niihin tosi peleihin.
Toinen tappio tämän vuoden puolella varsinaisella peliajalla, kaksi muuta tullut jatkoilla, joten ihan kohtalaisesti mennään kohti pudotuspelejä ja kotietu on edelleen ihan omissa käsissä. Lauantaina Jukurit tulee Kajaaniin ja siirtoikkuna menee kiinni eli elämme jännitäviä aikoja.
 

Rocco

Jäsen
Miten muuten ollaan tamin aikataulussa "kaksi voittoa kolmesta"?
37 ottelua on, eli Tamin aikataulun mukaan pitäisi olla pistettä 74. Nyt on 71, eli kolme pistettä ollaan perässä.

Mutta Tami sanoi myös, että "kun voittaa kaksi kolmesta, on varmasti sarjan kahden parhaan sakissa." Ja siinä ollana tukevasti nyt, ja kai se sijat 1-2 olivatkin etukäteen se tavoiteltu paikka. Saadaan ensimmäiselle kierrokselle ja mahdolliselle toisellekin varma kotietu, ja sitä kautta kaksi kotipeliä per kierros.
 

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
HMännikölle päivän lammasmerkki, kaveri on aina niin kuutamolla että ihan ihmetyttää miten se tuossa onnistuu.

Itse olen äärimmäisen v***ntunut Mestiksen tuomaritasoon ja ylipäätään tuomareihin. Usein sen myös julkisesti julistankin, kun on tuomari kuutamolla. Vihaan erityisesti Männikköä yli kaiken.
Mutta, mielestäni Männikkö vihelsi parhaimman pelinsä mitä koskaan olen nähnyt. Muutama virhe sinne tänne, mutta linja piti lähes poikkeuksetta. Olin erittäin yllättynyt.
Ei se silti mun kaveri ole, hampaankolossa on paljon vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös