Ke 27.8.2014 Blues - TPS, Harjoitusottelu

  • 6 865
  • 24

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Taitaa kiinnostaa huimasti tämä ottelu? Ei ole tainnut nuo Bluesin aikaisemmatkaan ottelut kiinnostaa kannattajia kovasti, kun ei löytynyt edes kaikista otteluista otteluketjua ja tuloksiakin sai etsiä kissojen ja koirien kanssa kaikista mahdollisista koloista ja kuopista, mutta kyllähän nuo sitten löytyivät.

Blues ja TPS siis kohtaavat ensimmäistä kertaa tälle kaudelle. Kumpaisellakin on jo jokunen peli alla (Bluesilla 7 harjoituspeliä, Tepsillä 2 harjoituspeliä, 2 CHL-peliä ja pitsiturnaus), joten se pahimmanlaatuinen kesäterä lienee joukkueiden pelistä jo hiljalleen poissa ja sieltä voitaisiin jo nähdä jotain jääkiekon tapaista pelaamistakin..? TPS tosin ainakin lähtee otteluun hyvin junnupainoitteisella porukalla liikkeelle, joskin mukana ovat myös toki kärkikenttien äijät. Lepovuorossa kuitenkin runsaasti porukkaa myöskin.

Bluesin ottelut so far

Pe 01.08. KiVa - Blues klo 2-6
Ke 06.08. HIFK - Blues 3-2
To 07.08. SaiPa – Blues 2-4
To 14.08. Blues - Tappara 2-3
Pe 15.08. Pelicans - Blues 7-5
Ke 20.08. Blues - Sibir 3-6

To 21.08. HPK - Blues 2-3 VL


Tepsin ottelut so far

Ke 06.08. Sport - TPS 0-3
Pe 08.08. Pelicans - TPS 0-3 (Pitsiturnaus)

Pe 08.08. TPS - Ilves 0-2 (Pitsiturnaus)
Pe 08.08. Sport - TPS 1-0 (Pitsiturnaus)
Ti 12.08. TPS - Jokerit 3-5

Pe 22.08. TPS - Bolzano 9-0 (CHL)
Su 24.08. TPS - Pardubice 2-1 (CHL)


TPS tänään

Lauri Tukonen - Niclas Lucenius - Matias Sointu
Radek Smolenak - Tero Koskiranta - Ryan Lasch
Niklas Salo - Tadas Kumeliauskas - Marko Virtala
Rasmus Kulmala - Manu Honkanen - Jasper Lindsten

Jakub Nakladal - David Nemecek
Miro Keskitalo - Simon Gysbers
Tony Vidgren - Steven Seigo
Niklas Friman - Elmeri Eronen

Kristian Järvinen (Teemu Lassila)


Muutama huomio:

- Sivussa (lepovuoro / loukkaantuminen) Petteri Nummelin, Markus Seikola, Veli-Matti Vittasmäki, Mikko Lehtonen, Matias Pulli, Mikko Lehtonen, Niko Karhu, Otto Karvinen, Julius Vähätalo, Teemu Lämsä, Ilkka Pikkarainen sekä Mikko Rantanen.
- Hienoa, että junnuille heitetään rohkeasti valtikkaa ja mahdollisuutta näyttää taitonsa! Mukana nuoremman polven pelaajista siis Salo (-94), Kulmala (-94, juu on mukana useinkin), Honkanen (-96), Lindsten (-94), Keskitalo (-96) sekä Eronen (-95). Lisäksi mukana on siis A-nuoriin täksi kaudeksi siirtynyt tshekkikolossi David Nemecek (-95, 194cm / 95kg) sekä try-outilla oleva Tony Vidgren.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Itse odotan suht tasaista peliä juurikin Tepsin juniori-ikäisten normaalia korkeammasta määrästä kokoonpanossa. Luulen(toivon) TPS:n voittavan tämän pelin 2-3 maalilla.
Joukkueethan kohtaavat toisen kerran heti ensiviikon tiistaina Turussa HK Areenalla, jolloin toisella joukkueella on revanssin paikka.

Alla kumpaisenkin joukkueen otteluennakot:

Otteluennakko, TPS

Otteluennakko, Blues

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ps. pistää veren kiertämään normaalia tiheämpään otsasuonissa, kun vastustajan (tässä tapauksessa Bluesin) otteluennakossa ei vaivauduta ottamaan selvää vastustajasta, muuta kuin mutu -tuntumalla.

Lainaus Bluesin kotisivuilta otteluennakosta:

"Illan ottelu on vierasjoukkue TPS:lle harjoitusottelukauden toinen. Ensimmäisessä ottelussaan 12.8. TPS joutui taipumaan kotonaan KHL-joukkue Jokereille maalein 3-5. TPS osallistuu kaudella 2014-15 myös parhaillaan käynnissä olevaan Champions Hockey Leagueen."

Eli korjataan nyt sen verran, että tämä harjoitusottelu on Tepsille kolmas, kun turnauksia ei lasketa mukaan. Ja ennakossa jäi myöskin Pitsiturnaus mainitsematta.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Näin näitä treenimatseja pitääkin pelata eli junnuille ja try-out miehille peliaikaa, jotta he saavat näyttää kyntensä miesten peleissä. Blues on Tepsille ollut perinteisesti vaikea kanto kaskessa, joten mielenkiintoista ihan nähdä miten matsi päättyy, vaikka ei sillä sen suurempaa merkitystä olekaan. Nuori tsekkipakki David Nemecek saa ainakin hyvän tontin maamies Nakladalin vierestä, tässäkö jo tulevaksi kaudeksi yllätysnimi puolustukseen?
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Striimiä tarjolla tähän matsiin? Mukava nähdä moinen määrä junnuja kehissä meiltä. Hyviä pohdintoja yllä, ei lisättävää.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Blues ei ilmeisesti halua harkkapeleihin katsojia kun Kirkkonummella pelaavat. Itse en Espoosta jaksa ruuhka-aikana tuonne ajaa ja maksaa 12e lipusta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään

- Niklas Salo
- Manu Honkanen
- Jasper Lindsten
- David Nemecek
- Miro Keskitalo
- Elmeri Eronen
Löytyisiköhän näille veijareille vahvistettuja pelinumeroita?

TPS:n ennakosta niitä ei perinteiseen tyyliin löytynyt! (vittu, voiko se olla niin vaikeata?)
TPS:n joukkuesivulta löytyy seuraavat:

#xx Niklas Salo
#53 Manu Honkanen
#46 Jasper Lindsten
#xx David Nemecek
#26 Miro Keskitalo
#33 Elmeri Eronen

Pitävätkö nuo 4/6 ilmoitettua numeroa paikkansa - ja millä pelinumeroilla pelaavat herrat Salo (#52?) ja Nemecek?

EDIT: lisätään vielä kysymys Tony Vidgrenistä: pelaako hän kotisivuilla ilmoitetulla numerollaan #58 vai aiemmin harjoitusotteluissa käyttämällään numerolla #15?
 
Viimeksi muokattu:

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Colorado
Oliko tää 12e sisäänpääsymaksu istumapaikoille ja 8e seisomapaikoille? Maksoin nimittäin 12e ja seison... Aivan paska halli ja Hattu ei vakuuta näin pelitilanteesta...
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Blues ei ilmeisesti halua harkkapeleihin katsojia kun Kirkkonummella pelaavat.
Ilmeisesti Barona-areenalla on jotain remppaa kun Blues pelaa vain kaksi harkkaottelua siellä.

Blues näköjään voitti sitten 3-1 matsin.
 

Enslaved

Jäsen
Kai näitä pelejä järjestetään mm. Lohjalla ja Kirkkonummella hyväntekeväisyytenä kaupunkien seurojen hyväksi? Tämän illan pelin kanssa samaan aikaan hallin parkkipaikalla oli Tivoli Seiterä viemässä melkein kaikki parkkipaikat. Että järjestelyissä voi olla sellasiakin haasteita.

Itse peli siis Bluesille 3-1. Ensimmäinen TPS-YV tuotti heti tulosta. Blues-AV oli heti yhtä surkeeta kuin aiemmissakin harjoituspeleissä ja mielissä kävi tässäkö on tämänkin pelin juoni. Seuraavat AV:t olikin jo parempaa suorittamista. Ensimmäinen erässä TPS oli hallitsevampi. Toinen erä oli jo tasaisempi ja kolmannessa erässä Blues pääsi jo vähän hallitsemaan ja onnistui tekemään kolme maalia. Ratkaiseva kolmas maali tuli Smolenakin typerän jäähyn aikana. Smolenak ajettiin pystyyn keskialueella ja sitä lähti kostamaan Blues-päädyssä. Tuomio erikoinen: väkivaltaisuus 2 min, kun yritti taklata päähän.

Loppussa Sailio jyräsi Järvisen yli. Samassa paketissa oli myös TPS-pelaaja. Tahallisuudesta ei pysty sanomaan, kun keskityin seuraamaan saako Hirso tehtyä tilanteessa maalia. Mutta hyvin Sailiomainen tilanne joka tapauksessa.

TPS:sta jäi mieleen:
1. Smolenak ja Nakladal rupattelivat melkein koko Maamme-laulun ajan.
2. Smolenakin kostoretki
3. Järvisen epävarmuus
4. Nemecek. Tässä on potentiaalia ja saattaa pelata Liigapelejäkin tulevalla kaudella.
 

Enslaved

Jäsen
En tiedä mitä peliä olet ollut katsomassa. Nemecek kuin bambi luistimet jalassa ja Järvinen pelasi kaiken kaikkiaan varman ottelun ja hänen piikkiin ei voi missään nimessä laittaa maaliakaan.Toki aina voi ottaa niitä gamesavereita, mutta eipä sekään olisi paljon auttanut kun ei TPS saanut mitään aikaan viimeisessä erässä.

Järvisen maaleja eivät olleet, mutta kyllähän sillä kiekko pomppi hyppysissä muutamaan otteeseen. Ei näyttänyt varmalta peliltä mun silmissä.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Jari "jätesäiliö" Sailio taas jyränny moken päälle vai?
Saiko ees turpaansa TPS pelureilta?
Muuan playoff sarjassa teki saman tempun
Joka käänti sit koko sarjan (+case Huhtala)
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Blues ei ilmeisesti halua harkkapeleihin katsojia kun Kirkkonummella pelaavat.

Kai näitä pelejä järjestetään mm. Lohjalla ja Kirkkonummella hyväntekeväisyytenä kaupunkien seurojen hyväksi?

Kyllähän tuolla Kirkkonummella, Lohjalla ja Granissa paikalliset urheiluseurat keräävät aikamoisen potin rahaa järjestämällä liigajoukkueiden välille lätkämatsin joka saa katsomon täyteen. Barona-areenalla fasiliteetit ovat sen verran raskaammat että treenipeleistä tulee varmaan Bluesille enemmän kuluja kuin tuottoja. Jo alkaen siitä että Baronalla henkilökunnalle pitää maksaa palkkaa, noissa muissa paikoissa homma lienee talkootyötä.

Mutta poikkeuksellisen paljonhan niitä tänä vuonna tosiaan Buranan ulkopuolella pelataan. Varmaan juuri noista hallin uudelleenjärjestelyistä johtuen. Siinä Sibir-matsissakin oli katsomotilasta käytössä vain noin neljännes - siis toinen alakatsomoista.

Ai niin, tuohon yläpuolella olevaan kommenttiin: Missä sarjassa Sailio olisi ajanut veskarin nurin? Itse en tuollaista muista. Huhtalan ja Kossun välillähän se episodi oli vuonna 2012.
 
Viimeksi muokattu:

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kuten itekkin mainitsin niin niiden välillähän se isompi episodi tuli
Sailio kolasi kuitenkin sitä edellisessä pelissä jo kerran Koskisen
Ei riittäny ni Huhtala laitto paremmaks sit seuraavassa :P
Mut sepä siitä sitten.. kuha vaa palasi muisto mieleen ketjua lukiessa/uutisia
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tps vei tosiaan ensimmäistä erää, mutta teki vain yhden maalin. Paikkoja kyllä oli ekassa ja toisessa erässä, kuten mm. Salo ? kaksi kertaa unelma paikassa mutta ei maistunut. Ekalla kerralla missasi tyhjän maalin ja toisella kerralla nokikkain Niemisen kanssa ilman tulosta. Smolenak hukkasi rankkarin.

Blues sai vähitellen pelin kulkemaan paremmin ja oli tuloksellisempi paikoissaan tehden nättejä maaleja niin ylivoimalla kuin tasakentällisin. Varsinkin kolmannessa erässä peli meni sählyn tapaiseksi törmäilyksi ja huitomiseksi.

Sailio antoi rotta-näyttöjä ajamalla aivan tarpeettoman kovaa harkkamatsin luonteen vastaisesti kentän lyhyintä pelaajaa, D-junnun kokoista Saloa ? ja myöhemmin vielä rynni Järvisen päälle pelin loppuhetkillä. Hyvin oli valittu kohteet tältä "soturilta".

Tps antoi sekavan kuvan itsestään. Nuoria oli aika paljon mukana, mutta ainahan niitä loukkaantumisiakin tulee ja paikkaajia tarvitaan. Koskirannan ketju oli todella näkymätön, Lasch turhautui saamattomuuteen typerällä väkivaltaisuusjäähyllä samoin kuin Smolenak, joka kyllä merkillisesti sai jäähyn yrittämisestä. Ryntäsi nimittäin ohi blues pelaajasta kosto mielessä ja silti passitettiin jäähylle. Nemecek vaikutti hermostuneelta ja antoi monia harhasyöttöjä pelin aikana. Seigo ja Nakladal olivat varmimmat puolustajat joskaan eivät mitään ihmeellistä hekään esittäneet. Kyllähän tuossa porukassa potentiaalia on mutta ei kyllä uskalla odottaa edes kuuden joukkoon menemistä. Olisiko se keskikasti kuitenkin realistisempi veikkaus TPS:n taulukkosijoitukselle.
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ensimmäisessä erässä TPS tosiaan vei peliä aikalailla täysin, tosin Bluesillakin oli muutama paikka, mutta torjunnat 10-3 (muistaakseni Jatkoajan raportissa oli 11-3, mutta hallilla kuulutettiin mielestäni Niemiselle 10) kertovat kyllä kuka vei. Tokassa erässä oli tasaisempaa, ja Blues paransi selvästi. Kolmas erä alkoikin sitten olla Bluesin.

Bluesin eka ylivoima heti alussa oli totuttua heikompi. Eka alivoima, josta Lucenius pisti sisään, oli kerrassaan huono. Hirveästi jäi tilaa töpseleille. Sen jälkeen alkoi sekä AV- että YV-pelaaminen toimia Bluesilla paremmin. Etenkin yv, joka alkoi näyttää oikeastaan aika hyvältä, vaikka Zamorsky ei pelannutkaan. Viime kaudellahan AV toimi, YV ei lainkaan.

Smolenak ja Lasch olivat mielestäni huonompia kuin mitä muistin Pelsuista esityksiään. Smolenak useaan kertaan tuntui odottelevan vain hyökkäyssiniviivalla syöttöä. Toki saikin pari kertaa sillä tavalla läpiajon, mutta aika heikkoja olivat ratkaisuyritykset. Ehkei vain napannut kummallakaan? Ja Lasch otti typerän jäähyn, josta sitten Blegin kolmas maali.

Tepsin Salosta (#52) tuli mieleen meidän Valtteri Virkkunen: lyhyt pelaaja (no okei, tuo Salo nyt on jo kerrassaan kääpiö), joka pörrää ihan perkeleesti ja periaatteessa tekee asioita oikein ja näkyy kentällä, mutta mitään tulosta ei synny. Ikinä. Tai siis sen vaikutelman eilisestä sain, toki voi olla että olen ihan väärässä ja tyypistä kehkeytyy vielä kunnon taskuraketti ja maalintekijä Jumalan armosta.

Ihan viihdyttävä tuo peli oli minun mielestäni. Tosin pieni kaukalo teki siitä välillä melkoista söhellystä ja keppitappelua. Ehkä Lässi ja Smolekin olisivat pystyneet hyödyntämään vahvuuksiaan isommalla kentällä paremmin, tiedä häntä. Ja halli oli liian pieni, pysäköintimahdollisuudet hanurista.

Tällaisia mietteitä mulle jäi. Sitä tosin jäin miettimään, että kun TPS-kannattajat puhuivat Tepsin pelaavan ihan junnukokoonpanolla, niin ketä siitä parhaasta mahdollisesta kokoonpanosta puuttui? Nummelin, joka on puoli kautta lasareetin puolella? Tämä siis ihan vilpitön kysymys, kun mun mielestäni aikakin kärkikorin tyypit olivat kyllä paikalla, mutta en ole niin tutustunut vielä turkulaisten jengiin. Etukäteen ajattelin että nyt on kyllä TPS:llä kerrassaan kova joukkue kasassa, mutta eilisen perusteella en ole enää ihan varma. Toki ykkös- ja ehkä kakkosketju ovat hyvät, mutta entä kolmos- ja nelosketju? Jos siis sinne ei ole laittaa eilistä parempaa pelaajaa, niin en usko enää TPS:n nyt ihan kärkisijoista kamppailevan, kuten voimasuhdearvauksissa moni on esittänyt.
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Se tuli muuten vielä mieleeni, että eikö Nakladal rynnännyt vaihtoaitiosta siinä lopun mylläkässä kentälle tappelemaan? Siihen nähden pelkkä kakkonen tuntuu aika pieneltä, mutta eihän sillä nyt sinänsä mitään väliä mulle ole. Kunhan ihmettelen.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Tällaisia mietteitä mulle jäi. Sitä tosin jäin miettimään, että kun TPS-kannattajat puhuivat Tepsin pelaavan ihan junnukokoonpanolla, niin ketä siitä parhaasta mahdollisesta kokoonpanosta puuttui? Nummelin, joka on puoli kautta lasareetin puolella? Tämä siis ihan vilpitön kysymys, kun mun mielestäni aikakin kärkikorin tyypit olivat kyllä paikalla, mutta en ole niin tutustunut vielä turkulaisten jengiin. Etukäteen ajattelin että nyt on kyllä TPS:llä kerrassaan kova joukkue kasassa, mutta eilisen perusteella en ole enää ihan varma. Toki ykkös- ja ehkä kakkosketju ovat hyvät, mutta entä kolmos- ja nelosketju? Jos siis sinne ei ole laittaa eilistä parempaa pelaajaa, niin en usko enää TPS:n nyt ihan kärkisijoista kamppailevan, kuten voimasuhdearvauksissa moni on esittänyt.
Lainaan tähän avausviestin huomioita:
Muutama huomio:
- Sivussa (lepovuoro / loukkaantuminen) Petteri Nummelin, Markus Seikola, Veli-Matti Vittasmäki, Mikko Lehtonen, Matias Pulli, Mikko Lehtonen, Niko Karhu, Otto Karvinen, Julius Vähätalo, Teemu Lämsä, Ilkka Pikkarainen sekä Mikko Rantanen.
- Hienoa, että junnuille heitetään rohkeasti valtikkaa ja mahdollisuutta näyttää taitonsa! Mukana nuoremman polven pelaajista siis Salo (-94), Kulmala (-94, juu on mukana useinkin), Honkanen (-96), Lindsten (-94), Keskitalo (-96) sekä Eronen (-95). Lisäksi mukana on siis A-nuoriin täksi kaudeksi siirtynyt tshekkikolossi David Nemecek (-95, 194cm / 95kg) sekä try-outilla oleva Tony Vidgren.

Eli normaalista rosterista puuttui 12 tämänhetkisestä runko-/rotaatiopelaajaa.

Noista mainituista junnuista sitten taas (poislukien Kulmala) omaa kokemusta Liiga-peleistä nopeasti heitettynä noin 20 pelin verran yhteensä. Mestis-pelejä ei taida olla edes tuota määrää. Lisäksi oli tietty Vidgren, joka ei try-outista huolimatta ole päässyt kauheasti pelaamaan näitä harjotuspelejä tai ainakaan CHL-pelejä.

Tämä siis ihan myös paniikkinappulaa painaville turkulaisille tiedoksi, että kuinka moni muu Liiga-seura mahtaisi näyttää vähän kapoiselta tuollaisella kokoonpanomyllerryksellä.

Hyvä kuitenkin, että junnut+Vidgren pääsivät pelailemaan ja antamaan näyttöjä. Tuosta Nemecekistä on vähän ristiriitaista kommenttia täällä tullut, mutta mites tuo Keskitalon Miro pelasi? Vai oliko hän sen verran näkymätön, ettei jäänyt muistikuvia (mikä saattaa olla ihan hyvä suoritus vielä tässä vaiheessa)?
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Äh, olisihan sitä voinut lukea vielä tän ketjun uudelleen - olin kyllä lukenut sen eilen, ja lainatusta viestistähän nuo tepsin kokoonpanoasiat selvisivätkin, mutta tässä flunssassa ei oikein pää toimi...

Keskitalo ei kyllä mun mieleeni jäänyt yhtään missään mielessä. En kyllä erityisesti seurannut Tepsin pelaajia, ettei sen puoleen. Laschia katselin jossain välissä, ja oli kyllä tosi vaisu verrattuna mun muistikuviin Pelsu-paidasta. Voihan se olla ettei oikein syty treenipeleihin tms. Otti ilmeisesti pattiinkin, kuten Smolenakia, kun peli ei ihan kulkenut, ja sitä kautta sitten kiehahti ottaen aika turhan 2+2 minsaa...

Järvinen vartioi mun silmin katsottuna Tepsin maalia ihan hyvin, en noita maaleja olisi sen piikkiin pistänyt.

Siitä Sailion ajelusta näkisin mielelläni vielä videokuvaa, mun mielestä näytti siltä että se ikään kuin kaadettiin siihen, mutta suoraan sanoen en aina ihan omiin silmiini luota, etenkin kun olin hemmetin huonoilla paikoilla katsomassa.
 

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Colorado
Miten säännöissä menee oikeasti tilanteet kun kaksi TPS-pelaajaa ryntäsi vaihtoaitiosta kentälle loppuhässäkässä? Ulosajoja ei ainakaan tuomittu.

Huvittavin tilanne ottelussa oli yksi tilanne vikassa erässä missä Lasch taisi saada sen 2+2 ja ympärillä oli muitakin kähäköitä. Friman ja Sailio väänsi siinä vieressä ja Friman tuuppi Sailiota siihen saakka kunnes Sailio yritti haastaa matsiin. Oli Friman aika nöyrää poikaa ja katseli pelokkaana toiseen suuntaan kun Sailio sai vapaasti töniä ja haastaa kun olisi pitänyt alkaa tositoimiin. Onko tuo TPS:n runkopakkeja? Tuollaisessa tilanteessa kun joukkueella ei ole enää mitään menetettävää, on vähän outoa ettei uskalleta puolustaa omaa kunniaansa...
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Miten säännöissä menee oikeasti tilanteet kun kaksi TPS-pelaajaa ryntäsi vaihtoaitiosta kentälle loppuhässäkässä? Ulosajoja ei ainakaan tuomittu.

Huvittavin tilanne ottelussa oli yksi tilanne vikassa erässä missä Lasch taisi saada sen 2+2 ja ympärillä oli muitakin kähäköitä. Friman ja Sailio väänsi siinä vieressä ja Friman tuuppi Sailiota siihen saakka kunnes Sailio yritti haastaa matsiin. Oli Friman aika nöyrää poikaa ja katseli pelokkaana toiseen suuntaan kun Sailio sai vapaasti töniä ja haastaa kun olisi pitänyt alkaa tositoimiin. Onko tuo TPS:n runkopakkeja? Tuollaisessa tilanteessa kun joukkueella ei ole enää mitään menetettävää, on vähän outoa ettei uskalleta puolustaa omaa kunniaansa...

Mitä outoa tuossa on? Jotkut eivät osaa/ halua tapella. Olisiko Sailio tiputtanut hanskat jos Gillies olisi haastanut? Veikkaan että kintaat olisi kädessä vielä tänäänkin vaikka olisi se oma kunnia kyseessä.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Itse en näe mitään järkeä lähteä tappelemaan jossain harjoitusmatsissa ja huonolla tuurilla hankkia itselleen loukkaantumisen. Runkosarja on jo kuitenkin eri asia ja voidaan hakea momentumia vastustajasta seuraaviin peleihin.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Tosiaan Soinnusta olisi kiva kuulla jotain, jos joku edes vähääkään miehen otteita seurasi.
Matiakselle ei oikein omasta mielestä tunnu löytyvän sopivaa pelipaikkaa mistää ketjusta tällä hetkellä :/

Pikkaraisen Ilkka (joka oli lepovuorossa) sopiii tähän asti nähtyjen harjoitusotteluiden peruustella niin hyvin Tukosen ja Luceniuksen ketjuun, että ei sitä ole mitään järkeä hajottaa. Roolituksetkin ovat "täydelliset".

Saas nähdä miten Soinnun käy...
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sointu oli varsin näkymätön mielestäni. Lucenius ja Tukonen samasta ketjusta erottuivat kyllä. Sointu vaikuttaa turhalta pelaajalta ja voitaisiinkin vaikka lainata/vaihtaa jonnekin.
Joku kyseli että ketä puuttui TPS:ltä. Nummelinin lisäksi Seikola, Pikkarainen ja Karvinen. Viimeksi mainittuja olisikin tarvittu Sailiota rauhottelemaan ja muutenkin rouhimaan maalien edustoille hiukkasen enemmän kuin mitä nähtiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös