Ke 27.3.2024 KalPa - Ilves

  • 43 007
  • 1 136

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Onhan tätä mukava katsoa vierestä. Ilveksen joukkueen kommentit oli niin ylimielisiä ennen sarjan alkua, että vain oikein että floppaavat.

Oikeesti, milloin viimeksi top. 2 joukkue on ottanut A) pelillisesti B) tuloksellisesti näin pahasti turpaan säälijoukkueelta?

Ja kaikki kunnia KalPalle, helvetin hyvä joukkue ja viimeisten joukossa jota vastaan toivon Kärppien pelaavan tänä keväänä.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
No eipä se Tapparakaan ole sinne menossa.
Joo, ei sekään ole vielä lähelläkään. Saattaapi tulla runkosarjaa mielinmäärin hallinneille tamperelaisjoukkueille tästä keväästä melkoinen mahalasku ja Waterloo.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Nyt on jättiyllätys lähellä, Liigapomojen harmiksi. Ei taida tulla finaaleihin Tampereen jäsentenvälisiä.
Näinpä. Liigan toimistolla vituttaa kun välttämättä Tampereella tai Helsingissä ei finaaleita pelata ollenkaan. Tai Tapparahan nyt siellä aina on, jotkut asiat ei maailmassa muutu.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Tänään on syytä itkuun voittomaalin ollessa paitsio.

No mutta kyllähän KalPa vei etenkin kolmatta erää ihan mielin määrin.

Samaa mieltä. Kyllähän se voittomaali leijui ilmassa tasoituksen jälkeen, mutta ei tuollaisia maaleja vaan saisi mennä tuomareille läpi.

Mutta kyllä Ilves ihan itseään saa syyttää. Hermokontrolli ihan yhtä olematon näköjään kun täällä "huutavilla" faneillakin.
 

stigers

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Suomi
Mtv3 osti tuomarit vaan yhteen peliin, kun mainostivat jo viikonloppuna ilmaispeliä Ilves-KalPa tulevana perjantaina.
 

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei hävitä sarjaa 4-0 tai 4-1. Mut eipä tässä vielä oo voitettukaan. Aletaan laittamaan kiekkoo KOHTI maalia ja käyttämään paikat ni voidaan muuttua vahingossa vaaralliseks joukkueeks.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
"Meinaakko vetää kalakukkoo KalPan kauden kolmannen maalin kunniaksi?"
 
Onhan tämä aikamoista tunteiden vuoristorataa, mutta niin vaan onnenkantamoisella paitsiomaalilla takaa ohi! Sami Niku kunnostautui katselemalla aitiopaikalta, kun Kapasen poika otti kiekon, syötti Kanttorille joka naulasi 150km/h kanuunan ylähäkkiin!

Nouseeko Lynx edes kaivamalla tuosta montusta, sitä jäämme jännittämään.


 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös