Ke 27.3.2024 KalPa - Ilves

  • 43 236
  • 1 136

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Ahaaa, sieltä kaivettiin taas tuollainen ja yllättäen Ilvekselle. Tuotahan ei koko ottelua harrasteta.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Huumoria, joku seitsemän koukkausta ennen jäähyä (toki osa näistä osui vain mailaan, eli eii jäähyn arvoisia).
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei Ilveksen peli ole vakuuttanut tylyydellään tai tasaisuudellaan koko kauden aikana. Ketään muuta vastaan ei lähtökohtaisesti pärjätä kuin Tapparaa vastaan. Liian virkamiesmäistä ns.miten vähimmällä vaan pääsis. Lakossa eivät sentään ole olleet.
SaiPan peleistä ei kauhean hyvää kuvaa vastustajien taitotasosta ole saanut. Muut Ipan pelit olleetkin Tapparaa vastaan mitä katsellut. Odotin jotenkin nopeajalkaisempaa jengiä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Onhan tää taas. AV on 100, mutta yv ripulia
 

Pablito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, Toronto Maple Leafs
Ilveksen nelosketjun ukot ottaneet tähän peliin jo varmaan toistakymmentä blokkia
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Kyllä pyörii hienosti Kalpan hyökkäyspeli. Ipa täysin purjeessa
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On kyllä tasaisen paskaa tuomarointia, jos unohdetaan se Mäntykiven tilanne.

Ihan järkyttävä tämä Liigan tuomarilinja playoffeissa. Eilisessä Jukurit - Kärpät -pelissä toisessa erässä yksinään laskin joku 20 selkeää jäähyn arvoista rikettä, jotka jätettiin viheltämättä. Tässä pelissä varmaan ihan saman verran. Ei paljoa taitopelaamista suosita. Yritä tuossa sitten taitopelaajana kuten Palve tai Mäenpää kynäillä, kun mailaa tulee niin perkeleesti joka puolelta.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei vittu kyllä tuomarit yrittää kaikkensa että Kalpa saisi maalin. Ok tossa koukittiin, mutta jos tollaset vihelletään, pitäisi koko ajan olla molemmilta 5 miestä boxissa. On tää tuomaritoiminta valtavan säälittävää
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuossa tasatilanteessa näytti omaan silmään siltä, että oli ainoastaan ajan kysymys missä vaiheessa jollain Ipa-pelaajalla menee vati kunnolla nurin. Pientä avittamista KalPalta vielä provosoiden tuohon, niin jotain olisi saattanut tapahtua. Maali tuli siinäkin mielessä aika tärkeään paikkaan.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Suunnilleen aina, kun xG osuu silmiin, niin vähemmän xG:tä kerryttänyt joukkue johtaa. Aivan tyhjä tilasto kyllä yhden pelin otantaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös