Ke 27.3.2024 KalPa - Ilves

  • 43 236
  • 1 136

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt oli tyylikästä ylivoimaa Ilvekseltä. Ihme se on ollutkin, kun ei ole noin kovilla pelureilla aiemmin onnistunut.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ristus: ensin katkoo mailan vastustajaan ja sitten pollii sen mailan maalin edessä omaan käyttöön... en muista nähneeni ennen.
Olen toivonut jo kuukauden päivät, että Clendening laitettaisiin puremaan tuppea. Ensimmäinen matsi kaatui täysin tähän. Ilves johti 3-1, vikaa erää jäljellä 10min, KalPalla koko erässä yksi veto maalia kohti ja nolla paikkaa. Ilves ylivoimalla, Clendening riplaa viivalla, sitten täysin idioottimainen jäähy omassa puolustuskulmauksessa ja ylivoimasta KalPa kaventaa ja loppupeli oli ihan täysin KalPan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
KalPan pitäs ottaa taimoutti
 

TAPPI32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aika tapparamaista pelaamista Ipalta tänään. Se on hyvä merkki, että heikohkollakin pelillä onnistuu raapimaan tulosta.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siinä se nähdään että kun pakit laukovat viivalta, siitä seuraa hyvää. Olisko hiljalleen aika yrittää niitä vähän enemmän, Pendo?
KalPan alivoima jätti ensimmäisät kertaa ylivoimalla Nikulle paikat laukoa, eli ylivoimaa muutettu niin, että Nikulle jää laukaisuväylä. Tai sitten jostain syystä KalPan alivoima jätti sinne tilaa.

O’Learylla kävi tuuri, kiekko tuli todella kovaa kimmokkeena, mutta osui visiiriin ei kasvoihin.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pendo ei kerää tyylipisteitä, kunnon RD-lätkää. Kiekkoa lasin kautta ulos ja mieluiten pitkäksi, jos hiukankin tiukka paikka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös