Ke 27.3.2024 KalPa - Ilves

  • 43 174
  • 1 136

Ilvessydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves. TUTO
NIKU!!
Helvetin tärkeä maali.
Ei kun Kalpa tekee omiin :D
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Lappalainen kerkis jo teurastuksen jälkeen kentälle rikkomaan, on toi lääketiede ihmeellistä. Suomeksi, vittu mikä filmi! 2 minuuttia ja peli jatkuu.
Tuleeko mieleen Game 1 ja Stransky?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Gallet ja silkinpehmeä kosketus.
 

Pablito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, Toronto Maple Leafs
Masinin olisi pitänyt nyt jäädä makoilemaan
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En osta tuota Mäntykiven tuomiota varsinaisesti, mutta vittuakos tarvitsee lähteä huitomaan täysin pelin ulkopuolella. Jos olisi ollut pelitilanne, niin olisi saattanut selvitä kakkosella.
Joo, ei tuo 5+20 vääryys ole. Kismittää vain kun Päkkilään lyöty isku ei tuottnaut mitään. Siinä olisi pitänyt Päkkilän jäädä kulmaan makoilemaan tekemään kuolemaa, ei poistua vaihtoon. Sillä olisi saanut 5+20 Rissaselle.

Mutta naurettavaa ettei Lappalainen saanut siitä kakkosta. Tuo videosysteemi on kyllä pelleilyä, kun ilmeisesti ei voinut Lappalaiselle antaa estämisjäähyä.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tästä turpaanvetotoiveesta on annettu rikepiste.
Säälittävä filmaaja toi Lappalainen, ensin vetää taklauksen kiekottoman pelaajaan joka horjahtaa sen käsille siitä sitten sairasta esittäiäen vitosella ulos, kyllä on tuomarit kalakukkojen taskussa tiukasti, toivottavasti joku vetää sitä kunnolla turpaan nii. Että oikeasti sattuu
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Gallet tyylikäs neppi omiin. Ilves oli alakynnessä mutta lukemat tasan. Kestääkö KalPan pää tuota tehottomuutta?
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Jos KalPa pelaa edes lähelle tällä tasolle niin ei tule olemaan mitään hätää. Näytti samalta kuin suurin osa TPS-Tappara eristä. Tosin tässä Kalpan ja Ilveksen ero suurempi kuin TPS:n ja Tapparan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös