Ke 27.3.2024 KalPa - Ilves

  • 43 061
  • 1 136

Melarus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Käsille huitomisista on jauhettu nyt muutama kuukausi. Ei pitäisi olla yllätys, että suihkuun tuosta pääsee. Täysin tarpeeton Mäntykiveltä. Olisi tökännyt samalla voimalla poikkarin, niin peli jatkuisi 5v5.

Lappalainen leikkasi kiekottoman linjalle, 2min estäminen jos tuomari olisi nähnyt. En tiedä saako edes antaa jälkikäteen jos tarkastaa muuta tilannetta videolta.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Haista paska Lappalainen filmaa ja ulisee ja paska tuomarit ostaa. Vittu mitä pelleilyä saatana. Maali menee tuomareiden piikkiin...
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves-fanien ajatuksenjuoksu on kyllä jotain käsittämätöntä. Ihan tosissane täällä huutelette tuomareista ja filmeistä? Aikaisemmat pelit jääneet katsomatta?
Älä syytä pelaajia, syytä järjestelmää joka kannustaa filmaamaan. Eihän tuostakaan olisi tullut mitään ilman filmiä, koska koko tilanne meni tuomareilta ohi.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
IHANA KALAAPA!!
 

Liitteet

  • 336E7049-325D-443A-B4F2-5FC72C454A72.jpeg
    336E7049-325D-443A-B4F2-5FC72C454A72.jpeg
    63,3 KB · kertaa luettu: 33

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onhan tuo nyt käsittämätöntä huumoria. Rissanen selviää kirvesiskusta jäähytät, tuollaisesta napautuksesta 5+20. Hyväksyisin tuon 5+20, jos KalPalle olisi tullot kaksi kakkosta (ensin estämisestä Lappalaiselle) ja sitten sille pelaajalle joka kävi väkivaltaisuuden veroisesti huiskimassa Suomea kun peli oli jo vihelletty poikki.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Kyllä niin paljon ressukkaa sattui, että joutui melkein vaihdon olemaan kopissa ja sitten naureskellen takaisin penkille. Joo, tyhmää lyödä perään ja sitä ei pitäisi tehdä, mutta vittu mikä paskahousu.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuo ei ollut taklaus, vaan Liigassa täysin normaali ja sallittu estäminen. Toki sääntökirjan mukaan jäähy ja minunkin mielestä jäähy, mutta ihan normaali pelitilanne tässä sarjassa ja siitä syystä jäähy Lappalaiselle olisi ollut vääryys.

No ei olisi ollut. Liikkuva skriini kiekottomaan pelaajaan.

Mäntykiven olisi pitänyt näemmä heittäytyä nurin ja esittää kuollutta.

Aivan naurettavasti lähdettiin teatteriin mukaan
 

Ilvessydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves. TUTO
No nyt ne näki Lappalaisen estämisen
 

Toimisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oliko siellä Neil Diamondin ikivihreä Sweet Caroline muuttunut sweet kuopioksi :D
 

JakkeKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onhan se selväks käyny että huitomiset on joku tän kevään teema kurinpidossa niin kai niitä on tuomareillekkin painotettu, muuten tosta tuskin olis lentäny pihalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös