Ke 27.2.2008 Hokki-KooKoo

  • 5 140
  • 61

RooHoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KalPa, rullakiekko, tuomarit
Junnupelistä muuten vielä sen verran, että ottelussa nähdään kuulemma jäällä myös kauniimpaa sukupuolta.

Sorry OT, mutta tuo on vahvistettava. Linjatuomarina toimii nuori nainen, jota nuo kerhon mieskollegat ovat jo ehtineet kehua. Neidin poikaystävä taitaa muistaakseni pelata Titaani-paidassa.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
1.
Mikko Liukkonen - Tatu Miettinen - George Nistas
Mikko Tarkiainen - Michael Clarke

2.
Henri Peltola - Teemu Ramstedt - Oskar Essen
Jani Honkanen - Ville Vuorisaari

3.
Miikka Lindholm - Matti Huilla - Eemeli Koskelainen
Petri Partanen - Jesse Lustberg

Eemeli Arola (10.hyökkääjä)


Mv:
Antti Ore (AM)
Antti Härmä

No joo kyllähän varsinkin puolustus näyttää KooKoolta tänään aikalailla heikolta jota kuvastaa se, että Tarkiainenkin on jouduttu nostamaan ykköskentälliseen. Täytyy vain toivoa, että ykkös- tai kakkosketju tekisi tänään tarpeelliset maalit. Kyllähän tämä melkoisen varmalta ykköseltä valitettavasti näyttää.
 

VTVH

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On A:llakin vielä panoksia, vaikka mahdollisuudet eivät suuren suuria olekaan.

Teoriassa on toki mahdollisuuksia, mutta koitetaan nyt pitää tämä peruskouvolalainen luovutusmieliala päällä kun siihen on kerran tässä ketjussa lähdetty. Se on totta että rooli on kaikilla noilla pelaajilla A:ssa erittäin suuri. Sanoisin jopa että jopa ratkaiseva kun puhutaan pelien voittamisesta.
 

Rankkari

Jäsen
Jatkoajan ennakossa, ja tässä ketjussa on valmiiksi tarinoitu tärkeimmät ennakkoasiat. Tasainen peli tulee(?), vaikka Hokki onkin ennakkosuosikki.

Ihmettelen edelleen näitä heittoja, että Kookoo voisi lähteä jotain ottelua tahallaan häviämään! Pudotuspeleissä on kaikki vastustajat voitettava, mikäli jatkoon haluaa. Oli siellä sitten vastassa kuka tahansa. Ne ketkä tänään pelaa edustuksessa, A:ssa, tai lepää on varmasti mietitty juttu. Itse olisin jättänyt vielä Nistasinkin lepäämään, mikäli vanha vaiva haittaa vieläkin. Tämän kierroksen jälkeen alkavat tulevat otteluparit hahmottumaan.

Olikohan se salibandyssä järjestelmä, missä runkosarjan parhaat joukkueet saivat valita pudotuspelivastustajansa. Vai kuulinko urheiluruudun jutun väärin. Olisi hyvä systeemi.

Otteluseurantaa, ja raporttia odotellessa.
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ihmettelen edelleen näitä heittoja, että Kookoo voisi lähteä jotain ottelua tahallaan häviämään!

Aivan totta. KooKoo ei varmasti lähde häviämään etukäteen yhtään peliä tässä sarjassa. Vaikka tänään onkin sivussa lähes puoli joukkuetta niin uskon, että pelissä mukana olevat anatavat kaikkensa tänään KooKoon puolesta. Mihin se sitten riittää on kokokonaan toinen juttu.
 

Kix71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Päätuomarit Sorakangas ja Männikkö.
Ainakin tämä parivaljakko tarvii harjoitella yhteystyötä. Sama pari oli Vaasassa Jokipojat-pelissä ja mielestäni ei onnistunut hyvin vaikka odotuksetkaan eivät olleet korkealla. Molemmilla muutenkin ailahteleva linja joten kuina se voisi onnistua kun he ovat kentällä samaan aikaan.
Toivottavasti kumminkin oppivat jotakin siitä pelistä ja onnistuisi paremmin tänään. Ja jos ei jo tänään niin ainakin silloin kun pudotuspelit koittavat.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Jos juttu pitää paikkansa, että hän olisi ollut mukana jo jääharjoittelussa, mutta ei pysty kuitenkaan pelaamaan saattaa hänen vammansa olla sen verran paha että koko kausi alkaa olla paketissa.

Tuonkin asian voi näköjään nähdä monella tapaa. Minusta on positiivista, että Baker on palannut harjoitusvahvuuteen. Ilmeisesti mies ei vielä ole kuitenkaan aivan pelikunnossa, eikä mitään riskejä tahdota ottaa. Viimeksi otettiin, ja silloin napsahti.

Vaikea ottelu KooKoolle luvassa. Hokki on pelannut erittäin hyvin, ja KooKoo ollut Kajaanissa vaikeuksissa. Kun nyt saisivat edes kunnon taistelun aikaiseksi kolmella kentällä, niin sekin olisi jo hieno juttu.
 

Håkan

Jäsen
On tainnut Lampinen tehdä "harriollit", kun ei pelaa tänään. Ei ole nimittäin ollut kokoonpanosta poissa, kuin pari kautta sitten armeijan takia muutaman ottelun. Se kaveri ei nimittäin helpolla pienistä vammoista valita, eikä hae sairauslomaa, niin kuin monet muut. Samanlaisia uurastajia löytyy vain muutama jokaisesta Mestis-tiimistä. Tai sitten on paha yskä!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Itku ja kitinä Keräsestä on täällä vielä pahempaa kuin Kolekin suusta lehdistötilaisuudessa. Alkaa olla tunnetta pelissä?
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itku ja kitinä Keräsestä on täällä vielä pahempaa kuin Kolekin suusta lehdistötilaisuudessa. Alkaa olla tunnetta pelissä?

No lienee ymmärrettävää, että moni on huolissaan siitä ettei Keränen teloisi ketään KooKoon pelaajia sairaalakuntoon. KooKoolla on jo nyt lähes puoli joukkuetta loukkaantuneena joten ei tässä enää mitään Keräsen hölmöilyjä kaivata.
 
I

Ice-Cold

Ensimmäinen erä hyvää kiekkoa Hokilta ja peliä hallittiin. Muun muassa Jarkko Hattunen piti jatkuvasti pilkkaanaan Kookoo puolustusta ja loi paljon hyviä paikkoja.

Toisessa ja kolmannessa erässä Hokki sähläsi, peli puuroutui ja näytti taas melko kamalalle ajoittain ja Kookoo oli vahvempi tasaviisikoin. Huippupaikkoja ei Kookoolla kuitenkaan paljoa ollut, Rossi pelasi ihan kelvollisesti, maalit oli tekemällä tehtyjä. Kolmannen erän ylivoima oli ihan hirveää Hokilta, ei saatu kiekkoa edes alueelle. Kymmenen minuutin jälkeen roiskittiin ja puolustettiin vaan.

Välillä oli melko kuumatunteista peliä jäällä ja yleisöstäkin lähti ääntä, taisi olla ennätyslukemat 1337. Yksi tilanne oli kun Nistas käänsi selän taklaustilanteessa kun Leinonen taklasi Hokin päässä ja jäi sinne makaamaan piiiiiiiiitkäksi aikaa mutta seuraavassa vaihdossa viiletti täysiä kentällä. Tuossa tilanteessa tuli Rantasta ikävä kun monta Kookoon pelaajaa meni telomaan Leinosta jäähän, ei mennyt jäähytkään oikein tuossa mielestäni kun kakkonen tuli vaan Clarkelle ja Leinoselle vaikka siellä tuli monta äijää yhtä pelaajaa aika rumasti hakkaamaan.

Ore otti pari haamukoppia, tosin veti aika upean pellehyppy-sukelluksen toisessa erässä kun kangasniemi luisteli ohi ja jäi makailemaan jäähän, tuomarit tähän ei menneet.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Keränenhän heitti illan komeimpia veivejä ja pisti KooKoota kahville tämän tästä. Toki pisti hyviä niittejäkin muutaman.

Sitten peliin yleisemmin. Vladimir-sedän itku ja valitus oli tuottanut tulosta. KooKoolla oli Kuudentena Kenttäpelaajana J.Männikkö ja Oranssit Lasit. Orkesterin johtaja J.Männikkö taklasi Hattusen läpiajossa nurin ja esti Leinosta purkamasta kiekkoa oman maalin kulmalta. Sen lisäksi veti hatusta parit täysin turhat jäähyt kotijoukkueelle. Muu bändi oli vaan tasaisen pihalla viheltäen ja jättäen viheltämättä pitkiä kiekkoja ja paitsioita. Pitkin peliä toistuneita KooKoo-pelaajien jälkitilanteiden kostohuitomisia ei huomioitu kertaakaan kun eivät kestäneet ottaa kunnon taklauksia vastaan. Onneksi sentään oranssipaitojen jatkuvat kuolemiset pitkin poikin kenttää eivät menneet läpi kuin pari kertaa, niin nähtiin vähän tasakentällisinkin pelaamista.

Näillä eväillä peli säilyi numeroiltaan yllättävän tasaisena loppuun asti. Onneksi oikeusmurha jäi toteutumatta ja Hokki sai kaikki kolme pistettä. Vaikka Vladimir-setä otti aikalisänkin vain ja ainoastaan kertoakseen tuomaristolle, että vielä tarvittaisi yksi jäähy Hokille loppuun. Omalle joukkueelle ei ollut mitään asiaa aikalisän aikana. Näinpä se sitten sukeltavan KooKoo pelurin vieressä luistelleelle Falinille puhallettiin. Männikön sysipaska viheltely näkyy olevan tarttuvaa lajia, nyt aiemmin kohtuullisesti esiintynyt Sorakangaskin sai tartunnan....

Voitto on tietysti hieno asia. Vituttaa silti niin että pää repeää kun sama naama pilaa pelit illasta toiseen eikä muita saada tilalle millään.
 
Kuka on saannut nimimerkki kumikiekon noin vittuuntuneeksi? Jätkähän vihaa tätä joukkuetta oikein kunnolla.

Suht yllättävä tulos KooKoon kannalta. Voittoa tästä ei voinnut haaveillakkaan, mutta kyllä se nyt vähän syö, kun kerran noin lähellä se oli. Nyt suunnataan mietteet kohti Kotkaa.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Valitettavasti tätä p*skaa ei voida taktikoinnillakaan selitellä. Peli vaan ei toimi yksinkertaisesti, ilman Bakeria. Sekään selitys ei kyllä läpi mene kovin kauaa enää.

Täytyy sanoa sen verran, että suorastaan loistava saavutus, kun hävittiin VAIN maalilla. No ottakoon Hokki kakkossijan ja mahdollisesti Sportin, tai Jokipojat vastaansa. Nyt kannattaa voittaa tossa välissä Titaanit, jos kiinnostaa, niin vaikka lukemin 1-0. Siten saadaan LeKi vastaan pleijareissa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Vladimir-sedän itku ja valitus oli tuottanut tulosta.

KooKoolla oli Kuudentena Kenttäpelaajana J.Männikkö ja Oranssit Lasit.

Muu bändi oli vaan tasaisen pihalla viheltäen ja jättäen viheltämättä pitkiä kiekkoja ja paitsioita.

Pitkin peliä toistuneita KooKoo-pelaajien jälkitilanteiden kostohuitomisia ei huomioitu kertaakaan kun eivät kestäneet ottaa kunnon taklauksia vastaan.

Onneksi sentään oranssipaitojen jatkuvat kuolemiset pitkin poikin kenttää eivät menneet läpi kuin pari kertaa, niin nähtiin vähän tasakentällisinkin pelaamista.

Vladimir-setä otti aikalisänkin vain ja ainoastaan kertoakseen tuomaristolle, että vielä tarvittaisi yksi jäähy Hokille loppuun.

Näinpä se sitten sukeltavan KooKoo pelurin vieressä luistelleelle Falinille puhallettiin

Juupa-juu. Hienoa, että olit silmät auki katsomossa ja pääsit vielä tänne sen raportoimaan. Itsehän en lähde tuomitsemaan tai leimaamaan kajaanilaisia kiekkokannattajia näiden apukoulun priimuksien kirjoitusten perusteella, joten onnea Kajaaniin voitosta. Yleensä parempi joukkue ne pisteet saa.
 

Fordél

Jäsen
Valitettavasti tätä p*skaa ei voida taktikoinnillakaan selitellä. Peli vaan ei toimi yksinkertaisesti, ilman Bakeria. Sekään selitys ei kyllä läpi mene kovin kauaa enää.

Täytyy sanoa sen verran, että suorastaan loistava saavutus, kun hävittiin VAIN maalilla. No ottakoon Hokki kakkossijan ja mahdollisesti Sportin, tai Jokipojat vastaansa. Nyt kannattaa voittaa tossa välissä Titaanit, jos kiinnostaa, niin vaikka lukemin 1-0. Siten saadaan LeKi vastaan pleijareissa.

Ei saa olla homma kiinni yhdestä pelaajasta ja muistetaan, että tällä kertaa meillä oli mukana vain kolme kenttää. Huomioiden se sekä Hokin loistava vire niin 3-2 tulos ei ole huono saavutus. Tosin eihän se peli oli samassa kuosissa kuin ennen joulua, mutta on tässä vielä aikaa saada se kasaan.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kuka on saannut nimimerkki kumikiekon noin vittuuntuneeksi? Jätkähän vihaa tätä joukkuetta oikein kunnolla.
Suurin viha on Männikköä ja Kolekin itkemistä kohtaan. Mutta myönnettäköön että toiseksi eniten Mestis-kiekkoilussa ilahduttaa KooKoon tappio Hokille. Kai se eniten tuosta valmentajasta johtuu joka itkee entiseen kotipesään ja pelaajiinsa päin jatkuvasti. Ei olisi uskonut vielä kolme vuotta sitten.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tasainen pelihän siitä tuli. Eka erässä Hokki oli parhaimillaan, loppua kohti KooKoo jäädytti aika hyvin Hokin vauhdin karvaamalla ylhäältä, jolloin nopeat hyökkäyksiin lähdöt tökki ja homma puuroutui. Kokonaisuutena kyllä Hokki tuon maalin verran parempi oli. KooKoon maalipaikat oli vähissä, eikä viimeistely sitten onnistunut jos ja kun siihen paikkaan päästiin. Maalivahdit olivat hyviä, Nistas oli hyvä, Honkaselle vain yksi kakkonen eli liekkö käsky käynyt hillitä itsensä. Ramsted näkymätön. Männikkö se ei Kajaanissa oikein onnistu. Muutenkin tuo kahden tuomarin toiminta ei oikein vakuuttanut, toivotaan että tosipeleihin mennessä saadaan homma kuntoon. A-junnu Puranen suoritui hommistaan ihan kunnialla ja hyvin antoivat pojalle myös peliaikaa. Illan komein oli Marko Virtalan 3-1 maali. Illan erikoisuus oli Vlado-sedän ottama aikalisä, sen hän käytti tehokkaasti keskustelemalla tuomarin kanssa. Muutenkin KooKoon kuumin kaveri oli taas Vlado-setä. Hyvä taistelu KooKoo:lta.
 

ShitBreak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, NHL
Männikkö se ei Kajaanissa oikein onnistu. Muutenkin tuo kahden tuomarin toiminta ei oikein vakuuttanut, toivotaan että tosipeleihin mennessä saadaan homma kuntoon.
Eipä se Männikkö kertaakaan vielä Vaasassakaan ole onnistunut, heittämällä Mestiksen paskin tuomari. Kaverin kanssa just puhuttiin lauantaina matsissa(Sport-Jokipojat), että Sorakangas olis urakasta suoriutunut paremmin yksinkin kuin Männikön kanssa.
 

RooHoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KalPa, rullakiekko, tuomarit
On tainnut Lampinen tehdä "harriollit", kun ei pelaa tänään. Ei ole nimittäin ollut kokoonpanosta poissa, kuin pari kautta sitten armeijan takia muutaman ottelun. Se kaveri ei nimittäin helpolla pienistä vammoista valita, eikä hae sairauslomaa, niin kuin monet muut. Samanlaisia uurastajia löytyy vain muutama jokaisesta Mestis-tiimistä. Tai sitten on paha yskä!


Aapolla oli aika hyvä syy olla poissa Kajaanin reissulta. Oli katsomassa A-junnujen peliä ja kertonut, että vaimoke on viimeisimmillään raskaana. Laskettu aika näinä päivinä ja ei halunnut missata syntymää olemalla kaukana. Perjantainahan Titaanien kotiluolasta on lyhyt matka synnärille :)

OT: olisi sitten kauden toinen KooKoo-vauva
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mutta myönnettäköön että toiseksi eniten Mestis-kiekkoilussa ilahduttaa KooKoon tappio Hokille.

On kyllä huomattu. Ei kirjoituksiasi voi ottaa edes puoliksi tosissaan, kun vastassa on KooKoo.

Ihan positiivinen lopputulos kun pahempaakin oli odotettavissa. Tästä on hyvä jatkaa, kunhan Baker saadaan taas mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös