Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ke 27.10.2010 K-Vantaa – LeKi

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana ahal, 27.10.2010 klo 14.42.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Meinasin olla avaamatta ketjua ollenkaan, sillä yleinen mielenkiinto lienee otteluun vähäistä. Mutta luettuani etusivulta Lempäälän kriisinpoikasesta, ajatus muuttui. Tuli hieman yllättäen tuo tieto. Joukkue on kuitenkin pelannut alkusyksyn suht' hyvin, vaikka voitot ovat viime peleissä kiertäneet. Ahtaalle ovat kuitenkin joutuneet niin KooKoo, Sport kuin SaPKokin. Sarja on edellisvuosien tapaan tasainen, ja kukin taapertaa vuorollaan jossain vaiheessa. Siksi en nyt puhuisi kriisistä isoon ääneen (vrt. vaikka TuTo), varsinkin kun muutokset taustajoukoissa otetaan huomioon. Kestää aikansa ennen kuin hommat alkavat luistaa.

  Syyskuussa LeKi niisti jälleen kerran KiVan kotikaukalossaan, eikä ole ollut helppo vastus Valtissakaan. Viime kaudella molemmat joukkueet voittivat kotimatsinsa, mutta pienin numeroin.

  Tasainen vääntö lie luvassa jälleen. Molemmilla joukkueilla on kokoonpanossa noin puolet liigakokemusta omaavia pelureita. Heidän paremmuudestaan kiistely on taas turhaa, päivän kunto ratkaisee. Samoin monet pienet asiat ml. veskarien vire. Ehkä Norja on siinä vertailussa hivenen Pätsiä korkeammalla.

  Lohijoukkue konttasi kunnolla Heinolassa muutama päivä sitten, mutta teki ryhtiliikkeen turkulaisia vastaan. Toivottavasti episodeista on jotain muistissa ja opittu. Ketjuista odotan etenkin ykkösen heräämistä, ja toivottavasti noutaja Melart tuo uutta sykettä porukkaan. Heinolassa parinsa Del Grosso intoutui kovasti hyökkäämäänkin, kun muut eivät saaneet kiekkoa edes päätyyn asti. Toinen toive koskee nelosvitjaa, omia poikia, ja sen saamaa peliaikaa - yli 10 min please. Myös muut saavat esittää parastaan. Toivotaan myös, että kotitaika pitää.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2010 klo 15.06
 2. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Mielenkiintoista on myös Välimaan tulo taas Tikkurilaan. Välimaa ei unohdu lohen fanien keskuudesta koskaan Vuorisaaren rottamaisen selkäänajon jälkeen. Buuaukset ja kuittailut ovat tuttua kauraa Välimaalle Tikkurilassa. Kuka lohen pelaaja tänään pelaa itsensä fanien sydämiin noutamalla Välimaan? Melart, Mäkiaho? Manninen se teki noutamalla kaksi kertaa Välimaan. Nyt tosin Manninen on rahastamassa Vaasassa ja onnea ja kiitos vielä kerran Manniselle.

  Lohen peli on sekaisin 3-0 TuTo voitosta huolimatta Ja eikä toi Lekin pelikään Jatkoajan artikkelin mukaan missään hyvässä jamassa ole "joukkueen peliesitykset ovat varsinkin viimeisimmissä otteluissa olleet valitettavan laiskoja. LeKin pelillinen romahtaminen Turussa johtoasemasta 8-2-murskatappioon TV-kameroiden edessä ei ollut sattumaa".
  Tänään pelin voittaa se joukkue kumpi pelaa vähemmän sekaista peliä :)

  Lisätään tähän vielä linkki Kiekko-Vantaa otteluennakosta http://www.kiekko-vantaa.fi/k-vantaa/www/fi/ottelut/index.php?we_objectID=11124&type=preview
  Otteluennakosta löytyy myös linkki Välimaan aivopierusta http://www.kiekko-vantaa.fi/k-vantaa/www/fi/hotin_kuva-arkisto/valimaa_taklaus_vuorisaari.php
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2010 klo 15.25
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  4. 13 SANDVIK Henri 28 PYYMÄKI Jarkko 27 VÄLIMAA Tommi

  3. 38 SUOMAA Juha 33 MATTILA Lassi 22 KALLIOSAARI Olli
  29 HYVÄRINEN Eero 36 NÄPPILÄ Jarkko

  2. 18 ANTONEN Juuso 15 NIPPALA Jose (A) 40 ALANEN Johannes
  3 PELTOLA Ville-Joonas 21 ALATALO Jonas

  1. 25 PEKKALA Tomi 9 RAJALA Juuso 20 KARJALAINEN Joni
  12 TIERANTA Anssi (C) 11 SALMI Joonas

  MV 30 SIMOLA Jaakko
  35 PÄTSI Mikko (AM)

  Kyllä täytyy sanoa, että ei ole kokoonpanoista kiinni tämä meidän taivallus. Kovia pelimiehiä löytyy jokaiseen kenttään ja kieltämättä Vällyn paluu LeKi-paitaan juuri Vantaalla herätti pienen hymynkareen täällä suunnalla. Saatte Valtissa ainakin viihdettä koko rahalla!

  LeKille tämä ottelu yhdessä perjantaisen Hokki-matsin kanssa merkitsee kyllä todella paljon, joten tänään ei voi odottaa kuin voittoa sen realistisuudesta huolimatta.
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Raporttia LeKin otteista?

  Tämä peli sai aikaan kyllä suuren helpotuksen niin fanien kuin varmaan myös pelaajien sekä valmennusjohdon puolelta. Kuukauden tauko ilman voittoa vihdoin takana melkoisen taistelun jälkeen ja nyt voidaan ainakin perjantaihin saakka hitusen hengähtää.

  Kokeneista pelaajista esimerkiksi Alanen ollut yksi suvantovaiheen pettymyksistä ja tänään sitten ammattiylpeys nosti päätään voittomaalin ja syötön merkeissä. Hyvä Jonski!

  Välly saanut sitten kahden vuoden takaisista asioista edelleen muistutusta jopa kahden miehen voimin.
   
 5. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Lainaus:


  Lainaus:
  Viidettä saatiin ja kiitos Ville Peltosuon joka kävi noutamassa Välimaan. Sitä noutoa saatiin odottaa vaan turhan pitkään 59,25min!!
  http://www.youtube.com/watch?v=t2tJj_1FfEg
   
 6. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Että sellainen peli. Hajuton ja mauton kohellus 58 min. 2-4-tyhjiin tilanteessa lähdin nostelemaan. Sitten se teidän Välly rupesi kuumenemaan yhdessä Vauhko-Olavin ja Peltosuon kanssa. Miksi vasta sitten? Odottelin jotain tapahtuvaksi lähes kolme erää, mutta ei mitään. En enää ihmettele, että mainitut joukkueet majailevat tyvipäässä.

  Tähän on siis tultu. Koutsi on harmaa kuin betoniseinä, ja tasaharmaa joukkue on pelaavinaan illasta toiseen. Ei tunnetta, ei taistelua, ei taklauksia. Taidotkin ovat kadonneet monelta mystisesti. Vauhko-Olavi on muisto vain kesäisestä vireestä, Porthen osuu kerran kymmenestä, Mäkiaholla tuntuu olevan jarru päällä koko ajan, Del Grosso pyörii kiekon kanssa hyvin mutta kaatuu heti kun joku tulee iholle, Ahonenkin pelaa yllättävän huolimattomasti... Ihmelistaa voisi jatkaa loputtomasti.

  Missä ovat kotijoukkueen taklaukset? Ainoat pommeja jakavat ovat Jeskanen ja Hämeenheimo, joista vain viime mainittu pelasi tänään ja loppua kohden yhä vähemmän. Muut senkuin halaavat ja hellästi sittenkin. Kaukiksessakin rymistellään enemmän. Tänään tuota halailua jaksoi seurata noin 700 henkeä, ja suuri osa nosti kytkintä pari minuuttia ennen loppua. En voi moittia, sapetti ihan satasella.

  Aholaa on moitittu aiheesta jos toisestakin, mutta ikävä alkaa tulla. Silloin sentään sattui ja tapahtui ja räiskyikin. Nyt läikkyy korkeintaan olut tuopissa. Täytynee palata etsimään kadonnutta tunnetta ja peli-iloa vielä alempiin sarjoihin ja junnuihin.

  Onnittelut kuitenkin Lempäälään, olitte onnekkaampia. Norja lahjoitti kaksi maalia, Melart (?) tarjoili Kalliosaarelle läpiajon. Junnuista pistivät silmään mm. Rajala ja Karjalainen, heistä kuullaan vielä.
   
 7. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lohi on sukellusvaiheessa. Järkyttävää paskaa on peli ollut jo pitempään. Pelikirjaa ei ole, luistin ei kulje, Norjakin haparoi, vaikka pitää myös pelit vähämaalisena. Mäkiaho-Porthen katsomoon, ehkä sais jotain herätystä aikaan ja Siren-Jeskanen kokoonpanoon. Jotain pitää joka tapauksessa tehdä tai muut menee ohi, sekä vasemmalta, että oikealta.