swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tänään taas mennään Kajaanissa, Hokin kolmen pelin puristus alkaa ailahtelevasti pelanneita ärjypaitoja vastaa. Pinnat varmaan kelpaisi molemmille eli tuoksahtaa taas tasapeliltä ja jatkoajalta. Kotijoukkueella Järvenpää siis jatkaa vielä maalissa tämän viikon pelit ja toivottavasti samoin ottein kuin viime viikolla. Toivonen on tänäänkin luukulla eli paluu lähestyy, nähtävästi ensi viikolla? Ykkösketju on nyt muodossa Juha Virtanen-Komulainen-Saarenpää, kolmonen on puhdas Lukko kenttä, Bertrand-Laaksonen-Aaltonen. Puolustuksessa mukana siis Hyvärinen ja Lappalainen. Jokipojilla maalissa Härmä ja ainakin kolme ensimmäistä kentällistä on ihan taattua kovaa mestis tasoa.
Oman mausteensa otteluun tuo varmasti myös tuomarit Jaakko Männikön ja Janne Isometsän johdolla, odotettavissa lienee jälleen mitä kummalisimpa jäähyja mitä erikoisimmista tilanteista, kuudella saa pelata ihan huoletta eikä aina niitä paitsioitakaan ehdi huomata. No näillä mennään.
Kotijoukkueelta olisi tilauksessa tänään vihdoin ehjät 60 minuuttia ja kolme pistettä Kiitos. Saas nähdä miten yleisö eksyy paikalle, perjantana Sport pelissä yleisö määrä, alle 800, oli kyllä iso pettymys, tuleeko Joensuusta minkä verran mehtimäkeläisiä??.
 

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Ei taida paljoa mehtäläisiä täältä tulla... Ei ainakaan mitään virallista fanimatkaa ole järkätty. Arkipeli, ja matkaa kuitenkin on, ja töissäkin pitää olla... Ajatuksissa oli töiden jälkeen lähteä ajelemaan, mutta ei taida jaksaa. Lauri onneksi matkaa, joten saadaan siis kuunnella ratiosta suoraa lähetystä!

Kaksi eniten lisäaikoja pelannutta joukkuetta vastakkain. Laitetaanko lapulle siis risti? Joskushan jommankumman on voitettava ja hävittävä puhtaastikin, joten luotan kakkoseen. Tasaiset on kertoimet.

Näätänen ja Immonen puuttuu Jokipojilta, Immonen sivussa olkapäätään potemassa monta viikkoa, Näätänen nuhanenänä. Aika lovi on siis puolustuksessa joensuulaisilla. Toivottavasti Hokin liiga-avut ei pyöritä puolustusta ihan kahville, ja liigalainavahti höntyilee riittävästi, jotta saadaan muutama kassi aikaiseksi. Muuten hyökkäyspäässä meillä ei ole hätää.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tässä pelissä sattui ja tapahtui! Jäähyjä suuntaan ja toiseen tuli reilusti, jäi viheltämättäkin useita, mm. pari kertaa oli Jokipolla 6 kentällä ilman jäähyä ja muutaman kerran sai vierasjoukkue mailasta kasvoihin. Rankkarikin tuli eikä Bertrand näyttävistä kiemuroistaan huolimatta saanut kiekkoa verkkoon. Jokipojat tuli muutamaan otteeseen rinnalle, mutta Hokki kuittasi nopeasti tasoitukset jälleen omalla johtomaalillaan.

Pelin avausmaali oli kyllä yksi hurjimpia biljardikiekkoja mitä olen nähnyt, Järvenpää varmaan miettii vieläkin että kuinka monta kertaa se muutti suuntaa ennen maaliin menoaan. Jokipojat sai kaksi maaliaan kolmesta aikamoisen tuurilla, tosin pari kertaa onnistuivat tyhjistä laittamaan ohi aivan varmasta paikasta, joten tuuria oli Hokillakin parin maalin verran.

Illan erikoisuutena Jekimovs alkoi ensimmäisen jäähynsä aikana "keskustelemaan" yleisön kanssa ja toiselle istunnolleen luistellessaan sai koko yleisöltä rytmikkäät tahdit matkalleen boksiin. Malttoi ihme kyllä mielensä tällä kertaa katsella vaan luistimiaan.

Hokin parhaita pelejä tällä kaudella, hienoa taistelua alusta loppuun ja monta hienoa maalia. Jokipojat oli paikoitellen pitkiä aikoja melkoisen paineen alla eikä saanut kiekkoa pois linnapaidoilta millään. Nyt näyttäisi että kone alkaa käynnistymään!
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Kolme pinnaa, se on tärkeintä. Taistelu oli Hokilta hyvää ja tahto voittaa kova, sen ihan aisti katsomoon. Mutta ei se ehjä 60 min missään nimessä ollut, ajoittain toisessa erässä ja varsinkin kolmannessa aikamoista kuraa. Ihme peruuttelua nämä kolmannet erät kun johdetaan, onko taktiikka tietoista vai ei, en tiedä, ei se kuitenkaa kovin järkevää ole pidemmän päälle. Muutenkin ongelmat hyökkäykseen lähdöissä on välillä aivan käsittämättömiä.
Jokipojilla oli tosiaan paikkansa mutta nyt meni näin, Hokki oli kuitenkin jonkun potkun edellä ja viimmeistelikin paremmin, alivoima toimi ja ylivoimallakin onnistuttiin. Eli parempi voitti.
Tuomareista osui kyllä meikäläisen kommentit ennen ottelua ihan nappiin, kumma kun pitää ottaa ihan siistissä pelissä tuollainen rooli ja sotkea kummankin joukkueen peliä sen minkä ehtii.
Kotijoukkueesta onnistui Järvenpää, Mäkiaho oli pirteä, Makkonen nousi tontiltaan aktiivisesti tukemaan ja Lukko ketju oli hyvä ja Reivonenkin näytti lieviä heräämisen merkkejä, Saarenpäällä oli menohaluja tauon jälkeen liikaakin.
No voitto ja kolme pinnaa se on pääasia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy