Ke 26.2.2014 KooKoo - Sport

  • 9 125
  • 28
Suosikkijoukkue
KK
Avataan jo nyt tämä ketju, koska peli näyttää kiinnostavan niin paljon, että ainakin pelin yleisömäärästä keskustellaan jo muissa ketjuissa.

Mestiksen Classico siis edessä ja tunteet varmasti ovat kuumemmat faneilla kuin pelaajilla, kiitos auditoinnin sun muun Liiganousu keskustelun. Mielenkiintoisia asioitahan tässä on tapahtunut mm. Räsäsen potkut ja molempien joukkueiden vahvistuminen tolppien välissä. Edellisissä viidessä ottelussa Sport on päästänyt aivan käsittämättömän paljon maaleja, mutta siihen taitaa nyt tulla muutos. Varmasti näkyy myös pelaajien otteissa. KooKoo on pelanut vuoden alusta ihan hyvää peliä ja joukkue näyttääkin parantavan mukavasti kevättä kohden.

Tuolla "Liiga sulkeutuu, mihin menet Mestis" ketjussa Sport fanit jo naljailivat KooKoon yleisömääristä, mutta uskon hartaasti, että 2000 silmäparia rikkoutuu. Pelin lopputulos tulee näyttelemään suurta osaa kevään auditointikeskuteiluissa, mutta myös kevään pudotuspelejä ajatellen. Sport tarvitsee voittoja halutessaan voittaa runkosarjan. Myös KooKoolle on erittäin tärkeää saada pidettyä HCK takanaan.

Harmikseni en näe peliä niin paikanpäältä kuin Mestis-tv:stä (kiitos yhtiön hitaan netin), mutta hengessä ollaan mukana ja toivottavasti joku jaksaa myös kirjoittaa otteluseuranta-ketjuun, ettei tarvitse olla vain tulospalvelun varassa. Itse veikkaan väännöstä tiukkaa ja pakkohan se on kotiinpäin vetää. Tulosvetoon menee myös lapulle 5-4.
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Tuolla "Liiga sulkeutuu, mihin menet Mestis" ketjussa Sport fanit jo naljailivat KooKoon yleisömääristä, mutta uskon hartaasti, että 2000 silmäparia rikkoutuu.

Minkä ihmeen takia oli asia mikä hyvänsä koskien Vaasan Sportin kannattajia, niin aina se yleistetään? Jos yksi nimimerkki haluaa nostattaa vähän keskustelua, niin turha sitä on kaikkia syyttää. KooKoo on perinteinen seura, jonka peleissä käy kiitettävä määrä yleisöä Mestiksen nykytila huomioon ottaen ja ehdottomasti kiinnostavin vastustaja Mestiksessä.

On tämä sen varmasti verran tunteita herättävä ottelu, joten eiköhän moderaattorit saa tämänkin ketjun lukkoon ennätysajassa.
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän tässä pelissä luulisi olevan yleisöä lähes 2000 ellei yli. Kyllähän nää tällä hetkellä päätösjuhlallisuuksia vetelevät kisat on vaikuttanut viime kotipelien yleisömääriin varmaan vähän.
Saa nähdä miten Jopen poistuminen vaikuttaa Sporttiin pelillisesti. Veikkaanpa et laidat rytisee keskiviikkona ja harmi et Pauli on pelikiellossa. KooKoon maalilla saatetaan nähdä Järvenpää. Sellaista vähän kuulin et ainakin toisessa ensi viikon ottelussa Järvenpää pelaa. Nähtäväksi myös jää tuleeko Kouvostoliittoon Vaasan Sport vai Kabinetti-Sport. Kunnes asia virallisesti julkaistaan niin mahdollistahan on et Kouvolassa jäälle luistelee Kabinetti-KooKoo ( hyi helv....!)
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Oli paikalla 5 tai 5000 katsojaa, yksi on varma. Tämä matsi kiinnostaa ja paljon. KooKoo on ollut järkyttävän huikeassa vireessä joulutauon jälkeen ja nyt se saa kunnon mittarin, missä mennään kun kovat pelit ovat nurkantakana. KooKoon alakerta maalivahteineen on rautaa ja Sportin pitää olla todella juonikas, onnekas ja röyhkeä, että se sen muurin onnistuu kaatamaan. Sportilla puolestaan etunaan on maalintekokyvykkyys, joten todella mielenkiintoinen ottelu luvassa.

Melkeen voisi väittää, että tämä on hetkeen näiden seurojen viimeinen kohtaaminen runkosarjassa, sillä toinen vaihtaa maisemaa kauden päätteeksi. Oli se kumpi tahansa, uskon että yhdymme jokainen siihen toteamukseen, että näitä tulee ikävä. On nää vaan niin herkkullisia olleet vuosien saatossa. Rakkain vihollinen, toivottavasti vielä keväällä saadaan nauttia toistemme edesottamuksista.

Veikkaan joko todella vähämaalista ottelua, mallia 1-1 normiajalla, tai sitten toinen ottaa ohjat ja karkaa kunnon karkumatkalle ja silloinhan tiedetään, mitä tuleman pitää. Sähkö tästä ottelusta tuskin tulee muutenkaan puuttumaan.

Kumpikin ilmeisesti lähes parhaalla jengillä liikenteessäkin, vai olikos KooKoolla vielä jokunen kärkipelaaja lasaretissa?

Voisi kuvitella, että Vaasastakin ratsailla porukkaa, koska täällä hiihtolomaviikko edessä. Naatitaan, naatitaan puoleen ja toiseen.
 

Steus

Jäsen
Keskiviikkona viimeinen runkosarjakohtaaminen ties kuinka pitkään aikaan, joten kyllähän tätä isosti jo jännittää. KooKoon ja Sportin kohtaamiset ovat aina herättäneet omien Vaasa -kytkösten ja tietty derbyasetelman takia - tämä kerta ei todellakaan ole poikkeus. Varsinaista pohjustusta ottelulle en vielä tänään käy kirjoittelemaan, tyydynpähän vain ilmaisemaan innostukseni.

KooKoolta pois ainakin pelikiellossa oleva Levokari.
 
Viimeinen El Classico?

Haikeaksi vetää. On suuri mahdollisuus, että huomenna matsaillaan vika Mestiksen El Classico, peli joka on aina kiinnostanut.

Jotenkin kertoo Mestiksen nykytouhusta ja omasta "kiimastakin", kun on tuntunut ihan ennennäkemättömän vaikealta lähteä hallille katsomaan matsia. Ainoa oljenkorsi on ollut se, että pääsee pitämään tunnelmaa yllä hallissa jätkien kanssa ja ottamaan pari keijoa samalla. Pitkästä aikaa taas kuitenkin odottaa matsia ja se on hieno homma.

Runkosarjan kannalta on jotain asetelmia vielä keskenäänkin, mutta molemmat hakevat sarjan voittoa, joten pisteillä ei suurta merkitystä ole. Nyt pelataan kunniasta ja herruudesta - nokitteluoikeuksista.

Toivottavasti väki löytää hallille seuraamaan ehkä viimeistä rakkaiden vihollisten kamppailua. Toisaalta markkinointi pelin suhteen on ollut taas perinteistä eli olematonta, joten pettymyksiäkin voi olla luvassa. Se on varmaa, että päädyssä laulu raikaa jo vanhojen muistoksi. Ah!
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja huomenna Sumulaaksossa nähdään kenties viimeinen El Clásico? Tämä ottelu on pakko nähdä.

Kokoonpanopuolelle KooKoo saa otteluun uusia kasvoja: maalivahti Juha Järvenpää debytoi oranssimustassa ja pitkään sivussa ollut Nico Lehto palaa kokoonpanoon. Konkaripakki Pauli Levokari sen sijaan on pelikiellossa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kookoo voitolla tappelee oikeasti toisesta sijasta runkosarjassa. Tappiolla sijat 3-4 todennäköiset. Veikkaus antaa aika ison kertoimen Sportin voitolle 3,05. Koska todennäköisesti viimeinen runkosarjakohtaaminen ties kuinka pitkäksi aikaa niin DJ voisi kyllä kunnioittaa soittamalla tätä vanhaa klassikkoa El Klassikkoon
KooKoo-Marssi Sanat - YouTube

Tuota olisi voinut soittaa siellä legendojen ottelussa mutta ei tainnut tulla ämyreistä.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport tänään

Hattunen-Kokkala-Piispanen

Uitto-Heikkinen

Kristof-Kujanpää-Kivimäki

Aaltonen-Gröndahl

Luomala-Laaksonen-Henrion

Manninen-Saukko

Nyholm-Lehtinen-Halava

Tuohimaa am
Kuusela
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Hyvät ketjut, tosin mä olisin kyllä peluuttanut Tapiota Halavan tilalla. No, onhan Halava hiukan fyysisempi. Voittoa lähdetään hakemaan ja eiköhän se sieltä tule.

Todella kiva nähdä jätkien asenne ja ennen kaikkea, onko sitä maukan peräänkuuluttamaa kurinalaisuutta nyt enemmän.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kookookin julkaisi kokoonpanonsa
SJL Tilastopalvelu

Hyvältä näyttää nelonen Tipi-Virtanen-Tallberg. Jyrkkiö ei tänään ole kokoonpanossa joten Lappalaiselta sitten maaleja viivalta. Liekö Jyrkkiö pois kokoonpanosta ettei hyökkääjille tule paha mieli kultakypärästä :)
 

Steus

Jäsen
KooKoo
I
Hämäläinen-Kauppila-Juutilainen
Västilä-Lippojoki
II
Karevaara-Peltonen-Kuronen
Hardowa-Koponen
III
Mäkilä-Tuominen-Huhtala
Lappalainen-Lehto
IV
Heikkinen-Virtanen-Tallberg

Järvenpää (am)
Rämö

-Levopaulin poissaolo harmittaa. Fyysisyys olisi "liian kovia taklauksia mikkihiiri-sarjaan" -Sporttia vastaan kova sana.
-Nelonen taas kasassa, hienoa!
-Järvenpää maalilla, toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
-Lehtokin siis vihdoin kokoonpanossa. Pitkähkö tauko näkyi Lappalaisen otteissa, toivottavasti Niso ei tee lapsuksia

-Sportin kokoonpano näyttää hyvin roolitetulta ja etenkin KKK-kokoonpano toimi alkukaudesta. Ei silti pelota, KooKoo tulee pelaamaan kovalla temmolla ja iskee Sportin heikoimpaan osa-alueeseen, puolustukseen. (YV:llä Jyrkkiö tykittää reikiä pleksien lisäksi myös Tuohimaan vartioiman maalin verkkoon.)
-Sportin YV on herännyt koomastaan, joten omia jäähyminuutteja tulee välttää.
-Saukko? Käsittääkseni joku Sporan oma juniori, jolta odotan maalipaikkoihin johtavia virheitä.

-Tauko alla ja Sportilla uusi koutsi. Hetken hurmosta (vrt. Pennanen), vaiko pelitavan ja yksittäisten pelaajien "pelin etsimistä"?
-Vaasassakin on käsittääkseni hiihtoloma, joten onko aamuinen bussi suunnannut ammattikoulun sijaan Kouvolaan?

Kyllähän tässä jo valmiiksi vituttaa, että joukkueet tuskin tulevat kauteen-kahteen kohtaamaan kertaakaan (ellei sitten pleijareissa). Nämä KooKoo-Sport -matsit ovat itselle kiinnostavimpia, kun Jukuri-pelit kokivat tällä kaudella inflaation (kiitos sarjaohjelma).

edit. Silmissä tai niiden takana jotain vinksallaan, joten tuo Jyrkkiön puuttuminen jäi huomaamatta. Peltosta ja Heikkistä YV:llä viivalle?
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvältä näyttää nelonen Tipi-Virtanen-Tallberg. Jyrkkiö ei tänään ole kokoonpanossa joten Lappalaiselta sitten maaleja viivalta. Liekö Jyrkkiö pois kokoonpanosta ettei hyökkääjille tule paha mieli kultakypärästä :)

Samalla kaunistellaan Jyrkkiön 2 min jäähytilastoa.. Vaikka ukko pisteitä tekeekin niin tolkuton määrä jäähyjä vastapainona. Tuomisen siirrolla 3. kenttään haetaan (ehkä) enemmän tukea Mäkilälle, joka on ollut pirteänä. Miestä kannattaa seurata tänään, maalitili aukeaa. Järvenpää maalilla, ainakin henk. koht. todella kova odotus miestä kohtaan!

Ottelu olisi ansainnut edes jonkinlaisen mainosrummutuksen, perkema. Olen positiivisesti yllättynyt jos paikalle saapuu edes 2300 katsojaa.
 
Pakko oli napauttaa suoraan palaverista tulon jälkeen Sandels auki ja ruveta fiilistelemään tätä matsia. Pitkästä aikaa sellainen matsi mikä sytyttää, joten otetaan nyt ilo irti tästä.

Toivottavasti yleisöä tulee edes kohtuullisesti paikalle, se olisi hieno näyte kouvolalaiselta kiekkoyleisöltä, koska oikeasti tätäkään peliä ei ole markkinoitu mitenkään! Yritysmyynti toimii huikeasti, katsojamyynti taas ei.

Tulosveikkaukseni olkoon provosoivasti: 3-0 KooKoolle ja Tuohimaa on uusi Kuusela.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siellä on hallilla näemmä kouvolan kookoo lakua myynnissä. Waasalaiset, kannattaa ostaa kotiinviemisiksi on nimittäin suomen parhaaksi lakuksi valittu. Lopputulokseksi optimistinen 3-1, viimeinen tyhjiin.
 
Facebookissa KooKoo on pistänyt pariin kolmeen päivään muutaman tilapäivityksen. Itse olen ainakin huomannut nämä. Katukuvassa tuskin on mitään näkynyt?

Perusmainokset kaduilla ja lehdessä, mutta kyllähän tämä nyt olisi vaatinut kunnon rymäytyksen jo muutenkin, kuten esimerkiksi viimeisin Kouvolan matsi, jota kyllä markkinointiin mukavasti ja väkeäkin oli silloin päälle 2500.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kyllähän tämä matsi Vaasassakin kiinnostaa, kiireiden takia ei reissuun päässyt. Meinasin, että kuuntelisin vaasaradiosta, mutta voisihan tuon streaminkin ostaa, vai voiko? Millasella laadulla noi matsit tulee? Tällä kaudella pari kertaa ostanut ja aina pätkiny ja kaatuillu.

Lopputuloshan on 2-3 vl.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän tämä matsi Vaasassakin kiinnostaa, kiireiden takia ei reissuun päässyt. Meinasin, että kuuntelisin vaasaradiosta, mutta voisihan tuon streaminkin ostaa, vai voiko? Millasella laadulla noi matsit tulee? Tällä kaudella pari kertaa ostanut ja aina pätkiny ja kaatuillu.

Lopputuloshan on 2-3 vl.

Ei oo kookoon streami meikäläisellä pätkinyt. Joku 15 peliä tullut katsottua. Laatu on ihan hyvä, ei niin hyvä ku Jukureilla mutta riittävä.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Ensialkuun on kysyttävä, että mitä ihmettä oikein rankkukisassa tapahtui. Meidän suorastaan luokattomat rankkivetäjät heitti sitten tänään 3/3 sisään. Varmaan paras tulos koko kaudella oli tähän mennessä 1/3 ja Kivimäen omat rankut ehkä 1/10 tai jotain sinnepäin. Henrion sentään osaa noita pussittaa hemmetin hyvin! Muuten taisikin olla ihan lapanen tänään.

Itse pelistä osaavat varmasti paikalla olleet kertoa sitten enemmän, mutta heitetään nyt jotain löpinää tähän. Radiosta tuli matsi kuunneltua ja ilmeisesti ainakin 1. erän Sport oli aikalailla purjeessa ja jopa haluttomankin näköinen (bussijalat?), mutta Tuohimaa oli tänään(kin) loistava maalilla ja piti meidät mukana pelissä. Sitten mitä pidemmälle peli meni, niin Sport pääsi peliin paremmin ja paremmin mukaan. 3. erän alkuun taisi olla muutamia paikkoja naulatakin sitten jo peliä ja heittää 0-2, mutta ei maistunut. Sitten pari jäähyä ja KooKoo kuitannut näistä molemmista yv-maalit ja oli viedä kaikki kolme pistettä. Meiltä liikaa jäähyjä taas kerran.

Tällä hetkellä ylivoimaisesti todennäköisimmältä näyttää runkkarissa 2. sija. Millä vastaan mahdollisesti Jukurit ja KooKoo pleijareissa, helpolla ei siis pääsisi ainakaan.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Ois pitänyt tästä ottaa ehdottomasti 3p kun HCK meni turaamaan kotonaan voiton LeKille, varsinkin kun johdettiin lopussa maalilla. No aina ei voi voittaa, sentään yleisöä oli varmaan lähelle kauden ennätyslukema. Ja enemmän kuin ilmaismatsissa :)
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
classico sai arvoisensa päätöksen, vääntöä loppuun asti.
Kookoo hallinnut ainaki torjuntojen valossa, Tuohimaalla 43 koppia ja Järvenpäällä 24.

Ottiko joku kiinni tuon mun varman tulosvetotipsin? hyvä en minäkään.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Peliä vain tulosseurannasta seuranneena peliin vaikea ottaa kantaa, mutta Räpsä olisi säästellyt parasta ampujaa eli Henrionia viimeiseksi. Onneksi Pajuluoma teki toisin eli siis oikein. Henrion ampui ekana. Lupaava alku uudella alulla. Edelleen mahis voittaa sarja!
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuohimaa on kyllä erinomainen veskari. Kuuselalla olisi pisteet jääneet ehkä Kouvolaan. Sport oli 5vs5 pelissä melko vaisu eikä Järvenpäätä testattu oikein kunnolla. Rankkareissa testattiin sitten ihan liiankin kanssa ;)

Yleisömäärä oli hyvä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös