Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Ke 26.12.2018 Jokerit - Dynamo Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Buster, 26.12.2018 klo 08.37.

 1. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos oli Wärnin jäähy lopussa kyseenalainen, niin jäi myös joensuun kolaus päähän tuomareilta huomioimatta täysin. Väittäisin, että huonojen vihellysten suhteen Jokerit taisi jäädä tänään voitolle.
   
 2. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Ja noin taas osattiin hävitä noille paskoille! Vittu!
   
 3. ardou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1988
  On se helvetti kun ei osata voittaa tätä porukkaa. Jatkoajalla meillä varmaan viisi hyvää maalipaikkaa, mutta ei mistään sisään!
   
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Näinkö meille aina täällä käy käy käy käy...
   
 5. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Ja ainakin viisi vastustajan mailasta kiinnipitämistä kiekkoa suojaavilta Jokereilta. Mutta eipä noista montaa jähyä ole muutenkaan näkynyt...
   
 6. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Edellisen pelin suonenvedon jälkeen palattiin taas normaaliin päiväjärjestykseen ja hävittiin jatkoilla vastustajan ensimmäiseen vai peräti toiseen vetoon.

  Todella halvat pari pistettä moskovalaisille.