gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Tyylikästä puolustamista vierasjoukkueelta jälleen kerran. Ei Jokereilla ole mitään jakoa CSKA:n puolustusalueella.
 
JE SUIS ILVES

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On tämä kyllä helvetin karua miten syvällä kotijoukkue kyntää tällä hetkellä. Saisivat minun puolestani pelata loppukauden tyhjille katsomoille.
 

Subrosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vähän sähläämiseksi menee, kun ei tahdo riittää kunto ja taito TsSKA:n rytmiin. Liikaa tarvetta ajattelutauoille. Katsotaan nyt ylivoiman tuoma tasoitus.
 

Ruutu8

Jäsen
En tiedä onko muut kiinnittäneet huomiota, mutta Jokerit häviää lähes jokaisen ns. "ison aloituksen". Kyseessä siis ylivoiman tai alivoiman alku, erän viimeiset hetket tai pitkän jälkeen oman pään aloitukset. Erityisesti usein näissä kaivamassa olevat Norman, Niemi ja Regin eivät tahdo vahingossakaan näitä kairata omille.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Neljä minsaa ylivoimaa ja ei paikan paikkaa. Tai no kyllähän siellä Haapala (?) ryssi vetopaikan, mutta on toi TsSKA ihailtava jengi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Kyllä on ollut surkeaa yv-peliä. Sit "fiksu" jäähy Niemeltä. Ja 0-2.

Vittu Jokerit pelaa paskasti.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy