Ke 25.9.2013 Kärpät - Pelicans

  • 8 679
  • 27
Suosikkijoukkue
#71, Excel-tilastot
Kärppien pelitapa ei kyllä toimi, ei yhtään. Niin kauan kuin sille ei tehdä mitään, tullaan hävimämään 8/10 pelistä. Näillä näkymin 15 pelin jälkeen ollaan bottom 3:ssa.

Kärpät tarttee näköjään pohjakosketuksen nopeasti, jotta päästään pohjalta ponnistamaan. Joten nyt pari peliä turpaan jonka jälkeen voidaan nostaa kädet pystyyn ja kehitetään pelikirjaa. Pelaajat lasaretista pois (eikä uusia tilalle) ja älytön kiima päälle. Odotellaan...

Lahteen onnittelut, ei varmaan omien mielestä nätein peli mutta maalit ne on jotka ratkaisee.

Kärpille kasallinen lampaanperseitä.
 

miree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Kyllä saatiin taas jännät viimeiset minuutit, ja veikkaisin monen nähneen jo vl-kilpailun silmissään, maanantain Blues-pelin toisintona. On se käsittämätöntä kuinka lopussa aletaan peruuttelemaan, ja oma peli loppuu täysin. Onneksi tällä kertaa näin, tärkeät kolme pistettä Oulusta.

Kärpillä oli hyvä alku ja loppu, onneksi Pelicansilla pysyi pakka kasassa muun ajan ja tarvittavat maalit tehtiin. Ylönen pelasi varmasti kauden parhaimman pelinsä, ja Leimu jatkoi hyviä otteitaan. Tämän kauden joukkueessa löytyy ilahduttavan laajalta rintamalta ratkaisijoita, ja yhden soturin poissaolon ei kaaduta.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä saatiin taas jännät viimeiset minuutit, ja veikkaisin monen nähneen jo vl-kilpailun silmissään, maanantain Blues-pelin toisintona. On se käsittämätöntä kuinka lopussa aletaan peruuttelemaan, ja oma peli loppuu täysin.

Kyllähän tämän pelin jännään loppuun avaimet tuli täysin tuomareilta: 0-3 tilanteessa Pelsuilla ei ollut hädän päivää ja tuomarit antoivat täysin älyvapaan jäähyn Pikkaraiselle. Tilanteessahan ei ollut edes rikkeen tynkää; vastaavanlaisen blokkauksenhan Huml teki Kärppien 2-3 kavennuksessa ilman jäähyä. Tämä tuomarin aivopieru meinasi tulla Pelsuille kalliiksi, onneksi 3pts matkasi Lahteen. Hienon kirin sai kyllä Kärpät aikaan, siinä mitään.

Ylönen pelasi varmasti kauden parhaimman pelinsä, ja Leimu jatkoi hyviä otteitaan.

Ylönen pelasi varmaan parhaan matsinsa Pelicans paidassa ikinä; joku näytön halu tuli paatintapille ja ukko oli ihan liekeissä. Hieno matsi! Ja Leimu tuntuu ottavan sitä ykköspakin paikkaa tosissaan itselleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös