Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Ke 25.2.2015 TuTo - KooKoo

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana mustaoranssi, 25.02.2015 klo 11.00.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tänään on panoksia. TuTolla mielessä kotietu ja KooKoolla runkosarjan voitto. Ika pihtaa taas kokoonpanoja mutta KooKoolta ne jo löytyy

  SJL Tilastopalvelu (kokoonpanot)

  KooKoolla Cloutier taas maalissa mutta Rämö on jo luukkuvahtina. Uusi mies Nikko Peltosen ja Julkusen kanssa 2.kentässä. Juusela ja Koskinen ottavat lepiä. Neloskentässä nuoruuden intoa Espo - Tamminen - Appelgren. Rinkinen takasin kokoonpanossa ja ykkösessä Rajalan ja Karevaanarin kanssa.

  En veikkaa mitään miten tässä käy.
   
 2. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nyt 11:13 siellä on 4. kentässä Espo - Appelgren - Koskinen. Muuttuukohan vielä matkalla vai kortillako pelaavat näistä paikoista siellä bussin perällä?
   
 3. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hienoa, että Appelgren ja Espo saavat jatkaa kehissä, kun ovat esintyneet molemmat pirteästi nelosessa ja nyt siellä onkin sitten ihan omien poikien neloskenttä, kun Tamminen sentteröi. Koskinen ja Juusela ovat olleet pirteitä, mutta tällä kertaa ovat rotaatiossa ja katsomon puolella. Uusi kaveri Nikko nousee kakkoseen, kun poissaolijoina on vieläkin Kangasmäki, Tuominen, Virtanen ja Heikkisen Arttu (varmaankin tämä nelikko on runkkarin loppuun asti veke). Rämökin näemmä saannut sen verran paranneltua vammoja, että on jo luukkuveskarina.

  Pelistä on vaikea arvioida mitään, mutta tiukkaa varmasti tulee KooKoolle hakea pisteitä Turusta. Pakko se olisi kuitenkin tehdä, koska tappiolla alkaa hommat valumaan omista käsistä pois. (jos Nikerit vie)
   
 4. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tiedoksi vielä että tämän illan mittelö on nähtävissä VeikkausTV:n avustuksella.
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO on esittänyt ihan tuloksellista peliä, kun vastassa on muu kuin joku kärkijoukkueista.
  Hieman tuntuu että jos tiettyjä kavereita ei saada lasaretista kentälle enää, niin kotiedusta ei hyötyä juuri ole. Tänään kuitenkin olisi näytön paikka. Jos voitto tai edes tasaisesti taisteltaisiin, niin voisin mielipidettä tuosta muuttaa. Itse pääsin taas hieman lähemmäs, joten paikanpäälle tuota toivettani seuraamaan lähden. Tulosveikkauksia ei tähän löydy.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2015 klo 14.53
 6. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kortti vie, kortti tuo.. Mutta eri asia on, että istuuko nuorisokenttä bussin perällä.. Siellä istuu Pauli. Yksin.

  Mutta joo, tulosveikkausta ei tule täältäkään. Tässä voi käydä ihan miten tahansa. Se nyt on varmaa, että tänään pitää Freddyllä koppi tarttua ja joka kiekosta pitää tapella. Mattilahan sen hienosti KeuPa-pelin lehdistötilaisuudessa totesi: Se karkkikauppa on maalin edessä, sinne pitää mennä jos haluaa makeaa..

  Juutilainen on pelanut todella hyvin sentterinä viime aikoina ja Koivistokin pääsi maalin makuun Keuruulla, toivottavasti vire jatkuisi myös tänään. Nikko tietysti erityisseurannassa.
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Onko Aki Juusela loukkantunut vai eikö mahdu kokoonpanoon?
   
 8. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Luultavammin tällä hetkellä Espo ja Appelgren ajavat vaan miehen edelle rotaatiossa. Voi toki olla, että siellä on jotain vaivaakin, mutta mitään tällaista ei ainakaan peleissä ole tapahtunut.
   
 9. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Espo ja Appelgren ovat pelanneet niin hyvin, että ovat ansainneet pelipaikkansa.
   
 10. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Mielestäni Tovereiden tämän illan joukkue näyttää aika hyvältä. Kolme maalintekoon kykenevää ketjua, parhaat puolustajat mukana ja Kaapo maalissa. Mielenkiintoinen ilta tulossa. Uskon, että Toverit taistelee tosissaan voitosta.
   
 11. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Näinpä. Jotenkin varovaista oli Juuselan meno Jukurit matsissa ja Akat. ottelussa pelasi enää viisi minuuttia. Ei mahtunut kokoonpanoon Keuruulla ja toisaalta Appelgren ja Espo paukittivat tuossa koitoksessa pari pinnaa mies eli ihan loogista, että raumalainen on katsomossa ja hakee kuntoa treeneistä. Esim. Suomi-sarjasta myös palannut Koskis-Jesse on ollut aivan erilaisella jalalla liikkeellä, mutta ei lytätä Juuselaa toki vielä.
   
 12. Steus Jäsen

  Kyllähän tässä luottavaisin mielin saa olla. KooKoo alistaa Turun ja Espoon yhdistelmäjoukkueen suvereenein numeroin 1-5. Yleisöä saisi olla +1.600.
   
 13. Bacon Jäsen

  Lainaus:
  Se on jo ihan hyvä lähtökohta, että yritetään tosissaan taistella voitosta.

  Ajattelin pitkästä aikaa katsoa vähän Mestistä, kun kultapossukerhossa ei matseja ole ja tämä näkyy vielä VeikkausTV:stä. Otteluparikin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta ja pienen osasyyn annan myös matsin selostajalle, jota kuuntelee ihan mielellään. Onhan se myös kiva nähdä, millaista kiekkoa meidän tuleva pisteautomaatti pelaa. Ketä tänään kannattaa ottaa tiukkaan seurantaan?
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Ei tule helppo paikka olemaan TUTOlle. Poissa siis kaksi kentällistä hyökkääjiä erilaisten vammojen takia. Ykkös- ja kakkossentterit, kaksi kärkilaituria sekä kaksi tärkeää rotaatiopelaajaa. Ollaan silti kaikista todennäköisyyksistä huolimatta optimistisia ja veikataan TUTOlle 3-1 voittoa.
   
 15. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Onneksi peli näkyy Veikkaus-TV:stä... Saa nähä miten Nikko tänään pelailee, peliaikaa varmasti luvassa rutkasti.
   
 16. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Aina on tiedetty, että Kaapo Kähkönen on kova poika, mutta voiko toi Mestiksen tilasto pitää ihan oikeasti paikkaansa? 75 torjuntaa ja yksi päästetty?!? Huh, huh, jos pitää paikkansa. Kova jätkä!
   
 17. Bacon Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä siellä tilastomiehet taitavat vaan olla kännissä.
   
 18. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllähän se oli taas kaksi erää KooKoon peliä, mutta ei vaan uppoa ja maalivahtiosasto taas haparoi sen verran, että annettiin etua vielä kaverille.

  Kyllä tässä Rämölle tarjotaan ykkösvahdin roolia. Toki liikaa ei voi heittää Clutin harteille, koska eihän niistä paikoista viimeistele.

  Uutta miestä Nikkoa ei paljoa vielä tänään näkynyt. Taisi syödä tuppea loppumatsin, kun pelkästään Rajalan kenttä pelasi. Jostain syystä tulee kyllä ikävä tällä hetkellä poissaolijoita...
   
 19. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  No niin näyttäs olevan. Nyt korjattu 41 torjunnaksi. Hieno saldo silti. Jokohan Tepsukka on haaskalla?
   
 20. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tuskinpa kai, kun kuitenkin ihan Bluesin sopimuspelaajasta on kysymys.
   
 21. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Tulihan sieltä taisteluvoitto ilman tyylipisteitä. Hyökkäyksiin lähdöt hitaampia kuin KooKoolla ja puolustukselle sattui muutamia kamalia virheitä. Onneksi Kaapo oli taas mies paikallaan. Pulliaista ja Jaloa (edes toista) tuo joukkue kaipaa.

  Joka tapauksessa viihdyttyvä jääkiekkoilta ja kiva kun paikalle oli tullut KooKoo -fanejakin tunnelmaa luomaan.
   
 22. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Peli oli tosiaankin viihdyttävä. Siihen se sitten jäikin.
   
 23. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Keskiviikkoillan huumaa Marli Areenalla. Viihdyttävä ja vauhdikas lätkämatsi, jota kelpasi seurata. Tällä kertaa jopa aivan jään tasolta toisen päädyn päätybaarista. Toki ensimmäiset viisi minuuttia pelistä missattiin, koska hovikuljettaja oli myöhässä, joten muun muassa avauspönttö jäi näkemättä. Yleisöä oli tänään reippaat 1600. Katsomossa näytti kyllä siltä, että sitä olisi ollut hieman enemmän, mutta eipä sitten ollut. Hyvää mökää pitivät sekä Tuton fanikulmaus että KooKoota kannustamaan tulleet janarit. "On vain yksi seura - KooKoo (tms.)" -chantti tuli ainakin tutuksi, koska olimme samassa päädyssä seuraamassa peliä kuin nämä KooKoon fanit.

  Avauserä oli vielä suht tasaista vääntämistä. TuTo tosiaan oli mennyt alussa johtoon T. Laineen osumalla. Tämän jälkeen samainen mies otti jäähyn neljän minuutin kohdalla ja KooKoon ylivoimaa ehdimmekin sitten jo todistamaan katsomoon. Se tyrehtyi minuutin jälkeen, kun KooKoon Heikkinen huitoi itsensä boksiin. Jäähyn jälkeen neppailtiin pari vaihtoa ja sitten KooKoon pakin pystyavaus tavoitti hyökkääjän, joka painoi siniseltä kohti maalia, mutta nuorten maailmanmestari Bobi Lehtonen otti häikäisevän katkon ja löi kiekon pois mailasta loistavasti juuri kun tämä hyökkääjä oli laukomassa. Ottelun paras puolustussuoritus, jos näin voi sanoa. Erän puolivälissä TuTo pääsi sitten jauhamaan kahden miehen ylivoimalla minuutin verran, mutta vastuuta siirreltiin. Vuorisalo laukoi pari kertaa viivasta, mutta nekin enimmäkseen ranteella, joista ei ollut uhkaa Cloutierille. Keinänenkin taisi kertaalleen tällätä, mutta tuloksetta. Aika heikko ylivoima mielestäni. Laukaukset jäivät tosiaan vähiin ja kiekkoa siirreltiin turhan verkkaisesti kaiken lisäksi. KooKoo sitten tasoitti ajassa 14:23. Vieraat käänsivät taas nopeasti pystyyn ja Karevaara pääsi puolittain läpi. Huikaiseva rystynosto aivan etuyläkulmaan. Läheltä katsottuna täytyy hattua nostaa suoritukselle tuosta vauhdista. Vieraiden kultakypärä Rajala sai passin tähän maaliin. Erän lopussa sitten KooKoo pääsi kolmannen kerran saman erän aikana ylivoimahyökkäykseen TuTon alueelle pelkällä pystysyötöllä. Tällä kertaa KooKoo pääsi 2v1-hyökkäykseen. Toinen hyökki passasi muistaakseni Rinkiselle, mutta tämän veto jäi vähän vajaaksi ja Kähkönen liukui patjoineen väliin. Erän loppu olikin sitten aika paljolti KooKoon hallintaa, mutta Kähkönen otti hyviä torjuntoja. Tauolle 1-1 lukemissa.

  Toiseen erään jäälle luisteli vielä parempi vierasjoukkue. KooKoo vyörytti hyökkäyksiään ja TuTo lähinnä tyytyi lyömään kiekkoa pois alueelta. Toki isännätkin saivat satunnaisia pyörityksiä, mutta Cloutierilla ei oikeastaan ollut suuremmin hätää. KooKoon paras paikka erässä aukesi Julkuselle, mutta hänen läpiajonsa Kähkönen ryösti. Pystysyötön tarjoili muistaakseni Lippojoki, kun TuTolla oli vaihto pahasti kesken. Kuitenkin sitten ajassa 32:23 Kuru hoiti aloituksen kotiin hyökkäyspäässä, Kangasniemi siirsi viivaan ja Karhu sivalsi ranteella kiekon maaliin ohi maskissa olleen Cloutierin. Maali taisi olla Karhun ensimmäinen TuTossa, koska kiekko käytiin hakemassa talteen? Erän ainut tilastomerkintä tuli viimeisellä minuutilla, kun O-P Heinimäki törmäsi KooKoo-pelurin kanssa ja sai tästä kampitusjäähyn, joka oli kylläkin oikea tuomio. 40min jälkeen peli oli joka tapauksessa lukemissa 2-1 isännille pitkälti Kähkösen ansiosta.

  Kolmas erä alkoi vieraiden ylivoimapelillä, mutta se jäi vajaaksi ja TuTo selvitti sen vaivatta. Tämän jälkeen pelattiin sitten taas enimmäkseen yhtä päätyä. Mikä toki ei haitannut, koska istuimme siellä päässä, johon KooKoo hyökkäsi kaksi erää. Ihan hauskaa tuossa kolmannessa erässä oli se, että Kähkönen siirsi maalinsa pois paikoiltaan vähintään kolmesti. Kerran tuomareilla kesti sen huomaamisessa parikymmentäkin sekuntia. Vieressä seisonut Räsänen ei huomannut maalin siirtymistä, vaan keskialueelta Vuohtoniemi puhalsi pelin poikki. KooKoo pääsi koittamaan ylivoimallakin, kun M. Laine joutui ottamaan puolustusalueella jäähyn poikittaisesta mailasta. YV oli kuitenkin tehotonta. Kaikki krediitit TuTolle, joka jaksoi kyykkiä ja peittää syöttölinjoja. Julkusen vedot sitten painuivat puolestaan plekseihin, kun mies pääsi pariin otteeseen koittamaan laidasta. Aktiivinen alivoimapeli myös kulmissa hankaloitti vieraiden pakkopelin pyörittämistä. TuTolla oli paikka tehdä kolmas maali n. 57 min kohdalla, mutta Cloutier otti komean tv-torjunnan räpylällään. En nähnyt, kuka TuTo-peluri oli ratkaisua yrittämässä maalin edessä. Matsin ratkaisu saatiin sitten ajassa 59:03, kun Tuohilampi purki kiekon M. Laineelle, tämä siirsi sivuun Rasmus Kulmalalle, joka latoi punaviivalta kiekon tyhjään pussiin jäitä pitkin. Tähän loppui KooKoon kiri ja TuTo voitti lopulta lukemin 3-1.

  KooKoo siis hallitsi selvästi varsinkin kahta jälkimmäistä erää, mutta TuTo puolusti uhrautuvasti. Ja toki isännätkin painoivat pelin KooKoon päätyyn suht usein, mutta nuo pyöritykset eivät oikeastaan johtaneet mihinkään vaaralliseen. Aika paljon mentiin päästä päähän KooKoon kuitenkin kontrolloidessa peliä hieman paremmin. Viihdyttävä kiekkopeli ja näin. Askissa nähtiin taisteleva kotijoukkue ja se riitti tällä kertaa kolmeen pisteeseen.

  TUTO Hockey
  + Kähkönen häikäisevä 41 torjunnallaan. Suurin osa oli toki perustorjuntoja, mutta olemus oli rauhallinen ja itseluottamusta huokuva.
  + Puolustajista Vuorisalo-Lehtonen pari toimi hyvin. Ylivoimalla tosin kummankin ratkaisut olisivat voineet olla luovempia ja vaarallisempia viivassa.
  + Ei tuolta pakistosta oikeastaan kukaan ollut pahemmin lirissä. Viirlas uskalsi avata ehkä rohkeimmin kiekkoa pieniin väleihin ja Karhu laukoi sitten voittomaalin. Virkki-Tuohilampi sopivan näkymätön.
  + Hyökkääjistä Kulmala väänsi, paini ja luisteli terävästi. Kruunana osuma tyhjään maaliin. Näistä junnuista mielestäni tänään näkyvin ja energisin.
  + Kangasniemi myös nostettava erikseen. Uskaltaa haastaa pienestä koostaan huolimatta ja pysyy kiekossa yllättävän hyvin. Tänään siis yksi syöttöpiste saaliina.
  + Alivoima erinomaista, kuten jo todettua.
  - Muilta hyökkääjiltä sitten suht tasapaksua raastamista. Keinänen oli meikäläiselle tänään lievä pettymys. Ei oikeastaan päässyt paikoille yhtään, jos ylivoimia ei lasketa. Pulliaisen/Jalon poissaolo näkyi ehkä hivenen siis hänen pelissään.
  - Eipä tuolta pahemmin muille sitten voi miinuksia jakaa, koska jokainen kuitenkin taisteli jne. Ehkä Pärssinenkin olisi voinut olla enemmän esillä. Kerran mies pääsi kääntämään rystyllä toisessa erässä, mutta sekin meni ohi reippaasti. Keinäsen tavoin ei oikein päässyt kiekolle tänään tarpeeksi.
  - Ylivoima onnetonta ja mielikuvituksetonta. Esim. one-timer vedot jäivät uupumaan.

  KooKoo
  + Cloutier oli ihan ok, toki ei mitään Kähköseen verrattuna. Tilanteitakaan ei tosin tullut yhtä paljon. Silti 31 torjuntaa. Toinen maali olisi ehkä voinut olla otettavissa, mutta toisaalta maskia oli hyvin. Ensimmäisestä maalista en osaa sanoa, koska en sitä nähnyt.
  + Peli-ilme oli ihan jees koko joukkueella. Hallitsivat matsia, mutta viimeistely oli huonoa.
  + Hyökkääjistä Karevaara-Rajala-Rinkinen kolmikko oli selkeästi paras. Tekivät myös ainoan osuman, mutta muutenkin varsinkin Rinkinen järjesteli hyviä tontteja Karevaaralle.
  + Puolustajista sitten Kärmeniemi pelasi miehekkäästi ja oli varma. Västilä oli näkyvä myös hyökkäysalueella ja pirteä kaikkinensa. Kolmantena nostona Levokari laittoi miestä seinälle omassa päässä ja avasi hyvin peliä eteenpäin.
  + AV-peli ihan ok ja kunnossa, koska nolla maalia omiin sillä sektorilla.
  - Tehottomuus vaivasi ja ylivoima oli heikkoa, kuten TuTolla.
  - Hyökkääjistä Julkunen oli lievä pettymys. Vedot menivät suurimmaksi osin plekseihin laidasta. Nikolta odotin enemmän myös, mutta oli todella näkymätön. Kerran pääsi kokeilemaan avauserässä ihan hyvästä paikkaa, mutta Kähkönen veti pidemmän korren.
  - Puolustajista ei ole sen enempää negaa sanottavaa, muilta pakeilta aika peruspeli, ei näkyviä kämmejä eikä häikäiseviä suorituksia.
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Salming vetää aina niin hyvän yhteenvedon, että kirjoitukset sen jälkeen ovat tarpeettomia. Se peluri joka siinä 57 kohdalla oli maalipaikassa oli Pärssinen.
  Keinänen oli kyllä työteliäs ja taisteli, mutta tosiaan kaipaisi tuttua rinnalle.
  TUTO:n avauspeli oli kyllä huonoa suurimmalta osin. Jos syötöt lähti, niin seisovin jaloin oleville hyökkääjille. Usein myös ohi. Pelin kääntäminen lähti välillä hyvin, mutta se toinen askel siitä jäi useasti pois. KooKoo:lla oli useampi paikka ratkaista, mutta Kaapo ja heikko viimeistely esti pelin ratkaisun.
  TUTO:n nopea eka maali antoi luultavasti uskoa ja sen perään olisi pitänyt päästä nopeasti laukomaan uudestaan. Kuten yllä mainittiin, niin ylivoimallakin laukaukset jäivät vähiin. Paljon on edelleen parannettavaa.
  Voitto tuli ja siitä kiitos tietysti Kaapolle. Pientä onnea oli tällä kertaa myös. Maalin jatkuva siirtyminen kyllä harmittaa. Jos se oli taktiikkaa, niin huonoa sellaista. Tapa kostautuu vielä.
   
 25. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTo vei pelin ja sai arvokkaat pinnat.

  Pelistä näki jo heti alussa, että molemmat halusivat todella voittaa ja ehkä pientä pudotuspelien tuntumaakin oli havaittavissa. Peli ei kuitenkaan ollut mitään kyttäilyä vaan molemmat hakivat aktiivisesti ratkaisua ja saivat useita hyviä tilanteita, vaikka maaleja ei hirveästi nähtykkään. Maalivahdit tekivät useita hyviä torjuntoja molemmissa päissä ja peli pysyi tasaisena. Molemmat joukkueet onnistuivat kerran maalinedustan voitetusta kamppailusta iskemään maalin ja TuTo sai voittomaalin siniviivan tuntumasta maskin takaa. KooKoo taisi kilauttaa vedon kerran tolppaan. Tyhjiin TuTo vielä kaunisteli loppulukemat, mutta erot olivat pieniä.

  KooKoon selvä vahvuus pelissä oli kaksinkamppailut. TuTo pisti kyllä niissä tilanteissa hyvin hanttiin, mutta KooKoon fyysinen vahvuus ja kova rutiini käänsivät useat tilanteet vieraille. TuTolla oli mielestäni enemmän luisteluvoimaa ja ajoittain mm. agressiivinen karvaus toi ongelmia KooKoon puolustukselle. Toisin sanoen TuTo ehti aika hyvin tilanteisiin ja pystyi välillä paikkaamaankin niitä, mutta KooKoo piti tilanteissa kiekkoa paremmin. TuTon Kangasniemestä on vielä pakko sanoa, että "pieni suuri mies" on varsin mielenkiintoista seurattavaa kentällä.