Ke 25.11.2015 SaiPa - KalPa

  • 3 957
  • 24

Lucantoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa isännöi KalPaa tänä iltana Lappeenrannassa. SaiPa on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa voitettuaan Tapparan eilen Tampereelle jatkoajalla. KalPa on voittanut edelliset kahdeksan vierasottelua, joten helppoa ei tule SaiPalle olemaan illan kamppailussa.

Kokoonpanot:
SaiPa

Rau - Järvinen - Leivo
Maalahti - Riikola

Strömberg - McIntyre - Jokinen
Carson - Larsson

Vainikainen - Koho - Venäläinen
Backman - Lofquist

Virkkunen - Hämäläinen - Kuronen
Savilahti-Nagander

Nieminen (Pietilä)

KalPa
Keränen - Rissanen - Davis
Timonen - Lyytinen

Lauritzen - Ruohomaa - Mankinen
Riikola - Lukka

Tammela - Sebok - Nuutinen
Mikkola - Jokela

Bengtsson - Halonen - Nikko
Harjama

Kilpeläinen (Perhonen)

Otteluennakot:
Keltamustat vastaan keltamustat (Jatkoaika.com)
SaiPa saa vastaansa sarjavitosen KalPan (SaiPa.fi)
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Markkaselle olisi ollut 500. Liiga-ottelu, mutta muistolaatan luovuttaminen ja 500. peli siirtyvät ensi viikolle otteluun SaiPa-Tappara 5.12. Lähde

Mistä muuten yleensä johtuu, että sitä laattaa ei voi antaa juuri siinä ottelussa, missä merkkipaalu saavutetaan? KalPalla oli tässä aikaisemmin sama homma.

ASIAAN! KalPan vieraspeli on kieltämättä ollut uomissaan koko kauden, joten eiköhän Lappeenrannastakin ole pojoja irtoamassa. Mankisella ja Ruohomaalla oli eilen meno päällä Kouvolassa. Toivotaan että Jesse mättää entistä seuraansa vastaan pisteitä. Kilpeläisen kokeilee taas, miten se kiekko tarttuu, yhden ottelun tauon jälkeen.

KalPa voittaa 1-2.

edit: Missäs Markkanen on?
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaikki putket katkeaa joskus ja toiv. se on KalPan putki joka tänään katkeaa. Pirun vaikeaa tulee olemaan kyllä. Aika huima jokseenkin tuo KalPan maalisarakkeisto muihin verrattuna. Vähän on tehty maaleja, mutta toisaalta omiinkin on kolissut hyvin vähän.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
KalPa jatkaa samalla rosterilla kuin eilen KooKoota vastaan. Ainut muutos on maalivahti. Eiköhän Harjama tuossa tänään myös pelaa enemmän kun ollaan reissun päällä jo toista päivää.

Eilen oli KooKoo todella aseeton. Perhoselle helppo nollapeli. Ainut mikä tämän meinasi estää oli lukuisat kurittomat jäähyt. Samaan jäähymäärään ei SaiPaa vastaan ole fiksua ottaa. Varmasti rokottaavat paikoistaan paremmin. Eile KooKoo ei tosin saanut kunnolla edes kuviota kuntoon. KalPalla onkin alivoima ollut tällä kaudella melko hyvä. Vain 10 maalia omiin ja itse ollaan tehty jo 5 av-maalia. Varmaan saman verran kuin ylivoimalla jo? :D KalPa voikin olla vaarallinen yli ja alivoimalla, kannattaa olla tarkkana.

Molemmilla eilen peli niin tänään tuskin ihmeitä nähdään. KalPalla maalilla liigan tämän hetken paras mokke ja SaiPalla maalivahtipeli on hieman ollut ailahtelevaa. Tässä voikin olla KalPalla iskunpaikka. Davis jatkaa liitoaan edelleen tosin pisteiden teko on vähän hiipunut. Sen sijaan toinen tulosyksikköön hankittu pelaaja SaiPan omapoika Mankis Jesse on noussut myös hyvään vireeseen. Eilen 2+1 tehot ja ollut muutenkin hyvällä pelipäällä. Onhan tätä "tulemista" jo häneltäkin odotettu. Se hyvä, että pitkästä aikaa KalPalla on kaksi kenttää jotka voivat pelin ratkaista.

Tänään nähdään maalijuhlat ja KalPa poistuu voittajana lukemin 3-5. Maaleista vastaavat Riikola, Lukka Mankinen 1 ja Davis 2.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mukavaa kohdata KalPa pitkästä aikaa. Tulee varmaan aika tarkka peli ja tuskin mitään maalikarkeloita nähdään. Optimistisena veikkaan SaiPan voittia 3-2 jatkoajalla.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Missäs Markkanen on?

Jussi Markkanen, Massi Jurkkanen. Höhöhö.

Marraskuu vetelee melko lailla pikkuhiljaa viimeisiään ja keskiviikkopeli, lumetkin suli ja vettä sataa tuhatta. En usko että paikan päälle vaivautuu hirveästi porukkaa kun pelaavatkin noin kaukana. Tärkeää olisi kuitenkin ottaa pisteitä, koska ilman pisteitä ei pääse pleijareihin. SaiPasta
en osaa sanoa mitään, mutta eipä minua yleensäkään kukaan kuuntele vaikka sanoisinkin jotain.

Mankisen voisi veikata olevan tänään täysin yössä, ei tule nimittäin mieleen ketään, kuka olisi pelannut KalPassa hyvin vanhaa seuraansa vastaan. Ei itse asiassa tule muutenkaan mieleen juuri mitään, jätetään tämä nyt sitten tähän.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paha peli tulossa kovassa iskussa olevaa KalPaa vastaan. Onneksi SaiPallakin on alkanut taas luistin liikkua ja tahmean jakson tuoma itseluottamuksen puutekkin on paranemaan päin. Davis, Rissanen ja Mankinen Kisapuistossa tänään KalPan paidassa mukavata. On todella hienoa, kun Davis on piristynyt heikomman alun jälkeen! Odotinkin miehen olevan KalPalle hyvä hankinta. Vierasjoukkueen Ruohomaata on tullut ja tulee tänäänkin seurattua sillä on aivan hemmetin hyvä pelaaja.

SaiPalta odotan sitä yhtä naksua taas parempaan päin jota ollaan viimeisissä kolmessa pelissä nähty. Nieminen maalissa ja eiliseltä ihan hyvä matsi alla jospa se itseluottamus tästä lähtisi nousemaan.

Peli ratkaistaan jatkoilla varsinaisen päättyessä 2-2 lukemiin.

Niin ja Naganderin paluu kotiyleisön edessä mahtavaa.
 

Vieraskiertue

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tiukkaa peliä odotan, toivottavasti ennustukseni kurssin kääntymisestä ennen Ilves-peliä pitää vielä tässäkin pelissä paikkansa.
Lievästi huolestunut Markkasen poissaolon syystä, toivottavasti ei mitään loukkaantumista kuitenkaan ole tapahtunut aamutreeneissä.
Se ainakin on varmaa, että tänään keltamustat korjaa voiton, oli se sitten 2 tai 3 pisteen arvoinen. :-)
 

Tronic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
Hävittiin vaihteeksi maalivahtipeli 100-0. Kiitos vaan Jani Nieminen. Onnittelut Kuopioon.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
JUSSI VITUN TIMONEN 2+1. Janne Keränen 1+2. Jaakko Rissanen 0+3.

Ei ollut vääryys että mentiin jatkoille. Kilpeläinen oli tänään taas loistava. Ainoastaan EHKÄ SaiPan avausmaali olisi hyvänä päivänä ollut otettavissa.

Muuten pakisto avitti aika hyvin SaiPaa.

Tästä hyvä jatkaa.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niin sitä vaan pisteitä ropisee vierasmatseista laariin, on tämä melkosta. Ei mikään hirveän tasokas peli KalPalta, mutta kaikki otetaan vastaan. Mankiselta hyvä peli, hyvin iski kultakutri-Lofquistin viivakoomailuun. Ja Timosen Jussi, Jussi Timonen. 2+1 ja KalPan pakkien pörssikärjessä. Kaveri taitaa sääliä vastustajaa niillä valelämäreillään, sehän dominoi aivan täysin heti kun laukoo.

SaiPan peliä leimasi omaan silmään täydellinen mielikuvituksen puute, tuntui että aivan jokaisessa hyökkäyksessä haettiin vain jonkinnäköistä ohjuria tai riparia. Hyvinhän se välillä toimikin, kun oli nuo Lyytiset uunoilemassa.

Eipä tässä mitään, Kaakon kierrokselta mukavat 5 pistettä. Ei muuta kuin kohti perjantaita ja seuraavaa kotitappiota!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olihan siellä kyllä tönttöilyä SaiPalta, ei siitä mihinkään pääse ja sikäli jeesattiin kaveria, mutta... kyllä KalPa on varsin kiusankappale vastustajaksi. Ei tolla pelityylillä nyt kauneuspisteitä voi jaella, mutta kaikki sallittaan kun mennään sääntöjen puitteissa. Tehokasta se on ja ei ihme, että pisteitä on ropissut. Fiksua ja järkevää ja tiedetään mitkä on resurssit. En sinänsä ihmettele, vaikka tuollaisella taktiikalla voisi jopa onnistua voittaa mestaruudenkin.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Jäätävä ratkaisu Tirkkoselta laittaa Hämäläinen ja Jokinen, kaksi joukkueen hitainta luistelijaa, jatkoajalla KalPaa vastaan jäälle.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Joo ei Nieminen ollut hereillä yhdessä laukauksessa, joka menikin sisään. Ei olisi todellakaan saanut mennä. Siltikin naurattaa että laitetaan koko tappio joidenkin käyttäjien mukaan Niemisen syyksi. En kuitenkaan ole antamassa Niemiselle synninpäästöä. Narettava SaPan m.vahti tilanne kun kaikki päästää nolla kulmista vedot sisään... Voittava maalivahti tarvittaisiin.
SaiPa ei olllut parhaalla jalalla liikkeelllä toisessa erässö ja kolmannessa KalPa vain pelasi hyvin. Toki jos joku niistä vajaasta 20 laukauksesta olisi mennyt sisöän, olisi SaiPa luultavasti voittanut. Tänän ei kuitenkaan pomppinut sisälle.
Pakko vielä todeta että KalPan peliä oli välillä tosi mahtavaa seurata. Nätisti liikkuu teillä kiekko!
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Peli alkoi viihdyttävästi kolmella maalilla ja eka erä olikin vielä hauskaa hyökkäysvoittoista lätkää. Loppupeli sitten melkeinpä puolustettiin kilpaa. Tähän kun lisätään SaiPan mielikuvituksettomuus ja KalPan tehokkaan tylsä vieraspelaaminen, niin ois tän illan voinu paremminkin viettää.

Huvittaa ja harmittaa tää Niemisen jatkuva mollaaminen. Ei ole pelannut mitenkään loistavasti alkukautta, mutta eihän noita KalPan kahta ekaa olis ottanu kukaan kiinni. Kaksi poikittaissyöttöä b-pisteen ja maalin välillä ja takatolpilta suoraan syötöstä tyhjiin. Ihan tosissaanko noi joku pistää maalivahdin maaleiksi? Olivat kauniita maaleja, sen wanhan kuuluisan punakoneen malliesimerkkejä.

Eipä tästä pelistä jääny oikein mitään mieleen. Pisteet jakautu kait ihan ansaitusti. KalPa oli vähän parempi.
 

Ferris

Jäsen
Kilpeläinen voitti Niemisen 100-0. Siinäpä se ottelu lyhyesti.

Itse sanoisin, että SaiPa hävisi pelin heikkoon erikoistilannepelaamiseensa. Jos annat kaverin tehdä yhden ylivoimalla ja toisen alivoimalla samalla kun itsellä on pelkästään vikassa erässä päälle 6 minuuttia ylivoimaa (paikoitellen jopa 5vs3) ilman että saat mitään vaarallista aikaiseksi, niin ei siinä paljoa veskarin yks imaisu paina. Jos Nieminen oli tappion syypää, niin yhtälailla voisi syyttää tappiota MacIntyren ottelun alun järjettömästä jäähystä, josta KalPa rankaisi.
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos Nieminen oli tappion syypää, niin yhtälailla voisi syyttää tappiota MacIntyren ottelun alun järjettömästä jäähystä, josta KalPa rankaisi.
Niin. MacIntyre on ottanut Liigassa viidenneksi eniten kakkosia. Toki osa on ollut "tarpeellisia" estämisiä, mutta monta on tullut kostoista yms. ylimääräisestä.
 

kalapappa

Jäsen
Ei kai tässä muuta voi kuin sanoa, että JUSSI TIMONEN voitti tommi jokisen (joo, kirjoitin tahallaan pienellä) ja Juuso pisti Simo-Pekkaa huolella kakkoseen (insestiä?). Ja mukahassutteluiden jälkeen voisin todeta, että olisi voinut käydä myös tuloksellisesti päin vastoin. Tällä kertaa pomppi, hyvä niin, Sortavalan Pallo! Ja JUSIIII, JUSSI TIMONEN, SIINÄ VASTA SEURAMIES! #Veljmiehet #kalpa #vittumaisetsavolaisetkusipäät
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Maalintekijä Timosen Jussi teki kaksi maalia. Liekkö Lyytisen kanssa vaihtaneet rooleja yhdeksi illaksi, "Sä voit hyökätä tänään".
KalPa lasien takaa molemmissa päissä oli maalipaikkoja vähintään yhtä paljon kuin syksyn mittaan on totuttu näkemään. Ehkä jopa enemmän. Kilpeläinen otti rankkarin iisisti, mutta muuten ei mitään loisteliasta, perusvarmaa kylläkin.

Riikolalta pari painavaa niittiä, taas kerran. Luistelua on ilo katsoa! Lukka sen sijaan melkoisissa vaikeuksissa omassa päässä, kiekon kanssa ja ilman. Ylivoimassa syöttöketjut katkeaa liian monesti juuri Lukan epävarmuuteen. No ei ole parempaakaan tilalle pistää. Menipäs negailuksi, mutta eihän tyytyväinen voi olla jos Lappeeseen piste jätetään.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kun tällä on kovasti muistettu mainita, että Nieminen lahjoitti yhden maalin, niin tasapuolisuuden vuoksi voitaisiin sanoa että Sebok passasi täysin oma-aloitteisesti pullaposki-Jokisen läpi. Kohtuullinen esitys silti Kalpalta vieraissa ja ansaitut pisteet.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kilpeläinen otti rankkarin iisisti, mutta muuten ei mitään loisteliasta, perusvarmaa kylläkin.
Tuo rankkarituomio olikin aika erikoinen. En sano, että se ihan pieleen olisi mennyt, kyllähän siinä rike oli. Harvemmin noista vain rankkia on vihelletty kun maskimies saa seisoville jaloille suurinpiirtein maalivahdin alueen rajalle kiekon ja häntä rikotaan. Joo, ei ketään kiekollisen ja maalivahdin välissä ja rike takaapäin, mutta silti...

En sinänsä ihmettele, vaikka tuollaisella taktiikalla voisi jopa onnistua voittaa mestaruudenkin.
Tämän otin tähän nyt ihan vain talteen todisteeksi jälkipolville siitä, että ilman KalPa-lasejakin voi joku tällaista sanoa. Ainakin näennäisesti tosissaan ja selväjärkisessä tilassa....
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämän otin tähän nyt ihan vain talteen todisteeksi jälkipolville siitä, että ilman KalPa-lasejakin voi joku tällaista sanoa. Ainakin näennäisesti tosissaan ja selväjärkisessä tilassa....
Niin, no en tarkoittanut välttämättä juuri tämän kauden KalPaa, tai KalPaa ylipäätään. Meinasin lähinnä sitä, että ennakkoon ei sillä ihan Liigan parhaimmalla materiaalilla ja tietynlaisella varsin tylsälläkin taktiikalla ja pelitavalla voi, osittain tietysti onnen kauttakin, jopa saavuttaa yllätysmestaruuden. Kyllä niitä esimerkkejä on, että sinänsä paperilla ei-niin-paras joukkue voi yllättää ja päästä päätyyn saakka. Mielestäni tuossa pelitavassa on niitä eväitä olemassa tavallaan. Siinä on vaan sitten montakin muuttujaa. Mitenkään kirjoissani KalPa ei siis ole mestarisuosikki, mutta jonkinlainen musta hevonen silti, ehkä. Tuota joukkuetta vastaan on ikävää pelata.

Ja selväjärkinenhän en ole tietysti ollut koskaan, sen myönnän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös