Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Ke 25.10.2017 Jokerit - Barys Astana

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Sukee, 25.10.2017 klo 15.56.

 1. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllä paska alkaa osumaan tuulettimeen oikein kunnolla loukkaantumisten suhteen. Samalla myös peli on alkanut sakkaamaan huolestuttavalla tavalla.

  Ainiin ja missä helvetissä se Rämö luuraa, alkaa Zapolla jo painaa.
   
 2. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Toivottavasti kaikki sentterit hajoaa
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hetki sitten jengi täällä ilmeisen tosissaan huuteli että Jokerit kävelee suurimman osan KHL jengeistä yli tosta noin... :-)
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Paluu todellisuuteen. Ei tuolla huonoja jengejä ole. Vähän sellainen tappamisen meininki puuttunut niin sitten käy näin.
   
 5. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Taas näköjään mennään ja vitutusketju varmaan aktivoituu... Jos pelistä sanoo jotain, niin viisikkopelaaminen ei toimi ajoitusten suhteen alkukauden tapaan. Syötöt ovat olleet viimeisen syötön osalta ongelmia jo kolme peliä. Maalivahtipelaaminen on hieman sakannut sekin. Ajoituksista näkee, kuin pienestä kaikki on kiinni: syöttö jää vähän taakse, tulee luistimiin, menee hieman liiaksi eteen jne.

  Mun silmin kova ohjelma matkustamisineen on suurin ogelma. Näkee, että pelaajat ovat vaihdon lopussa todella puhki ja enemmän kuin vastustaja. Zapo myös ongelmissa, kun ei lepoa ole. Loukkaantumiset ikävä asia.
   
 6. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Seuraava pitempi lepo tulee 5.-15.11. heti pitkän Siperian kiertueen jälkeen. Sitä ennen otteluohjelma on todella tiukka. Alkukaudesta lepäillä sai enemmänkin.
   
 7. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Mannschaft, North Atlantic Hawks
  @Cobol tarjoaa taasen asiaa.
  Kolme toimivaa maalivahtia olisi kiva juttu, mutta ei nyt kannata ruveta tuhkasta mitään uutta Jokeri-muotia loihtimaan.
   
 8. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mun on vaikea nähdä että alkukauden otteluohjelma olisi mikään ongelma. Jokerit on kuitenkin pelannut edelleen sen 2-3 peliä vähemmän kuin muu liiga. Rankka kaukoidän kiertuekin saatiin alta pois heti alkuun ja nyt ollaankin oltu hyvä tovi kotona, mitä nyt käyty pyörähtämässä kerran Pietarissa.

  Alkukauden rallattelun jälkeen on homma leviämässä kyllä pahasti käsiin osittain tämän loukkaantumissuman takia. Jalonenkin ollut todella ärtyneen oloinen haastatteluissa.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tähän asti pelattu niin löysällä rytmillä, että sen taakse ei voi mennä.
   
 10. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  cobolin kanssa samanlaisia havaintoja. Väsyneen näköinen joukkue ollut tällä viikolla jäällä ja se näkyy paitsi pieninä virheinä ja ajoitusten pätkimisenä, niin myös maalinteossa. Vähän väsyneiden miesten ratkaisuyrityksiä mallia sinne päin vrt. siihen mitä parhaimmillaan on nähty. Itse arvelen suurimmaksi tekijäksi tuota mennyttä voittoputkea, joka antoi sen pienen lisäbuustin jolla homma joutui vaikeampinakin oltiin. SKA pelin jälkeen nyt pieni ulospuhallus ja kun vastassa vielä kaksi tekijäjengiä, muttei kuitenkaan sieltä kaikkein sytyttävimmistä päästä, niin vaikeuksia on ollut. Toivottavasti perjantaina taas toinen ääni keleissä.
   
 11. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Niin ja tuo on siis maajoukkuetauko ja aika moni Jokereiden pelaaja taitaa olla maajoukkueiden matkassa tuolloin. Usa jo nimesi neljä Jokeria jne.
   
 12. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Näin voi hyvin olla. Oli syy sitten mikä tahansa - vaikkapa henkinen väsymys - otteet kaukalossa ovat olleet muutamassa viime ottelussa väsyneitä ja tämä näkyy ennen kaikkea viisikon tiiviydessä, oman puolustusalueen ongelmissa, väsynä vaihdon lopussa, ajoituksissa jne.
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Itse en jaksa uskoa että väsymyksen piikkiin menisi. Nyt ollaan saatu olla pitkään kotona pl. peli Pietarissa.

  Muutama peli sitten huudeltiin että kerrankin luistin kulkee paremmin kuin vastustajilla ja nyt sitten tappio”putkessa” ollaankin väsyneitä. En jaksa uskoa.

  Enemmän mentaali puolella hakemista tuon historiallisen voittoputken jälkeen tyyliin ”kun normi runkosarjavoitto ei tunnu missään”.