Ke 24.10.2007 Jokipojat - K-Vantaa

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Mielenkiintoinen peli tulossa. Jokipojat saa jo tähän peliinkovan vahvistuksen, kun Tomi Karlsson palaa Joensuuhun. Tie liigaan ei siis vielä auennut, mutta Salamissa pelatessa tehot kohtuulliset viidessä pelissä, 4+2. Olisi varmaan kelvannut Tomi Kirkkonummelaisillekin...

Vantaa taas löylytti telkkarissa juuri Salamia, joten nousukunto on heilläkin. Jokipojat taas on kolmen ottelun voittoputkessa, ja viikolla on vielä kaksi peliä tämänkin jälkeen. Perjantaina Mikkeliin ja heti lauantaina kotina LeKi.

Tasaista ennustan olevan, mutta loistavalla maalivahtipelillä ja Karlssonin parilla maalilla höystettynä kotijoukkue hoitaa. Ja pääsee omalle paikalleen sarjataulukossa, kun vajaan pelimäärän takia on niin alhaalla vielä...
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Jokipojat
MV 49 GUIMOND Jocelyn (AM)
1 SEPPÄNEN Teemu

1.
4 AKKANEN Juuso 10 NEVALAINEN Kimmo C
19 KERÄNEN Jani 11 AHTONEN Tapio 18 PURUSKAINEN Sami

2.
7 IMMONEN Jarkko 21 KURONEN Juho
29 KARLSSON Tomi 26 FLINCK Markku 22 MUSTONEN Toni A

3.
3 OINONEN Jani 2 HIETAMÄKI Juhamatti
13 HEINONEN Lauri 25 RIUTTA Topi 9 REPO Juhana A

4.
24 VÄÄNÄNEN Jani (H) 38 VÄÄNÄNEN Ville
14 PUUSTINEN Heikki 17 HÄIKIÖ Janne 23 MUTANEN Sami

K-Vantaa

4. 40 HAAPASAARI Jussi


3. 22 SIREN Mikko 39 JESKANEN Toni 23 FINELL Joni
42 KAISJOKI Juhani 14 AHONEN Rony

2. 44 RAHIKAINEN Riku 21 PESONEN Matti A 12 OKSA Tommi
70 HAGELBERG Jan C 6 AHONEN Timo

1. 17 SAKKO Marko 9 JOKILA Jarmo 11 KIVIOJA Henri
20 MÄNTYLÄ Niko 16 SÖDÖ Jani

MV 31 GRAHN Carl
30 KALTIAINEN Matti (AM)
 

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Nonniin...

Sairastupa tyhjenee Jokipojilla aika merkittävästi, kun taas vantaalaiset saavat jalkeille vain kolme kentällistä ukkoja. Voipi tulla suolalohta tänään, jos kotijoukkue pelaa yhtään niin hyvin kuin osaa ja tuolla rosterilla pitäisi pelata.

Katsellaan...
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
Hieno voitto! 2 YV -maalia, kahden ottelun voittoputki. HIENOA!

hiljaista on kirjoittelurintamalla, vai ovatko kaikki vantaan kannattajat joensuussa?
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Nyt on Joensuun jäähallineitsyys omalta kohdaltani viety. Vauhdikas ja viihdyttävä ottelu, joka sisälsi paljon virheitä. Melko vähän olen tällä kaudella Mestis-otteluita nähnyt joten virheiden määrän vertaaminen on hyvin vaikeaa.

Jokipojat hallitsi näennäisesti, mutta paukutti kovasti vetoja plekseihin ja Kaltiaisen syliin. Kaltiainen pelasi toki hyvin ja peittosi Jokipoikien maalivahdin mennen tullen. Joensuun ylivoimapeli oli aika kateissa, mm. 5-3 ylivoimalla jopa kiekon alueelle tuonti tuotti vaikeuksia. Kentän kunkku oli KiVa:n Jokila, taitava väkkärä joka haali käsittääkseni tehot 1+3.

Jokipojilla oli hyvä rumpuryhmä, ja rytmikkäät JOKIPO, JOKIPO- huudot kaikuivat loppuun saakka. On sitä turhempaakin viihteeseen tullut rahansa laitettua!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Illan positiiviset: Yli 1800 katsojaa ja Jokila.

Jokipojille ei oikein sovi tällä kaudella ennakkosuosikin asema. Tuntuis nuo nepparit aukeavan vähän liiankin kanssa...Kauppikin kuulutti varmaa kolmeapinnaa, taisi joukkuekin tähän uskoa? Pieni pyyntö, pidä Kauppi suu supussa jatkossa näistä "varmoista" pinnoista- niitä ei ole tässä sarjassa. Tosin tämän varmaan jo tiesitkin?

Ahtonen on rikki ja siitä kärsii koko kenttä. Keräsen paikka on katsomo, milloin riittää Kaupilla munaa tehdä tämä siirto? Voutilainen kehiin!

Minun analyysini on se, että tuleva tv-peli vaikutti jo nyt joukkueeseen :) Sehän on kaikille jo tiedossa mitä paskaa Jokipo tulee ruudussa taas tarjoamaan, 6-0?

Ja Seppänen maaliin, kiitos!
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
No, Kauppihan on täysi pelle, sen vahvistavat varmasti lahtelaisetkin.

Kauppi kommentoi, että peli oli Jokipojat vastaan Kaltiainen ja Jokila. Varsinaisia Elmoja kun voittavat yksin.

Kaupilla on edelleen iso kasa kaunaa vantaata kohtaan, kun kaikista kommenteista se on luettavissa eikä tarvi mennä edes rivien väliin.

Jokipojat on laadukas joukkue, ei se turhaan ole korkealla taulokossa. Mutta niitä varmoja pisteitä ei vaan ole olemassa!
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
K-Vantaa näytti että kolmen kentän pelillä pystyy pelaamaan aktiivisesti ja viemään pisteet vieraissa. Toisessa erässä oli Vantaalaisilta niin mallikasta karvauspeliä että joku kiekkoprofessori nähdessään olisi heittänyt mällit. Pelissä oli varmaan viiden minuutin jakso kun Jokipojat ei päässyt omaa sinistä pitemmälle, kun K-Vantaa riisti kiekon ja jauhoi taas itsensä paikoille.

Täytyy muihin sen verran yhtyä että kyllä Jokila on taitava, niin kuin ketjukaverinsakin tänään. Kaltiaisen ei mihinkään huippupelastuksiin tarvinnut ryhtyä, kun Jokipojat paukuttivat enimmäkseen kiekkoa yli, ohi, putkiin ja syliin. Virkaveli toisessa päässä oli sen verran sekaisin että olisiko syytä päästää Seppänen kunnolla kehiin. Mielestäni Seppäsellä on paremmat näytöt alkukaudelta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös