Ke 23.9.2009 Roki - D-team

  • 6 792
  • 31

Abiel

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Mitä te äijät täällä kakkaa horisette. Minusta Roki pelasi aivan hyvin. Kukaan ei mielestäni pettänyt. Kaikki pelasivat tasollaan ja yritteliäästi, mutta minkä teet, kun materiaali on aivan liian köykäinen. Älkää pelaajia morkkaa, kyllä he parhaansa tekevät. Moittikaa hallitusta sieltä se kakka löytyy, eikä pelaajista ja valmentajista. En minäkään halpaa vipraa moiti, vaan sen valmistajaa. Parempi hankkia kunnon kaluja, vaikka ne maksaa, mutta saapahan jotakin.

Joo.

Ei mopolla kuuhun mennä, se on selvää. Mutta tänään kentällä luisteli semmoinen laamalauma, ettei mitään järkeä. Sen näki katsomosta sokea telkkäkin. Kyllä jätkät parempaan pystyy, se on nähty. Nyt vaan piruvie pitäs herätä pelaamaan.
 

Defense

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä te äijät täällä kakkaa horisette. Minusta Roki pelasi aivan hyvin. Kukaan ei mielestäni pettänyt. Kaikki pelasivat tasollaan ja yritteliäästi, mutta minkä teet, kun materiaali on aivan liian köykäinen.

Kyllä Elina on taas kerran asian ytimessä. Kyyti oli tänään kylmää mutta pitää huomata, että sitä tarjosi sarjan tämänhetkinen kärkijoukkue. Toisaalta RoKi hävisi Jukureille vieraissa yhtä rumasti kuin HeKi kotonaan. Tämähän tuntuisi tarkoittavan, että vähintäänkin kotihallissaan RoKi kyllä pystyy hoitelemaan HeKin tasoiset vastustajat.

Tämänhetkinen sarjataulukko antaa jo osviittaa siitä, mitkä joukkueet ovat lyötävissä. Niihin kun vielä lisätään nuorten maajoukkue, RoKin tulevaisuus näyttää jo paljon valoisammalta.

En nyt todellakaan tarkoita, etteikö RoKilla olisi tarvetta täsmävahvistuksiin. Itse kaipaan eniten janirautiotyyppistä pelintekijää ja kapellimestaria, jonka johdolla pystyttäisiin realisoimaan nykyistä paremmin yv-tilanteet. Niitä nimittäin tulee jatkossakin.

Niin, se vierasjoukkueen iso jalaton yhdellä kädellä pelannut oli aamulla mainostamani Jonne Virtanen. Muilta niitä jalkoja näytti löytyvän aivan riittävästi tähän koitokseen.

Ja vielä rautalangasta: RoKin "huonous" tänään johtui mielestäni erittäin suurelta osin vastustajan hyvästä peliesityksestä. Mitään syytä pelaajien ruoskimiseen ei mielestäni ole: joukkueiden tasoerot vain alkavat näkyä ja niihin on syynsä.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Joo.

Ei mopolla kuuhun mennä, se on selvää. Mutta tänään kentällä luisteli semmoinen laamalauma, ettei mitään järkeä. Sen näki katsomosta sokea telkkäkin. Kyllä jätkät parempaan pystyy, se on nähty. Nyt vaan piruvie pitäs herätä pelaamaan.

No nythän sinä viisaita päästelet. Minulla kun ei ole nuita aivoja niinkään paljon kuin sokealla telkällä, niin voisitko kertoa minulle kuka ei pellannut tasollaan. Kuka oli se alisuorittaja vai johtuiko katsomoon virheellinen näkymä. Minusta ainakin Rokin pelaajat ovat parempia kuin viime vuonna, mutta vastus on vain hivenen koventunut. Tällainen käsitys minulla on, mutta älä hätäile se on varmaankin akkain järjettömyytä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
D Team on todellakin tällä hetkellä Mestiksen kärkijoukkue, vaikka jollakin kierolla tapaa koomista on se, että nuo voitetut vastustajat ovat juuri tällä hetkellä neljä jumboa: Sapko, Sport, Jokipojat ja Roki. Rokin nousu Mestikseen oli mielestäni tosi tosi hieno juttu ja todella harmittaa, että pistesaldo näyttää edelleen nollaa. Pitäisikö sittenkin olla enemmän pelaajia napapiirin eteläpuolelta? Mutta eihän sitä tiedä vaikka Virpiö, Piiroinen ja Lahti olisivat tulossa Roin maisemiin... (ei ole, turha pelätä, mutta D teamin/JYPin luultavasti jättävät kohta taakseen ja se ei ole Dn kannalta hyvä juttu se).
 

Abiel

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
No nythän sinä viisaita päästelet. Minulla kun ei ole nuita aivoja niinkään paljon kuin sokealla telkällä, niin voisitko kertoa minulle kuka ei pellannut tasollaan. Kuka oli se alisuorittaja vai johtuiko katsomoon virheellinen näkymä. Minusta ainakin Rokin pelaajat ovat parempia kuin viime vuonna, mutta vastus on vain hivenen koventunut. Tällainen käsitys minulla on, mutta älä hätäile se on varmaankin akkain järjettömyytä.

Ellu hei, sinä tiiät oikiasti jääkiekosta, oon sen huomannut moneen otteeseen lukiessani kirjoituksias. Siksi ihmettelenkin, miksi loka heitetään laatikossa tapahtuvien amatöörimäisten virheiden ja täysin asennettoman pelaamisen takia jollekin hallitukselle. Okei, rosteri (jonka koostumus on hallinto- ja valmennuspuolen aikaansaannosta) on kapea jne, mutta kun ne ukot pystyy parempaankin! En uskois tätä, ellen olisi nähnyt K-Vantaa matsia. Kun jätkät vain pelais sitä kuuluisaa OMAA PELIÄ, eikä nöyristelis ja pelkäis vastustajaa, pystyttäis me haastaan, (huom. edes haastaan) hyvänä päivänä mikä tahansa Mestis-jengi. Kotikentällä varsinkin, pelin pitäis perustua ennakkoluulottamaan ja vauhdikkaaseen peliin, mutta eilinen oli jotain aivan muuta. Pelkäämistä, nöyristelyä, hätäilyä.. Eilen nähtiin tasaviisikoin pari ohikiitävää hetkeä, jolloin RoKi pyöritti peliä hyökkäyspäässä asenteella, ajoi maalille ja loi tilanteita. Muistaakseni Joona, Inkeröinen ja Järvitalo tekivät kukin ainakin kertaalleen hyvät liikkeet häkkiä kohti. Mutta joukkuepeli on aivan lamassa, sen korjaamiseen ei riitä parin yksilön väläytykset,

D-Team vei kaiken ajan ja etenkin tilan sinisiltä, ja puolusti ihailtavasti viisikkona. Vastus oli eilen ihan helvetin kova. Sitä ei käy kiistäminen. Eikä samoilta Rokin miehiltä, jotka vielä viime syksynä pyörittivät kiekko lavassa piruetteja jääkarhujen ja etpojen ympärillä, voi odottaa samanlaista suvereenisuutta. Mutta.

Puolustuspäässä nähdään tilanteita, missä sininen puolustaja ei tiedä 1-1 -tilanteessa kumpaa pelata, miestä vai kiekkoa, päättää hän vain pakittaa veskarin syliin. Kiekkoa ei saada omalta alueelta pois edes tasakentällisin, ei purkukiekkona, ei kuskaamalla. Syötöt ja purut menee vastustajan lapoihin, laukaukset polvisuojiin. Montako vauhtihyökkäystä Roki sai eilen aikaiseksi? Kaverit jäkittää seisovilla jaloilla ja ovat pystyyn ajeltavina heti kun kiekko kopsahtaa lapaan. Kyllä, voi pelaajatkin katsella peiliin. Siis aivan junioritason virheitä nähtiin eilen KENTÄLLÄ.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kun jätkät vain pelais sitä kuuluisaa OMAA PELIÄ, eikä nöyristelis ja pelkäis vastustajaa, pystyttäis me haastaan, (huom. edes haastaan) hyvänä päivänä mikä tahansa Mestis-jengi. Kotikentällä varsinkin, pelin pitäis perustua ennakkoluulottamaan ja vauhdikkaaseen peliin, mutta eilinen oli jotain aivan muuta. Pelkäämistä, nöyristelyä, hätäilyä.. Eilen nähtiin tasaviisikoin pari ohikiitävää hetkeä, jolloin RoKi pyöritti peliä hyökkäyspäässä asenteella, ajoi maalille ja loi tilanteita. Muistaakseni Joona, Inkeröinen ja Järvitalo tekivät kukin ainakin kertaalleen hyvät liikkeet häkkiä kohti. Mutta joukkuepeli on aivan lamassa, sen korjaamiseen ei riitä parin yksilön väläytykset,

Kyllähän joukkueen itseluottamus on alamaissa, ja se näkyy kentällä. Matsi lähti kohtuullisesti käyntiin, saa sanoa, että tasaisesti. Sitten D-team runnoi maalin, ja paniikki iski saman tien. Normaalistihan vastustajan johtomaalin ei pitäisi noin peliin vaikuttaa, mutta nyt kun takana on pelkkiä tappiota, niin yksikin maali vei puolet "menttaalisesta voimasta", Tamin termein ilmaistuna. Tietenkin D Teamin jäätävä kyky tehdä joka paikasta maali samalla, kun itsellä ei mene mistään sisään masensi lisää. Erityisesti maalin takaa negatiivisestä kulmasta tehty maali oli kyllä semmoinen, ettei onnistu kuin kerran sadasta yrityksestä, mutta sinne se vaan meni. Sitten tulikin se kuuluisa minuutti, jonka aikana taottiin 3 maalia. Siinäpä se.

RoKin pitäisi pystyä pelamaan koko ottelu kuten toisen erän viimeiset minuutit pelattiin. Kovaa luistellen ja taklaten. Olen huudellut maalintekijän perään, mutta totuus on, että peli pitää koko joukkueella saada kuntoon. On pystyttävä pelaamaan omilla vahvuuksilla. Toki peliä vapauttaisi onnistumiset, ja ostettu maalintekijä voisi auttaa saamaan koko joukkueen itseluottamuksen kohdalleen.
Tällä hetkellä joukkue ei saa läheskään parastaan itsestään irti. Vika on ns. korvien välissä, mutta mahdotonta sanoa milloin peli vapautuu, jos vapautuu. Tällä hetkellä otteissa näkyy hirveää arastelua ja hätäilyä. Vastustajalle saisi sattua huono päivä, jotta saataisiin onnistumisia. Muuten on pitkä talvi edessä. Joku täsmävahvistus voi nostaa joukkueen henkeä sen verran, että päästään omalle tasolle. Epäilen kuitenkin, ettei semmoista ole vielä tulossa. Pitäisikö ottaa 100 000€ lainaa ja ostaa pari tsekkiä? Riittävän koviin kotimaisiin tuskin on varaa. En tiedä.

Yleisömäärään olen kyllä tyytyväinen. Reilu 1700 keskellä viikkoa oli kyllä kohtuu saavutus, kun samanverran oli katsomassa potkupalloa.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Näiden kirjoitusten perusteella voisi jopa väittää, että Roki on tottunut kaikki nämä vuodet menemään syksyn puolivaloilla, voittaen siltikin lähes kaikki pelinsä. Joukkuepeli on loksahtanut päälle sitten myöhemmin. Nyt tulisi olla valmiina heti sarjan alusta ja iskeä täysillä jokaisessa pelissä. Tämä on se uusi juttu, joka täytyy näemmä opetella pelaajien ja johdon keskuudessa kantapään kautta. Joukkue nyt kuitenkin sattuu olemaan aika paljon sarjaporrasta alempana esiintynyt poppoo.. En kuitenkaan lähtisi odottelemaan ihmeitä. Verkot vesille, sillä nyt menetetyt pisteet ovat aivan varmasti tärkeitä pojoja, kun aletaan keväällä laskea, kuka lähtee karsimaan sarjapaikasta ja kenelle avautuu ovet pleijareihin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös