Ke 23.2.2022 Tappara - KalPa

  • 1 693
  • 18

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Neljän voitto-ottelun jälkeen tänään KalPalla vastassa aina helppo Tappara. Jo vuosia runkosarjassa ja pudotuspeleissä jatkunut kuopiolaisten dominointi kirvesrintoja vastaan jatkuu eittämättä tänäänkin.
 

Kukko

Jäsen
Helmikuun loppupuolelle piti pelailla, että Tappara sai kaikki parhaat kokoonpanoon. Sattumalta tämä on myös ensimmäinen kerta, kun Tappara johtaa Liigaa pistekeskiarvossa. Mukavasta haasteesta pääsee nauttimaan tänään Kalpa

Tappara

Levtchi-Morley-Merelä
Vittasmäki-Tuulola

Luoto-Virta-Kuusela
Jurgens-Kinnunen

Peltola-Platzer-Bertrand
Austin-Seppälä

Tanus-Rauhala-Puhakka
Rantakari

Heljanko (Piiroinen)
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Mielenkiintoista...tänään ei voi mennä ainakaan kokoonpanon taakse! Vastassa ilmeisen kovakuntoinen KalPa, hyvä mittari ajatellen loppuviikon Ipa/IFK-kohtaamisia. (elleivät ole vempassa) Tärkeätä olisi nyt saada pelejä alle (hassua sanoa tässä kohtaan kautta) uusille koostumuksille ennen 1.3. pelattavaa CHL-finaalia.

KalPan puolelta kiinnostaa Tapparakasvatit Räsänen ja Simontaival, joka tekee näemmä paluun kokoonpanoon ja heti Aapelin vierelle. Näinköhän valmennuksella on teemana omien koirien purenta. Erityisesti näistä kiinnostaa synnyinseutuni ja siellä Oriveden Fortunassa ensi piirtonsa jäälle jättänyt Kasper Simontaival!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Helmikuun loppupuolelle piti pelailla, että Tappara sai kaikki parhaat kokoonpanoon. Sattumalta tämä on myös ensimmäinen kerta, kun Tappara johtaa Liigaa pistekeskiarvossa.

Vielä tässä on nelisen tuntia aikaa loukkaantunnuttaa /sairastuttaa joku. Pullonkorkki osuu silmään tms.

En usko terveeseen rosteriin ennenkuin näen. :)
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Nyt meillä on sentään maalivahti kun vertaa sitä edellistä visiittiä Tapparan kestittävänä.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Eihän tässä ole kuin yksi ennakkosuosikki huomioiden aiemmat kohtaamiset, ja Tapparan nimilistan. Ainoastaan Tapparan asennevamma voi pelastaa KalPan rökäletappiolta.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Tappara ei rökälevoittoja kyllä ota. Jokaisesta pelistä saadaan ns maalinpeli. Toisekseen areenan valoissa vierasjoukkueet ei näemmä häikäisty vaan panevat parastaan pöytään. Tappara toki on ollut varsinkin tuloksellisesti vahva areenassa mutta kyllä tiukkaa tulee taas, se on selvä.
 

axe

Jäsen
Tappara taitaa mennä taas tänään klassiseen selitykseen, että oli fokus tulevassa paikallispelissä. Tosin ihan yhtä hyvä selitys se tälle ajatuksettomalle velttoudelle on kuin mikä tahansa muukin. Vittu että taas vituttaa istua hallissa kattomassa kun kahen metrin syöttöjä neppaillaan vuorotellen omien ja vastustajien nilkkoihin.
 

axe

Jäsen
95 prosentin keskittyminen on jatkoaikavoitto. Hyvä näin. Kaipaisin vaan pelkkiä voittojakin enemmän niitä kiimaisen teräviä esityksiä kuten CHL:ssä ja aina harvakseltaan Liigassakin. Sellaista jatkoaikavelimattivittasmäkeilyä, että pää kainalossa yritetään viimeiseen saakka.
 

Sassa Barkov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
95 prosentin keskittyminen on jatkoaikavoitto. Hyvä näin. Kaipaisin vaan pelkkiä voittojakin enemmän niitä kiimaisen teräviä esityksiä kuten CHL:ssä ja aina harvakseltaan Liigassakin. Sellaista jatkoaikavelimattivittasmäkeilyä, että pää kainalossa yritetään viimeiseen saakka.
No jos seuraavat kolme peliä velttoillaan vielä, niin sit on syytä huolestua. Nää kalpat ja ässät on valitettavasti tässä kohtaa kautta ja keskellä otteluruuhkaa, toissijaisia pelejä, vaikka kuinka muuta toitotetaan. Kyllähän sen näkee katsomoon asti.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Oli kyllä niiin epätapparalainen maali Vittasmäeltä että vieläkään en usko näkemääni todeksi. Vuosia kärsineet turhasta kiltteydestä molemmilla maaleilla ja yhtäkkiä V-M hakkaa kiekon sisään veskarin läpi. Vieläpä hyväksyivät. Erikoista mutta hienoa. Peli itsessään oli juurikin neppailua
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Menikö pressitilaisuus painiksi, vai missä se luuraa?
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sehän tossa on turhauttavinta että kun tietää kuinka paljon nopeammin, terävämmin ja fyysisemmin Tappara osaa pelata, niin tuota neppailua ei jaksaisi katsoa enää yhtään. Siirrellään vetopaikoissa, pelaillaan alaspäin, säästellään voimia, ja hupsista vastustaja käy tekemässä maalin. No, hienoa tietty että takaa-ajovoitto tuli ja kärkipaikka sarjataulukossakin ainakin hetkellisesti, mutta tällä menolla nää kolmosella alkavat yleisömäärät uudella hienolla Areenalla tulevat olemaan vakiokamaa. Kymmenen vuoden menestysjakson ongelmia nämä että pelkkä voittaminen ei riitä, mutta niin se vain on.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Jos jotain positiivista haluaa hakea Tapparan pelaamisesta, niin suunnilleen ekaa kertaa tällä kaudella koko rosteri käytössä ja minusta peli oli varovaisen nousujohteista ja kolmannessa erässä peli olisi ratkaistu ilman turhia siirtelyjä maalipaikassa, esim Levtchi oli palannut taas siihen syöttelymoodiin varmassa maalintekopaikassa. Niissä pääsi muutama ärräpää, varsinkin kun tietää kuinka hyvä kuti Antonilta tarvitaessa lähtee.

Uusien äijien paluu rosteriin näkyi ehkä selvimmin viime aikoina hyvin toimineen Rauhala-Puhakka-ketjun toiminnassa. Yhden pelin otannalla Tanus ei ole oikea palanen siihen, mutta kattellaan nyt. Itse sijoittaisin siihen Peltolan tai Callen. En kuitenkaan lähtisi isommin suolaamaan joukkueen suoritusta viime aikoina, siellä on ollut kovakuntoiset Jukurit ja KalPa vastassa. KalPa varsinkin pelaa paikasta auringossa joka ilta, joten tuplapeli alkoi näkymään hieman kolmannessa erässä kun Tappara nosti hieman kaasua.

Edit. Puuttuihan sieltä vielä hiekkapaperiosaston Moilanen kokoonpanosta tai sitten ei vaan mahtunut muiden tervehdyttyä. En muuten usko, että Tapparaa vahvistetaan ennen siirtorajaa kuin ehkä kokeneemmalla kakkosveskarilla. Läski-Salosen voi kotiuttaa leveyspelaajaksi. Vitosketjusta löytyisivät Salonen-Rönni-Moilanen-Henriksson- ja se KeuPan mies.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Näin ilmeisesti kävi, kun ei ole (vieläkään) kehdattu laittaa julkisesti jakoon. Tai sitten on jäänyt editoinnin jäljiltä niin lyhyt pätkä jäljelle, että jätetty nekin sekunnit kokonaan pois.
Ei ole maalikoostettakaan viitsitty laittaa julkiseksi, olivatko sitten niin rumia maaleja ettei kehdata näyttää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös