Ke 23.1.2013 SaPKo - Peliitat

  • 1 715
  • 6

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Pyöräytetäänpäs tällekin ottelulle oma ketju jos sattuu vaikka tapahtumaan jotain kirjoittamisen arvoista.

Panokset etenkin kotijoukkueen osalta ovat illan matsissa kovaaluokkaa, kuten ovat olleet joka pelissä jo pidemmän aikaa.
Peliitat on oman näkemykseni mukaan varma palyoffeihin matkaaja eli heille ei tilanne ole yhtä vakava kuin pässeillä.
SaPKo lähtee otteluun kovassa myötätuulessa ja poissaolijoita on ilmeisesti vain kauden loukkaantumiseen päättänyt Lasse Lappalainen.
Se on toki iso puute, mutta ei nämä yksittäisiin miehiin kaadu tai saa kaatua.

SaPKon kokoonpanossa on edellisestä matsista yksi muutos kun Niklas Huovila korvaa MM Hyvärisen.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Peliitoilla huolia ja murheita puolustuspäässä... Rivit ovat käyneet todella harvaksi. Nyt jopa syksyllä hatkat ottanut Juha-Pekka Pietilä nähdään taas Peliittojen riveissä. Pelicansin pakki ehti välillä käydä ottamassa vauhtia Kouvolassa, josta tie vei taas takaisin liigaan ja nyt taas Heinolaan. Hyökkäysosasto on sen sijaan suorastaan väkivahva. Mukana pitkästä aikaa Pelicansissa aktiivisesti pelannut kaksikko Janne Ritamäki & Joni Isomäki ja tietenkin samassa kentässä! Muutenkin kaikki parhaat voimat kerättynä huhujen siirtohuhujen kohteena olevaa Ville Järveläistä myöten. Odotettavissa sittenkin paljon maaleja molempiin päihin..?
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Odotettavissa sittenkin paljon maaleja molempiin päihin..?

Nämä SaPKon ja Peliittojen ottelut loppuu varmaan 50% todennäköisyydellä niin, että toisella on yksi maali ja toisella 2-4 yleensä 1-3 tai 3-1

Saa nähdä, itse veikkaan ettei yli kolmea tehdä tänään kumpaankaan päähän. Jos tehdään niin neljällä maalilla tai yli voittaa varmasti.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Peliitat on oman näkemykseni mukaan varma palyoffeihin matkaaja eli heille ei tilanne ole yhtä vakava kuin pässeillä.

Millähän perusteella Peliitat menee varmasti pleijareihin? Tässä on ollut tapana ottaa turpaan sarjataulukossa takana olevilta ja tänäänkin ero senkuin kaventuu. Tuosta voidaan helposti pudota sarjan jumboksi, eikä siihen oikeasti tarvitse edes montaa peliä hävitä. Pleijaripaikka on kyllä kaikkea muuta, kuin varma.
 
SaPKolla peli kulkee ja tämän illan ottelulla Peliitat liittyi kovaan seuraan eli hävisi SaPKolle. Sama kohtalo on ollut viime peleissä KooKoolla, Hokilla ja Sportilla. Peli oli kaksi erää tasakentällisin miltei yhtä maalia, kolmas erä oli jo tasaisempi, Peliitat jopa hallitsi sitä. Tyytyväinen pitää olla SaPKon parantuneeseen alivoimaan, mutta tuo 5-3 ylivoima on ollut tällä kaudella yhtä tuskaa. Taitaa alivoimalla tulla helpommin maali kuin kahden miehen ylivoimalla.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Millähän perusteella Peliitat menee varmasti pleijareihin?

Se oli siis minun näkemykseni. Luulen, että LeKi putoaa vielä tuosta palyoffpaikaltaan pois sen vaikean loppuohjelman vuoksi. Tai LeKin mahdollisuus on siinä, että se kaataa SaPKon keskinäisessä ottelussa. Akatemia ja Vantaa on Peliitoista seitsemän pinnan päässä ja Peliitoilla on otteluita enemmän jäljellä. Takaa ei tule kahta ohi, tuskin yhtäkään. Jos joku menee se on SaPKo tai LeKi, mutta tuskin molemmat.

Mutta illan peliin. Peliitat oli kyllä suoraan sanottuna ankealla ilmeellä liikkeellä. SaPKo oli ihan oikeasti paljon parempi ja Leskinen loisti etenkin kolmannessa erässä. Oli komeaa katsottavaa ja mailapelikin alkaa sieltä pikkuhiljaa tulla esiin.
Pöyhönen - Laakkonen kaksikko ei pettänyt taaskaan, oli heikohko suoritus. Ei kuitenkaan huonointa tällä kaudella nähtyä viheltämistä.
SaPKolla oli huikea määrä maalipaikkoja, eli siihen nähden maaleja tuli suht vähän. Juvonen ei noille osumille mahtanut mitään.

Tästä vaan viikonloppua kohti.

Leinonen oli muuten toistamiseen hallilla, liekö Martikaisen sopimushuhuissa perää ja tuossa SaPKon ensi kauden coutsi...ihan mutu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös