Ke 22.3.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 31 567
  • 848

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Galletille loppusarjan pelikielto kiitos
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Vilen ihan pihalla. Olihan tuo aika kyseenalainen taklaus. Ei kyllä minun mielestäni mitään mussutettavaa. Olisi pitänyt taklaajan jättää ajamatta kokonaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Minkälainen peli tuolla kolmella viivapelaajalla Padan olisi tarkoitus sommitella ylivoimallaan? Vähän näyttää sille, että siitä puuttuu punainen lanka.

Hyvää peliälyä valmennukselta, kun ei riitä kädet leipomaan kiekkoa jos annetaan vähääkään painetta, niin luodaan yv-tilanne viivalle josta saa joko tilan toimittaa ”Jessen toimistoon” tai väylän maalia kohti. Muilta osinhan padan yyvee on toivoton.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jahas, 3-1 40min. Ässät oli toisessa erässä parempi.

Vielä on toivoa. Lisää vaan kiekkoa ja äijää maalille.
 

Wire

Jäsen
Vttu että rasauttelee joka kerta nämä valmentajien ulinat kun samaan aikaan vastustajan pelaajaa talutetaan kaukalosta ulos.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Piti käydä kommenttien perusteella katsomassa tuo taklaus, niin miten helvetissä tuosta tulee ulosajo? Vilenillä minuutti aikaa reagoida taklaukseen, mutta päättää silti tunkea naamansa kiinni pleksiin ja rojahtaa siihen kuin löysä makaroni :D
 
Vilen ottaa kyllä komeasti taklausta vastaan.
Kyllä, huono suoritus Vileniltä. Toki selkä on kentälle päin pari sekuntia, mutta Gallet päättää silti vetää numeroihin. Olisi voinut jättää myös taklaamatta, joten ei tuosta ulosajo vääryys ollut. Pelikieltoa tuosta ei kai pitäisi tulla, ellei Liusjärvi laita arvontaa päälle.
 

Puttepossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karjalaisen mikkihiiret (23-24)
Galletille ansaittu ulosajo ja varmaan pelikieltokin, mutta etsä Vilen pelaa tota tilannetta tuolla tavalla. Toivottavasti kuitenkin mies nopeasti kunnossa ja askissa takaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös