Ke 21.10.2020 SaiPa - Sport

  • 8 328
  • 145

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Pikkuisen alkaa jo harmittamaan SaiPan peli esitys tähän mennessä. Vielä on aikaa kuitenkin. Luotan, että tero loihtii kanin hatusta ja SaiPa nousee voittoon.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Dufva (ja Reijola) tilkinnyt kyllä Sportin alakerran uuteen uskoon. SaiPa ei tänään juuri mikään mittari ole ollut, mutta siitä huolimatta kolmas peräkkäinen nollapeli olisi jo melkoinen suoritus alakastiin ennakoidulta jengiltä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Vähän jää SaiPalle kirittävää kolmanteen erään, mutta jos tuon peli-ilmeen säilyttää, niin hyvä tästä tulee. Onpahan jännittävä peli!
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Eipä ole peli muuksi muuttunut kauppareissun aikanakaan. Ensi kauttahan tässä voi jo alkaa odottelemaan. Vai onko tämä jo lopun ajan merkkejä...
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Joo mitä siinä minuuttiin syötettiin 4-5 kertaa NELIÖN LÄPI.
SaiPa ei saa edes yhden miehen läpi kiekkoa. Miten voi oikeasti olla noin vaikeaa? Hirveä Työ ensin edes päästä vetopaikkaan ja sitten se laukaisuyritys osuu ekaan punapaitaan, joita tuntuu tänään olevan 2-3 enemmän joka paikassa.

Hyvää taistelupeliä kyllä sporalta. Liikkuvaa ja uhrautuvaa. Kaikki pisteet ansaitsisi lähteä Vaasaan. Ja lähteehän ne.. Reijolan taakse kiekkoa vaikea saada kun ei saada edes Reijolalle saakka. Joku vahinkopomppu voi käydä mutta ei enempää.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Sport pelaa tylyä vieras pelaamista ja mitään hienouksia ei pelissä ole. Eikä tarvi ollakkaan, tuloshan se ratkaisee, mutta onhan tämä ollut tapahtumaköyhä peli kaikin puolin. Kuinkahan paljon tuolla katsojia paikalla? Aika väljältä näyttää taas kerran. SaiPa taas tarjoilee kotiyleisölle semmoista sontaa, että en ihmettele ettei tuosta kukaan halua lipun hintaa maksaa. Ei toimi oikeastaan mikään SaiPan hyökkäyspelissä. Kiekkoa heitetään päätyyn, kukaan ei ehdi karvaamaan ja kiekko annetaan ilmaiseksi Sportille. Taas keskialueen yli ei päästä oikeastaan ollenkaan syöttelemällä ja viimeistään sinisellä kiekko hukkuu Sportille. Kokonaisuutena kauden tylsin peli mitä olen televisiosta katsonut.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Tekisipä SaiPa edes kerran peliin jotain yllättävää peliä rakentavaa. Hyökkäyspeli on Lehterän aikana aivan järkyttävän ennalta-arvattavaa.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Hienosti menee...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös