Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Sarjan alemmassa päässä oleilevat TUTO ja Peliitat kohtaavat tänään. TUTO voittamalla voi varmistaa pudotuspelipaikkansa ja keskittyä parantamaan peliä ja ottamaan henkistä yliotetta myöhemmin kohdattavista kärkipään joukkueista.

Peliitat omaa vielä mahdollisuuden pudotuspeleihin, mutta ihan omassa kädessä se ei ole. Tappio tässä ottelussa katkaisisi ne haaveet. Joukkue on kuitenkin viimeaikoina pelannut tiukkoja otteluita ja kerännyt pisteitä. Viimeksi kaatanut Hokin 5-1. TUTO:lle ollut vaikea vastus tälläkin kaudella.

TUTO palasi pohjoisen keikalta, jossa tukena oli myös mukavan kokoinen kannattajaryhmä. Pohjoisesta mukaan tuli vain 3 pistettä, mutta pitkä matka ja aiemmat kokemukset sieltä ei juuri enmpää tarjoa.

Pieni toivonkipinä ja hyvä edellinen peli antaa vierailijalle varmasti hyvän buustin. TUTO:lla samoin hyvä peli alla ja mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikka. Näissä siis ollaan tasoissa. Koko ottelu tulee varmasti olemaan tiukka jälleen. Peliitat puolustaa hyvin ja voi olla, että pelin hallinta pysyy kotijoukkueella. Jos näin käy, niin TUTO:n on onnistuttava paremalla prosentilla niistä paikoista mitä saadaan aikaiseksi. Peliitat sitten pyrkii ratkaisemaan pelin nopeilla vastaiskuilla ja YV-pelillä (joita toivon mukaan ei paljon tule).

Näillä saatesanoilla siis kohti illan ottelua.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Saapa tosiaan nähdä miten tänään käy. Hieman tuntuu, että kuuma kamppailu on tulossa. Jostain syystä juuri Peliittojen kohtaamisissa on mielestäni normaalistikin käyty aika kuumana. Nyt Peliittojen kauden ollessa ns. katkolla voi tunteet nousta vieläkin herkemmin esiin, varsinkin jos tilanne käy tukalaksi.

TuTolle voitto olisi arvokas, koska sitten voitaisiin selvemmin jo keskittyä pudotuspeleihin. Veikataan kuumaa ottelua, mutta TuTo vie pelin.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Peliittojen pystyttävä läheskuinkin pakosti raapimaan voitto ottelusta. RoKin tavoin Peliitat on ollut TUTOlle sangen hankala vastustaja. Pitäisin kuitenkin kovana temppuna, jos Peliitat onnistuisi pisteitä tuolta reissulta haalimaan. Pisteen haku edellyttäisi vastaavaa erikoistilannepelaamista mitä lauantaina Hokkia vastaan nähtiin.
 
Kussa on mun hopotiti?

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hieno ottelu tänään. Tilanteita ja vauhtia riitti. Peliitat taisteli minkä pysytyi, mutta ei yksinkertaisesti voinut paremmallleen mitään. TuTon tie käy kohti pudotuspelejä ja Peliitoille jäi vielä teoreettinen oljenkorsi Vantaan suhteen. Vantaan hävitessä täysin 3 viimeistä otteluaan ja Peliittojen voittaessa täysin pääsee Peliitat vielä pudotuspeleihin. Tässä on kuitenkin hyvin monta mutkaa matkassa.

Tänään TuTon parhaimmistoa olivat mielestäni Kuru, Taavitsainen ja Tuomainen. Kuru saalisti tehot 1+2 ja oli mukana monessa tilanteessa hyvässä mielessä. Taavitsainen on ollut TuTon ykkösmaalihai ja tänäänkin hän onnistui iskemään kiekon verkkoon, sekä sai syötön Kurun maaliin. Topi taistelee vielä maalipörssin kärkisijoista runkosarjassa. Tuomainen tänään hieman yllätti iskemällä varsin näyttävän maalin ja tekemällä upean esityön Lindstedin maaliin. Välillä Tuomaisen pelissä on paljon hakemista, mutta sitten on myös näitä väläyksiä jostain putkahtaa. Erikoismaininta täytyy antaa myös Moisiolle, joka tänään näytti, että kikkavasrastostakin löytyy valikoimaa. Lopusta täytyy vielä mainita Teemu Elomon onnistuminen. Hän on muutamassa pelissä päässyt todella loistaviin paikkoihin, mutta ei ole oikein onnistunut. Toivottavasti tämä nyt vähän avasi hanoja.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä ottelun alku oli sellaista, että mitä vain olisi voinut tapahtua. Kun Peliitat vielä pääsi ekan maalin tekemään, niin omassa takamuksessani alkoi jo pieni pelko käydä, että muuri on vastassa. Peliitat pelasi minusta juuri niitä vastahyökkäyksiä välillä nopeasti, mutta sai kyllä välillä kiekkoa pyöriteltyäkkin hyökkäyspäässä.
Lopulta kuitenkin TUTO ansaitsi voiton.
Kuru on monesti päässyt paikoille, mutta palkinto on jäänyt saamatta. Hänelle näitä jo hieman toivoin ja hyvä että nyt onnistui. Seuraavaksi pitää samaa toivoa Sillanpäälle. Kolme kertaa ja ei. Elomo (teemu) sai maalitilin auki vaikka tyhjään sen tekikin. No sellainenkin joskus helpottaa. Ei nyt kuitenkaan vielä painetta pitäisi olla. Tyytyväinen näistä pisteistä saa olla. Hunomminkin olisi voinut käydä.
 
Sini-puna-valkoinen Savo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy