Ke 2.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 36 352
  • 390

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Järvinen hävisi myllyn. Mutta vielä enemmän HIFK häviää tuossa pelillisesti. Ykkösparin pakki pois ja toiselta joku 4.ketjun jämä.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Karvinen vs. Järvinen. Joonas sai vähän apua tuomarilta.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Mites, joutuuko Järvinen nyt huilaamaan Kärppäpelin? Jos kyllä, niin täysin älytön temppu Järviseltä.. varsinkin kun meni horjahtamaan ja koko tappelu jäi tappelematta.
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On tätä JYPin maalintekoa vaan pakko ihmetellä ilta toisensa jälkeen. JYP luo aivan helvetisti vastustajaa enemmän paikkoja joka matsissa, mutta vastustajat vie pisteet.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Toinen erä Oulussa oli kyllä aika mitäänsanomatonta - ainoastaan Kärppien nelonen kaikista kahdeksasta kentällisistä näyttäisi olevan pelipäällä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Spontaanista tappelusta ei pitäisi tulla jatkoseuraamuksia, eikö? Karviselle tullee yksi peli dumarin lyömisestä, mutta en näe syytä sille, että Järä saisi pelikieltoa.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu jos Järvinen on pelikiellossa tuosta tappelusta perjantaina Kärppiä vastaan.

Ihan jokaikisestä vastaavanlaisesta matsista on tällä kaudella tullut yhden matsin penaltti. Eli lienee selviö, että Järvinen on sivussa nyt Kärppä matsista.

E: Luetellaanko tuota nyt sponttaaniksi sit, kun äijät menivät keskiympyrään ja kamat veks? Ei mun mielestä.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mikä siinä on, ettei varsinaiset yv-tilastot (joissa Kärpät on kakkonen) kelpaa Nelosen selostajalle, vaan pitää keksiä joku 15 viimeisen ottelun tilasto, että saa sanoa Kärppiä Liigan parhaaksi ylivoimajoukkueeksi?
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä pelihän on täysin toisintoa JYPin viimeaikaisista. Kiekko lähestulkoon kokoajan vastustajan päädyssä mutta mitää ei saada aikaseksi ja kaveri räppää tarvittavan johtoaseman ja puolustaa JYPin paikat pois, tuskin kovin vaativaa.
 

TrueThat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Rangers, Real Madrid
Teppo löytyy vielä reservistä. Ei tuo Järvisen poissaolo mikään katastrofi ole
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vesku Rantanen twiittasi oman mielipiteensä Raksilan kärkikamppailusta ja sai koko Urheilulehden toimituksen niskaansa. On se kova.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös