Ke 2.2.2022 TPS - Jukurit

  • 998
  • 6

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#21 Tyler Steenbergen - #13 Juuso Pärssinen - #41 Aarne Intonen
#58 Kalle Väisänen - #86 Mitch Hults - #14 Jaedon Descheneau
#77 Topias Haapanen - #61 Juhani Jasu - #12 Jack Rodewald
#72 Eetu Liukas - #50 Samuli Vainionpää - #81 Kasper Koskinen

#44 Niklas Arell - #63 Elmeri Eronen
# 5 Eemil Viro - #47 Ville Lajunen
# 7 Johan Ivarsson - # 6 Ruben Rafkin
#42 Jimi Suomi

#35 Eetu Anttila
(# 1 Andrei Karejev)

Loukkaantuneet: # 4 Aleksi Anttalainen (polvivamma), #27 Mikael Pyyhtiä (korona), #51 Markus Nurmi (korona), #74 Jonne Tammela (korona)
Rotaatio: #36 Roni Allen
U20: # 2 Aatu Aarnio, #19 Valtteri Pulli, #37 Emil Vuorio, #53 Eemeli Saari
Olympiajoukkue: #60 Juraj Slafkovsky

Repaleinen - mutta täysi - kokoonpano!

TPS tiedotti eilen tiistaina 01.02.2022 ansiokkaasti, että kolmella pelaajalla on koronatartunta.

01.02.2022 - TPS: TPS:ssä kolme koronatartuntaa
"Turun Palloseuran Liiga-joukkueessa on todettu viime lauantaina kolme koronatartuntaa. Tartunnan saaneet hyökkääjät Markus Nurmi, Mikael Pyyhtiä ja Jonne Tammela ovat täten sivussa ainakin keskiviikon TPS-Jukurit-ottelusta. Kolmikon pelaaminen viikon muissa otteluissa riippuu viranomaisten asettamien testausprotokollien tuloksista."

Aleksi Anttalaisen sekä Valtteri Pullin vammoista tiedotettiin jo syksyllä. Jonkinlaista päivitystä heidänkin tilanteisiinsa olisi hyvä saada. Anttalaisen kohdalla arveltiin 4-6kk poissaoloa - Pullille 2-3kk. Minimiajat molemmista alkaa olla jo mennyt. Pullistakin mainittiin muistaakseni jo ennen joulua, että "hakee pelikuntoa". Kauanpa sekin kestää...

BREAKING NEWS: Valtteri Pulli tekee tänään paluun pelaavaan kokoonpanoon - tosin U20-joukkueessa.

Topias Haapasesta vastaavasti ei tiedotettu mitään muuta kuin kuitattiin sivulauseella jossain matsiennakossa, että sai osuman kasvoihinsa joulukuun alkupäivinä pelatussa KÄR-matsissa. TPS-osiossa jonkun silminnäkijähavainnon mukaan Haapanen oli eilen (?) tiistaina ollut harjoituksissa akvaario päässä ja tänään kokoonpanossa. Haapasen edellinen matsi on tosiaan niinkin kaukaa kuin torstaina 02.12.2021 pelattu TPS-KÄR.

TPS:n maalilla aloittaa Eetu Anttila - Andrei Karejev on varalla. Anttila on tasaisen varmasti pelannut pari ottelua kuukaudessa. Viime viikon perjantaina 28.01.2022 Anttila vaihdettiin luukulle viimeiseen erään TPS-LUK -matsissa. Anttilan edellinen startti on vajaan parin viikon takaa lauantailta 22.01.2022 Oulusta KÄR-TPS -matsista, jolloin Karejev ei edes ollut joukkueen mukana. Oulussa kotijoukkue rummutti 24 laukausta TPS-maalia kohti. Anttilan torjui 19/24 - 79,17%. Viisi meni selän taakse ja suurin osa erikoistilanteista - kolme ylivoimilla ja yksi rankkarista.

Kolme pakkiparia ovat pysyneet ällistyttävän hyvin kasassa jo useamman matsin. Ainoastaan seiskapakki on vaihtunut tai ollut välillä kolmastoista hyökkääjä. TPS:n edellisessä lauantaina 29.01.2022 pelatussa SPO-TPS -matsissa seiskapakki oli reilun kolmen viikon (07.01.2022 - 29.01.2022) tauon jälkeen Roni Allen. Tällä kertaa naftaliinista ollaan kaivettu Jimi Suomi. Edellisen kerran Suomi on ollut mukana pelaavassa kokoonpanossa viime vuoden puolella torstaina 30.12.2021 pelatussa TPS-ÄSS -matsissa.

Hyökkäyspaletti on vastaavasti räjäytetty kokonaan uusiksi - suurimmalta osin olosuhteiden pakosta. Tämän vuoden puolella täysin yössä ollut ykkössentteri Juuso Pärssinen saa laidoilleen ehkä viime otteluiden kaksi pirteintä TPS-hyökkääjää - Aarne Intonen ja Tyler Steenbergen. Kakkosessa Kalle Väisänen täydentää lähes erottamattoman parivaljakon - Mitch Hults ja Jaedon Descheneau.

Vastaavasti nelosketjun tunnolliset puurtajat Juhani Jasu ja Jack Rodewald "nousevat" kolmosketjuksi. Täydentävänä lenkkinä on paluun sairastuvalta tekevä Topias Haapanen. Neloseen heitetään sitten loput: Samuli Vainionpää sentteröi, Eetu Liukas ei vahingossakaan saa pelipaikkaa ylempää, ja Kasper Koskinen pelaa uransa kuudennen SM-liigaottelun.

Juraj Slafkovskyn osalta en uskalla sanoa juuta enkä jaata. Virallisesti tämä on TPS:n neljäs ottelu sen jälkeen, kun Slafkovsky sai kuuden ottelun pelikiellon. Pelikielto ei kuitenkaan kulu sinä aikana, jolloin Slafkovsky on Slovakian olympiajoukkueen matkassa - ei siis TPS:n käytettävissä. Minkäänlaista tiedotetta ei ole kuitenkaan tullut. Onko pelikiellosta tällä hetkellä kärsitty 0, 1, 2 tai 3 ottelua?

EDIT: lisätty BREAKING NEWS
 
Viimeksi muokattu:

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Mikähän tuossa aikaistetussa aloitusajassa on takana? Yllättävän iso merkitys omaan aikatauluun.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Illan ratkaisijana Aaaaarto Brännare ja Brander! On varmasti mukava ajella taas kotiin ja myhäillä miten hienosti vihellettiin eikä ainakaan ratkaistu peliä millään jäähyillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös