Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään tämä Suomen kruununjalokivi saapuu maailmalla mainetta niittäneeseen Nižnekamskiin. Nižnekamsk tunnetaan tuhansista pilvenpiirtäjistään, kauniista luontomaisemastaan, huipputeknologiastaan ja kaupunki-infrastuktuurin sanansaattajana. Joissain puhutaan, että Nižnekamsk tulevaisuuden Piilalaakso. Kaupunki on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja lääketeknologian ja terveydenhuoltonsa ansiosta. Muunmuassa Nižnekamskilainen lääkäri Oleg Piikkiv keksi, että likaisella piikillä kankkuun pistäminen voi aiheuttaa tulehduksen, eikä paranna kaikkia vaivoja mm. luunmurtumia.

Kaikki tämä on pientä Nižnekamskin ylpeyden, eli jääkiekkojoukkue Neftehimikin ympärillä. Neftehimikiin on tälle kaudelle kelpuutettu vain neljä ulkomaalaista, koska kaikkia halukkaita ei voi ottaa kokoonpanosääntelyn vuoksi. Jonoa olisi. Kaikki haluavat olla osa tätä hienoa kaupunkia, hallia ja joukkuetta. Tämän kauden tiukasta seulasta valitut ulkomaalaiset ovat Ryan Murphy, Kerby Rychel, Matt White ja Zack Mitchell. Neftehimikin maalilla pelaa meille hyvin tuttu Konstantin Barulin. Se, että Mikael Granlund teki ilmaveivin, ei vielä riittänyt Barulinille, vaan hänen piti näytellä Hartwallilla kansainvälisiä tervehdyksiä meille katsojille kesken playoff-sarjan.

Neftehimik pelaa ottelunsa Neftekhimik ice palacessa. Nimestä voi jo päätellä, miten upea ilmestys tämä 5500 katsojaa vetävä jääpalatsi on. Siitä ei sen enempää, se täytyy kokea.

Neftehimik on kerännyt 5 voittoa ja 8 häviötä näin alkukaudesta, joten todella voitonnälkäinen hurrikaanilauma on luistelemassa kotiyleisön eteen.

Vaikka Nižnekamskin kirkkailla valoilla on tapana häikäistä vastustajan pelaajat katellisuuden asteelle, niin tänään toivoisin voittoa ja samaa peli-ilmettä mitä edellisissä peleissä. Tämän jälkeen lento pois mahdollisimman pian houkutuksien kaupungista.

Peli alkaa klo 19.00. Hyvää peli-iltaa kaikille!
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Helsingin Jokerit
Oliko tämä se sama halli, jonka kuvanlaadusta Mäkisen Antilla oli muutamankin erän hieman hermo kireällä, kun kuvanlaatu oli: Perunan läpi suodatus ja signaalin edelleenlähetys morsetusvälineistöllä? Muutamia vuosia tuosta selostuksesta aikaa, mutta edelleen naureskelen, kun muistelen miten Mäkinen raivosi melkein pari erää ja jokainen kotijoukkueen pelaaja oli vain ”venäläispelaaja” ja ”toinen venäläispelaaja”.

Eikai tästä nyt muuta kuin voittoa haeta? Kaikki muu on arvosanalla ala-arvoinen. Nämä venäjän perähikiät tosin tuppaa olemaan haastavia pelipaikkoja.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ennakkoon vähän tylsempi peli, tässä kun on viime viikot menty niin että vastassa pääsääntöisesti vain noita isoja ja enemmän tuttuja nimiä.

Alkuaika 19:00 sopii oikein hyvin, ilta pimenee stadissa ja kirkastuu jääpalatsissa!
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikäli Niemi on maalissa, niin odotettavissa on vaikeuksia sylin täydeltä. JA TÄLLÄ EN HAUKU NIEMEÄ. Fakta kuitenkin on, että tällä hetkellä Joukkueemme (on ansainnut ison alkukirjaimensa takaisin) pelaa Niemen edessä huonommin kuin sen toisen. Ja kun tuohon lisää sen, että nyt on edessä ottelu ennakkoon heikompaa vastaan CSKA, Avto ja Dynamo pelien jälkeen, niin Niemi maaliin ja tod.näk ulospuhallus tähän peliin, on kuin tilaisi postimyynnistä kasan paskaa. ENKÄ EDELLEENKÄÄN HAUKU NIEMEÄ. Tänään kannattaakin kiinnittää katseensa Joukkueemme asenteeseen. Niinkuin toki aina. Anyway, hyvää pelipäivää kaikille!
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tavallaan toivon Kalninsia maaliin voiton todennäköisyyden maksimoimiseksi, mutta toisaalta haluaisin nähdä miltä Niemen peli näyttää nyt kun omaa päätä ollaan saatu tiiviimmäksi viime peleissä.

Jos koutsit luottaa Niemeen ja omaan, parantuneeseen pelisysteemiin, voi maaliin heittää kumman vain ja nyt olisi periaatteessa jälleen Niemen vuoro.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tavallaan toivon Kalninsia maaliin voiton todennäköisyyden maksimoimiseksi, mutta toisaalta haluaisin nähdä miltä Niemen peli näyttää nyt kun omaa päätä ollaan saatu tiiviimmäksi viime peleissä.

Jos koutsit luottaa Niemeen ja omaan, parantuneeseen pelisysteemiin, voi maaliin heittää kumman vain ja nyt olisi periaatteessa jälleen Niemen vuoro.
Niin; eihän Niemi nyt varsinaisesti ole ollut huono, vaikka joku helppo onkin selän taakse painunut. Mielestäni Niemessä on edelleen iso potentiaali, jota katsotaan varmasti vielä pitkään ja yritetään saada tavalla tai toisella se realisoitumaan. Tämä tietää kyllä kovaa duunia herralle itselleenkin.

Hienoa, että Janis on voittava veskari, mutta eiköhän kuormaa tuosta jaeta ja yritetä sitä kautta saada Niemellekkin vähän parempaa tuntumaa peliin. Sanokaa mitä sanotte, mutta mä uskon, että Niemi tulee vielä. No; kohtahan se nähdään kuka tänään luistelee tolppien väliin.
 
VÄLIKAUSI!

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Myttynen tulee kehiin Oksasen tilalle neloseen, muuten samalla kuin maanantaina.

25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 80 Saku Mäenalanen
48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 11 Steve Moses
36 Matias Myttynen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 4 Tommi Kivistö
77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maalivahtivalinta kielii siitä, että valmennusjohto on huomannut saman asian kuin minä ja tosissaan haetaan jatkumoa orastavalle pisteputkelle. Hyvä näin. Toki pitää kentällä vielä suorittaa 60min voittavaa jääkiekkoa ja hakea ansaintalogiikalla pisteet himaan, ennenkuin voidaan taputtaa toisiamme selkään. Kohta se alkaa!
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Se ei sit potku Barulin halua pelata Jokereita vastaan vieläkään! Tänään hyvän näköistä tekemistä, toivottavasti saadaan myös palkinto!
 
Kaikki käy kun panee tarpeeksi hiivaa...
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy