Ke 19.4.2023 Tappara - Pelicans

  • 35 558
  • 661

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
On tää Mouhijärven Jokerit kyllä yks kaikkien aikojen Liiga joukkueista (+CHL)
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Kyllä. Me tehdään se mitä tällä joukkueella ja näillä resursseilla on tehtävissä. Joudutaan pikkuhiljaa rakentamaan porukkaa kovemmaksi. Yrittäisitte te muutkin tehdä jotain.

Yritettiin. Ikävä kyllä tekeminen ratkaisee kaiken myös tällä kaudella ja ollaan 3 tai 4. Se on sellaista välillä.
 

Profaneomen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipas hyvä finaaliavaus, positiivisia huomioita oli Bartosakin ihmisyys, Tapolan aikalisä ja joukkueen herääminen. Sit loppu olikin suht rutiinia. Mutta 1-0 sarja vasta, seuraava kaiken muuttaa voi. Joten samalla höngällä ja yks vaihde enemmän Lahteen. Kiitos seurannasta!
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Jäi seuraaminen vähän vajaaksi tänään mutta eikö Levtchi ohjannut sen neljännen maalin? Nyt se on M . Davidssonin nimissä.
 

Pantteli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olemalla euroopan paras antoivat meille kuitenkin mahollisuuden osallistua ens kaudella CHLään. Joten kiitos Tappara!
Heittopussiksi itsenikin arvioima Pelicans on kyllä toistaiseksi nähdyllä suorituksella runkosarjassa ja playoffseissa ansainnut täysin itse paikkansa, kävi finaalisarjan loppupeleissä miten tahansa. Teidän joukkuetta ei voi kuin arvostaa tämän kauden suorituksilla resursseihin nähden.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tappara taklaa paljon. Monella unohtuu minä mukaanlukien että Tappara on oikeesti fyysinen vahva joukkue
Tämä on muuten hyvä huomio, joka usein unohtuu kaiken sen hehkutuksen ohella, jonka Tappara kyllä täysin ansaitsee nyt. Melkein tuli mieleen jo Juha Jokisen unohtumattomat sanat Tapparan ja Lukon välisessä finaalisarjassa 35 vuoden takaa..."Kaikkihan jotka jääkiekkoa seuraavat, tietävät että Tampereen Tapparaa ei kovalla pelillä voiteta..."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös