Ke 19.11.2014 Otteluseurantaketju Liiga

  • 11 690
  • 104
Tila
Viestiketju on suljettu.

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara on kyllä tällä hetkellä todella huono, tuollaista näennäistä pelailua.

Nimenomaan. Hyökkäyspään kiekonhallinta on yhtä kuin kulmapeli. Tilanteita kun katsoo ei Tapparalaista ole missään vaiheessa edes maalin edessä. Koitetaan kierrättää kiekkoa ulkokehällä ja tehdä sieltä maalia? Vitun vittu.

Ja miksei noi tuomarit voi viheltää jäähyjä? Vituttaa katsella, kun roikkua, koukkia, estää ja kampittaa saa, mutta vain huitominen vihelletään. Ja mitä toisesta erästä näin, niin Tapparan rikkeitä jäi kyllä paljon viheltämättä. Tapparafanina pitää tietysti olla kiitollinen, että erikoistilanteita ei pelata niin peli on edes näennäisesti tiukka. Alivoima on ollut reikäleipää viimeiset pelit ja ylivoima on sitä samaa vanhaa kuin koko kauden.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
no joo...pelsu pelaaja pitää mailan kainalossa...joten kaipa tuo kaukkaaminen sitten on....
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kiinnipitäminen? Latvala oli kahen metrin päässä turkulaisesta.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
TPS on paska ja voitto tulee ainoastaan sen vuoksi, että vastustaja on luokaton.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
No aika turhaa itkua kun Pelsuille olisi jääkiekon sääntöjen mukaan pitänyt viheltää aika monta kahden minuutin rangaistusta enemmän mitä nyt.

Ei tuomarit silti tätä ottelua ole ratkaissut.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Montako kertaa Helsingissä ovat tuomarit olleet kiekon tiellä? Kruununa Tapparan ylivoimalla päätuomari blokkasi poikittaissyötön takatolpalle saaneen Järvisen laukaisupaikan.

Tappara pelaa kyllä virkamiesmäistä paskaa. Ei riitä jalka haastaa ja kiekottomana ei huvita mennä maalille. Mihin se kohtuullinen tuomaritoiminta on taas kadonnut? Ihan hirveetä paskaa taas tänään ja sitten kontaktissa Grillfors kaatuu ja vihelletään korkea maila. Joo, hipaisi se Da Costan mailan varsi visiiriä tai kypärää.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Metsola ottaa kaksi kovaa koppia peräkkäin. Maalivahti antaa mahdollisuuden pisteisiin, mutta kenttäpelaajista ei tunnu Tapparalla löytyvän vastaavaa johtajaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös