Ke 18.9.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 31 013
  • 445

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jypin peli ei hyvältä näytä. Todella hidasta.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Laitetaas Pojan uitto Kokemäenjoessa hetkeksi jäihin.

Peliäly ja kätten taidot, pienessä tilassa. Bertrand ja Kuusela osaa hommansa.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
En usko että hän tuollaista haluaa, vaan sitä että kaukalossa pelaajat muistaisivat että tässä lajissa pitää pitää pää ylhäällä, koska taklaaminen on jääkiekossa sallittua. Jos tuossa tämän päivän tilanteessa JYPin kaveri olisi muistanut tämän, niin olisi varautunut ottamaan taklausta vastaan ja tuskin olisi loukannut itseään tuossa yhtään. Se ei poista Varakkaan vastuuta tilanteesta, mutta se poistaa yhden elementin jääkiekosta jota moni lajin fani kaipaa.

Melkein lisäsin perään että "ei sitten mitään keep your head upia". Sen huutelu alkaa käydä vanhaksi sillä eivät näytä pelaajat oppivan, pikemminkin päinvastoin. Lisäksi päävammat lisääntyvät (mutua). Eikä Stråka mielestäni mitenkään erityisen pää munissa tuossa mennyt. Mutta ehkä valinta on sitten sen välillä että mennään päät ylhäällä pommeja varoen ja simppelin varovaisesti pelaten tai taitavia suorituksia ja tapponiitit kitketään.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ässät nostanut karvausta tähän erään mutta se lähinnä avaa Tapparalle tilaa tulla nopeisiin hyökkäyksiin.

Telialta katosi kuva.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös