Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
@Sämppäri on edelleen varattu ja tavoittamattomissa joten ketju auki.

Jokereiden neljän ottelun viikko jatkuu kotiottelulla Kunlunia vastaan. Vieraiden kausi on lievästi sanottuna ollut vaikea. Aleksei Kovalevin valmentama joukkue on Itäisen konferenssin jumbona ja pudotuspeleihin on matkaa jo 13 pistettä. Pelejä on tietysti vielä jäljellä, mutta näillä näkymin pudotuspelit jäävät haaveeksi tällä kaudella. Edellisessä ottelussa Kunlun taipui jumbojen väännössä Dinamo Riikalle maalein 5-3. Edellisestä kahdeksasta kamppailusta saldona on peräti seitsemän tappiota. Hämmentävintä on se että ainoa voitto tässä jaksossa tuli SKA:ta vastaan ja vielä Pietarissa! Ongelmia on ollut omassa päässä riittämiin ja siitä kertoo myös se että omiin on mennyt sarjassa eniten maaleja lukemalla 88. Kunlun pelaa tällä kaudella evakossa Moskovassa Arena Mytishchissä . Kokoonpano on elänyt voimakkasti kauden aikana. Alkuun joukkue ei meinannut millään saada ulkomaanapuja mukaan johtuen koronasta. Alkukaudella joukkueessa pelasi paljon Venäläisiä pelaajia, mutta tällä hetkellä tilanne on normalisoitunut ja joukkueen runko koostuu tuttuun tapaan pohjoisamerikkalaisista pelaajista. Loukkaantumisia joukkueella ei näyttäisi olevan ollenkaan.

Jokerit palasi jälleen peleihin maanantaina ja tuloksena oli kirvelevä tappio Traktorille 1-3. Kaksi erää mentiin tasaisissa merkeissä, mutta kolmannen erän sulaminen käänsi ottelun vieraille. Lähtökohta ei tietysti ollut helppo kun repaleinen ja koronan hyydyttämä joukkue ei ole montaa joukkueharjoitusta saanut vedettyä läpi. Vastustajakin oli sarjan kuumimpia. Itse asiassa olin tyytyväinen suoritukseen kahdessa ensimmäisessä erässä vaikka ei se tietenkään parasta Jokeria ollut. Lähtökohdat huomioon ottaen kuitenkin ihan ok. Aika helposti selkäranka kuitenkin murtui yhdestä takaiskusta ja peli annettiin pois todella helposti. Se oli pettymys eikä oikein minkäänlaista kiriä enää saatu aikaiseksi. Suoraviivaisuutta kaivataan ja liian usein vastuuta siirrellään selkeissä tekopaikoissa. Nyt on saatu jalkoja auki ja tänään odotan vain ja ainoastaan voittoa. Mielenkiintoista nähdä jatkaako Maukka "ihan ok suoritus" Pajuluoma päävalmentajana. Kalnins aloittanee maalilla. Luultavasti muuten samalla kokoonpanolla mennään ja Joonas Järvinen jatkaa ainakin tämän matsin vielä mukana. Ketjuja varmasti rukataan uuteen uskoon.

Jokerit ja Kunlun ovat kohdanneet KHL:än historiassa kahdeksan kertaa ja voitot 7-1 Jokereille. Helsingissä vieraat eivät ole voittoa koskaan ottanut joten toivotaan ettei käy samoin kuin maanantaina kun Traktor haki historiansa ensimmäisen voiton Helsingistä :)

Erikoistilanteissa Jokereiden pitäisi olla vahvoilla. Molemmissa Jokerit on edellä ja Kunlun on ottanut aika paljon jäähyjä.

yv %

Jokerit 21.8
Kunlun 19.8

av %

Jokerit 83.1
Kunlun 74.8

Parhaat pistemiehet

1. Ivan Nikolishin 6+6=12
2. Hunter Shinkaruk 4+7=11
3. Sam Lofquist 2+9= 11

1. Brian O’Neill 4+17=21
2. Mikko Lehtonen 8+8=16
3. Niklas Jensen 10+3=13

Seuraa heitä

Dmitri Shikin on kantanut päävastuun maalilla kun Šimon Hrubec myytiin Omskiin. Ei ole helppoa seistä Kunlunin maalilla.

Sam Lofquist on pakiston kiekollinen liideri ja ylivoimalla saa paljon vastuuta.

Ivan Nikolishin on joukkueen paras maalintekijä kuudella maalilla. Taitava ja pienikokoinen kaveri. Hieman yllättävää kun katsoo aikaisempien kausien tehoja. Pelannut toki kaikki pelit ja pohjoisamerikkalaisilla on vähemmän pelejä.

Saku Mäenalanen on ollut pettymys. Maanantaina sai ottaa maaleja kontolleen. Muistetaan kuinka hyvin pelasi keväällä sentterin tontilla Lokoa vastaan. Ryhtiliike tarvitaan.

Jonathan Pudas pakko nostaa esiin. Odotukset oli korkealla ja mitä ollaan saatu, Ei yhtään mitään. Virheitä ottelusta toiseen ja kiekontoimittaminen maalille on ylivoimaisen vaikeaa. Katselin miehen tilastoja. Laukauksia Pudas on saanut maalia kohti koko kautena 27! Se on todella vähän ottaen huomioon yv-ajan. Mikko Lehtosen lukema on 61. Pudaksen maalia kohti suuntauneiden laukausten onnistumisprosentti on 3.7 %. Aivan käsittämättömän heikkoa tekemistä.

Eeli tolvanen on taantunut maalintekijästä duunariksi. Gorilla on harteilla ja onnistumisia ei vaan tule. yritystä kuitenkin riittää ja taklauksia Eeli on jakanut toiseksi eniten joukkueesta Pakarisen jälkeen.

Ottelusta odotan Jokereiden voittoa. Oikeastaan mikään muu ei kelpaa. Vaikka pelattuja pelejä on vähemmän niin nyt olisi hyvä aika kartuttaa pistetiliä. Huomioitavaa on myös se että Jokerit pelaa huomenna Jaroslavissa Lokomotivia vastaan. Toivotaan että peli saadaan nopeasti ratkaistua ja sitä kautta säästetään energiaa. Rankka viikko edessä, mutta toisaalta nyt sitä pelituntumaa saadaan paremmaksi. Veikataan että Jokerit voittaa 4-1.

Ottelu alkaa 18.30 ja toivottavaa on sellaisten katsojien kannalta jotka seuraavat matsia kotisohvalta , että Janne Pesonen ei ole taas eksynyt Viasatin studioon.
 
Viimeksi muokattu:

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä peli on pakko hoitaa, näitä ei vaan saa hävitä. Varma 1 lapulle.

Tästä tulee oikein penkkiurheilijan unelma ilta, kun ensin Jokerit hoitaa oman pelin kotiin ja illalla Huuhkajat... no en ole ihan varma.

Onko kellään tietoa lentääköhän Jokerit Jaroslaviin vielä illalla vai vasta huomenna?
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika lailla paras formu jäällä hyökkäyksen osalta, mikä toivon mukaan nähdään keväällä. Junttila, Ikonen rotaatiossa. Pakiston osalta puuttuu Kivistö ja Skele, joiden tieltä poistuu ainakin Bobi ja Järvinen. Rotaatioon jää Friman. Kyllähän tonne yksi kärkipakki pitää vielä saada. Ainakin.
 
Tää jengi on tässä!

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu (A) – 93 Peter Regin – 21 Brian O’Neill (A)
25 Henrik Haapala – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
41 Antti Pihlström – 80 Saku Mäenalanen – 12 Marko Anttila (C)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 64 Jonathan Pudas
36 Jakub Krejčík – 50 Viktor Lööv
7 Joonas Järvinen – 51 Alex Grant

39 Anders Lindbäck (98 Janis Kalnins)

Kangasalusta tänään koutsina, Pajuluoma ja Mäksä apuvalmentajina.

Jos Kunlunin kaltaiselle huumorijengille hävitään, niin puolestani koko jengi kävelköön Jaroslavliin.
 
Pöö

Hugotron

Jäsen
Suosikkijoukkue
WPG, Jokerit
Lindbäck maalilla, peukkua sille! Olisi hyvä nähdä sekoiluvapaa varma peli. Jinxataan Andersille nollapeli. Muutenkin hyökkäysketjut näyttävät itseasiassa todella hyviltä ja tasaisilta.
 

Buster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Brian O'Neill
Jaa, voikin sitten suunnata lenkille pelin sijaan ja odotettu keskiviikon kahden pelin ilta typistyi yhteen peliin.

Voisi kyllä tuomita kabinettivoiton, alkaa olla noita rästipelejä turhan paljon.
 
Puheet katoavat, kirjoitukset säilyvät

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Missä se Kunlunin farmijengi on? Kyllä nyt parissa tunnissa hilpasis Helsinkiin
Kiinalla taisi viime kaudella olla peräti kolme VHL joukkkuetta ja yksi joukkue MHL:ssä, mutta täksi kaudeksi nuo kaikki pistettiin jäihin ja Kiinaa venäläisessä kiekkorakenteessa edustaa tällä kaudella vain tämä KHL joukkue, joka pitää majaansa Moskovassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy