Ke 17.9.2008 Sport-Titaanit

  • 5 099
  • 28

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Aamun Pohjalaisessa.

Tami: Jäällä oli 5-6 kaveria tilassa "No Show", perjantaina voidaan joutua 3 ketjuun.

Tami Game is yours! Play that orchestra!

Kiviniemi ja Hakomäki kehiin.

Tarkoitti vissiin eritoten Laitisen ketjua tällä kertaa.. Eka kerta Tamin aikana, kun Laitisen ketju saa kritiikkiä. Oikeen sinänsä, että tällä työ pitää aika hoitaa hyvin.

The Rock kirjoitti:
Vaikka olikin tiedossa, että ensimmäisistä peleistä ei hirveämmin pisteitä ole luvassa, niin siitäkin huolimatta nyt ei paljoa naurata. Mielen valtaa lähinnä jo viime kaudelta tuttu perusvitutus sekä masennus (taasko tässä käy näin?), vaikka kautta on vasta kaksi(!) sarjakierrosta takana.

No ei kannata luovuttaa. Tsemppiä vaan Kotkaan. Aika masentavasti laadittu sarjaohjelma kyllä Titaaneille. Vähän niinkuin että lyödään lyötyä, kun sarjan vahvimmat heti vastassa. Onhan teillä siellä väitä valopilkkujakin, kuten Lintula ja Pehu. Ja mielestäni Tillanen oli aika hyvä veto myös. Kyllä voittoja tulee Titaaneillekin. Mutta talous pitää saada siellä kuntoon. Se on avainasia. Se on vaikea luoda mitään pitkäjänteistä toimintaa, jos tilit vetää miinuksella vuodesta toiseen.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joo niin taisi tarkoittaa, mutta siihenkin pitäisi voida tarvittaessa heittää korvaajaa jos ei luistin kulje. Nyt minusta meillä on joukkue, "jos se pelää näin hyvällä tasolla olisi hyvä vaihtaa kaveria ketjuun jos aihetta löytyy. Hakomäki ja Kiviniemi pitäisi saada jäälle aina kun mahdollista, enkä tarkoita että samaan aikaan Kivimäki tai Pahkala pitää ottaa pois. Korvattava voi olla periaatteessa kuka tahansa. Se on kilpailua pelipaikoista ja samalla tarkeää harjoittelua niille jotka saavat peliaikaa.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Hakomäki ja Kiviniemi pitäisi saada jäälle aina kun mahdollista, enkä tarkoita että samaan aikaan Kivimäki tai Pahkala pitää ottaa pois. Korvattava voi olla periaatteessa kuka tahansa. Se on kilpailua pelipaikoista ja samalla tarkeää harjoittelua niille jotka saavat peliaikaa.

Olisi jo ketjun vaihdon paikka tästä asiasta, mutta nimenomaan näin. Erityisesti laidoilla Nikoskelainen ja Koivisto eivät pelaa tällä hetkellä lähelläkään sillä intensiteetillä, mikä on miesten perustasoa. Joten kyllä voisi heitäkin laittaa sivuun välillä innokkaampien tieltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös