Ke 16.1.2008 Titaanit - Jukurit

  • 2 666
  • 21

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Taas mennään.

Kotkassa pelataan arvaamattoman mielenkiintoinen kamppailu, kun sarjajumbo Titaanit saa vieraakseen sarjakolmosen Jukurit Mikkelistä. Periaatteessa asetelmat ovat selkeät: vierailija lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Aikaisemmat kaksi kohtaamistakin ovat menneet selvästi mikkeliläisille: Kotkassa Jukurit kellisti isännät maalein 5-0 ja Kalevankankaalla numerot olivat 5-1 kotijoukkueen hyväksi.

Jukurit on kuitenkin ollut kolmessa edellisessä ottelussaan ajoittain jopa sekasortoisessa tilassa. Pelistä on puuttunut huolellisuutta ja asenteenkin kanssa on ollut vähän niin ja näin. Jotain pitäisi siis tapahtua, että mikkeliläisryhmä pääsisi tasolleen. Olisiko nyt viimein aika heittää rohkeasti junnuvahti Pekka Lahikainen laatikkoon?

Ottelun alla lisää epävarmuutta luovat kylillä liikkuvat huhut, joista on ollut jo puhetta Jatkoajassakin. Déjà vu viime kaudesta väijyy jo nurkan takana..?

Repaleista mikkeliläispuolustusta saapui täydentämään jo kolmas JYP-mies, kun vanha tuttu Esa Saksinen pelaa pari viikkoa jukurinutussa. Kun pelaajistosta löytyy entuudestaan lainamiehet Forsberg ja Leppänen, sekä JYP-lähtöiset Ilkka Kallioinen, Lauri Kinos ja Eero Hyvärinen, on kasassa jo melkoinen mafia. Tarvittavaa savolaisuutta alakertaan tuovat Esa Hämäläinen ja pelikieltonsa kärsinyt O-P Komulainen.

Poissa mikkeliläislaumasta on tällä tietoa ainakin sisäelinvammasta kärsivä pakki Tuomo Kortelainen ja nuori sentteri Anssi Laitinen.

Viikinkipaitojen henkinen lama suo Titaaneille yllätyssauman. Mikäli Kai Tillanen (?) onnistuu vanhaa seuraansa vastaan, on kotihallissaan pelaavalla kotkalaisryhmällä mahdollisuus syventää mikkeliläisten tappiokierrettä. Kari Rauhanen osaa kurinalaisen pelitavan. Ainakin Kalevankankaalla pelatessaan Titaanit vaikutti jotenkin pelokkaalta ja epävarmalta, joten uskallusta pelata kaivataan. Edeltävä seitsemän ottelun tappioputki tuskin helpottaa oloa, mutta joskushan nousunkin on alettava.

Ainakin mikkeliläisittäin keskiviikon peli on tärkeä. Joukkuetta on koeteltu takaiskuilla toisensa jälkeen. Karmaisevan SaPKo-tappion ja TuToa vastaan seuranneen täydellisen mahalaskun jälkeen Lempäälässä onnetarkin näytti ahteriaan Kari Makkosen suojateille, kun maalejakin jo hylkäiltiin. Nyt jos joukkue vielä kärsii tappion, kasvaa tuska jo todella suureksi. Liiankin suureksi?

Jos peli taas kääntyy voitoksi, olisivat asetelmat huomattavasti paremmat myös lauantain kotipeliin.

Selkeistä ennakkoasetelmista pelin tulos voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Jukurien murskanumerot eivät yllättäisi yhtään sen enempää kuin niukka kotivoittokin.

Itsekin olen näillä näkymin lähdössä katsomaan, miltä sarjanousijan kotihalli näyttää. Kotkalaisurheilu on tullut tutuksi lähinnä FC KooTeePeen kotipeleissä satunnaisesti käydessä, missä tunnelma on ollut huikea. Onko samanlaista menoa luvassa jäähallissakin?
 
Viimeksi muokattu:

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kotkalaisurheilu on tullut tutuksi lähinnä FC KooTeePeen kotipeleissä satunnaisesti käydessä, missä tunnelma on ollut huikea. Onko samanlaista menoa luvassa jäähallissakin?

Ei varmasti ole. Titaanien konttaus on hälventänyt sen vähänkin äänen katsomosta mitä siellä ajoittain on ollut. Hiljaista tulee olemaan, vaikka halli takaisi kunnon elämöinnille hyvät puitteet.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hiljaista tulee olemaan, vaikka halli takaisi kunnon elämöinnille hyvät puitteet.

Kolmisenkymmentä Jukuri-fania saanee edes jotain aikaiseksi.

Tosiaan oudot ja odottavat fiilikset matsin suhteen. Jukureilla voi jatkua sama konttaaminen tai eikä sekään olisi mahdottomuus, että rävähtäisi tulppa auki oikein kunnolla. Kaikilla mittareillahan Jukureiden pitäisi olla Titaaneita edellä ja paljon. Pelataanko niinkuin osataan, se onkin jo sitten toinen juttu.

Turha varmaan edes kirjoittaa, mutta olisiko jo nyt Pekka Lahikaisen näytön paikka. Tuskin.

Edit. Kotkassa näyttää olevan myös silmänruokaa:
Lainaus Titaanien sivuilta: Kiekkotapahtumaa sulostuttaa myöskin toinen paikalle saapuva "vierasryhmä", kun kouvolalainen tanssiryhmä Tigers tulee esiintymään kotkalaiselle kiekkoyleisölle.

http://www.tigers.fi/
 
Viimeksi muokattu:

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Kolmisenkymmentä Jukuri-fania saanee edes jotain aikaiseksi.

Tosiaan oudot ja odottavat fiilikset matsin suhteen. Jukureilla voi jatkua sama konttaaminen tai eikä sekään olisi mahdottomuus, että rävähtäisi tulppa auki oikein kunnolla. Kaikilla mittareillahan Jukureiden pitäisi olla Titaaneita edellä ja paljon. Pelataanko niinkuin osataan, se onkin jo sitten toinen juttu.

Turha varmaan edes kirjoittaa, mutta olisiko jo nyt Pekka Lahikaisen näytön paikka. Tuskin.

Kotkaan vie tie ja kivaa päästä pitkästä aikaa mukaan vierasmatsiin. Ennen tuli käytyä noin 20 vierasmatsia käytyä kaudessa katsoon, nyt vasta kauden toinen vierasmatsi. P-le, kun työt haittaa harrastusta..

Jukureilla Titaaneita edessään pakkovoitto, jos nuin kulunuttua termiä voi käyttää? SaPKoa ja Tutoa vastaan Jukurit esitti surkeaa peliä, mut kommenttien mukaan LeKiä vastaan oltiin menty jo etiäpäin?

Maali ja toinen heti alkuun ja eiköhän se Jukureiden peli siitä aukene, mut jos Kotkassa tulee neljän tappio putkeen, saatetaan Makkosen asemasta puhua jo isolla äänellä?

Lahikaisen pelaamatomutta ei jaksa enää edes ihmetellä, etenkin kun Myllykoski ei ole ollut parhaimmillaan viime peleissä. Esa Saksisen otteita seuraa mielenkiinnolla. Kova vahvistus Mestikseen, mutta pitkä pelaamattomus arvelluttaa. Ja mitä hyötyä näistä lainamieheistä on keväällä? joku sinne on saatava kevääseen saakka, etenkin kun Kortelainen huilaa loppukauden.
 

The Rock

Jäsen
Kaksi viime aikoina päin sitä itseään pelannutta joukkuetta kohtaa tänään Kotkan jäähallissa toisensa. Aiempien otteluiden ja varsinkin syksyisen Kotkan kamppailun perusteella voisi sanoa suoraan, että Jukurit vie ja Titaanit vikisee.

Tämä ei kuitenkaan tällä hetkellä ole niinkään varmaa, kiitos mikkeliläisten yllättävän alakulon ja kompuroinnin viime peleissään. Tosin eipä se aurinko Titaanien risukasaankaan ole paistanut, sillä seitsemästä viime ottelusta ei ole herunut pistettäkään sarjajumbona majaileville kotkalaisille.

Pitkään samoilla kentällisillä peluuttanut titaanivalmennus heräsi vihdoin ja viimein sekä sekoitti oikein kunnolla pakkaa Jukurit-ottelun alla. Onkin mielenkiintoista nähdä miten uusitut ketjut tulevat toimimaan illan ottelussa. Se on ainakin varmaa ettei se pelaaminen nähtyä huonommaksi enää voi mennä, eihän?

Itselläni on toiveissa tiukka ja tasainen kamppailu, joka tottakai saisi ratketa Titaanien kotivoittoon. Tämä on kuitenkin varsin epätodennäköistä, joten ei se tappiokaan vituttaisi läheskään niin paljon kuin yleensä. Pääasia on kuitenkin se, että jengi taistelee ja yrittää kaikkensa. Jolleivat ne rahkeet kärkijengiä vastaan riitä, niin sille ei sitten vain voi mitään.

Titaanit

1. kenttä:
#21 Rämä - #26 Koidahl - #11 Niemensivu
#24 Ruohola - #81 Babic

2. kenttä:
#18 Häkkinen - #12 Mustonen - #8 Mehalko
#20 Pylväläinen - #13 Jernberg

3. kenttä:
#17 Kovanen - #7 Kauppinen - #10 Valli
#4 Haapalainen - #45 Jokiraita

4. kenttä:
#78 Pehu - #15 Kansikas - #55 Kolhonen
#44 Autio (7. puolustaja) - #71 Mäkinen (13. hyökkääjä)

Maalivahdit:
#1 Tillanen (AK)
#30 Valkama

Lähde: www.mestis.fi


* Titaanit lähtee Jukurien kaatoon lähes täydellisesti uusituilla kentällisillä. Pakkiparit tosin ovat pysyneet samoina, mutta vaihtaneet hieman järjestystä. Ainoa näkyvä jatkumo edellisiin otteluihin on se, että huippuotteita maalinsa suulla esittänyt Kai Tillanen jatkaa kiekkojen poimimista myös Jukureita vastaan. Pitkään sivussa ollut taitosentteri Vili Mustonen palaa takaisin kehiin ja toivottavasti mies uhkuu näyttöhaluja pitkän pelaamattomuuden jälkeen.

ps. Oman osansa illan otteluun tuo menossa mukana oleva kouvolalainen tanssiryhmä Tigers, joka tulee hallille keikuttamaan peppuja miespuolisten katsojien iloksi.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Titaaneilla sitten ei juurikaan ole käyttöä Sportista tulleille "vahvistuksille". Pelipaikat ovat siis 7.puolustaja ja 13.hyökkääjä.
 

The Rock

Jäsen
Titaaneilla sitten ei juurikaan ole käyttöä Sportista tulleille "vahvistuksille". Pelipaikat ovat siis 7.puolustaja ja 13.hyökkääjä.

Eipä taida juuri käyttöä olla juu. Pojat haluttiin katsastaa ja tällä hetkellä näyttää siltä, että hanttikortit ovat kummastakin jäämässä käteen. Tosin se on todettava, että Mäkinen ei kunnon näyttöpaikkaa edes ole saanut vaikka Rauhanen miestä viime lauantaisen Vantaa-ottelun jälkeen kehuikin.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Joo, Titaanit vei 1-0 rankkareilla. Ja hitto vie, mää en kohta enää rupee mitään. Nyt on Jukureilla todella radikaalien toimenpiteiden aika! Alkaa nimittäin usko käymään vähiin...
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
WTF?

Mitähän siellä Kotkassa nyt oikein on puuhasteltu? Onko paketti tosiaan noin sekaisin vai onko joukkue päättänyt vaihtaa valmentajaa pelaamalla päin persettä?
Pelaajat saavat kuitenkin palkkaa kuten muutkin työläiset, joten luulisi nyt s*t*** edes yrittävän.
Pahasti näyttää siltä, että Lipiäinen hoitaa loppukauden. Jos jutut joukkueen sisällä olevista kitisijöistä ja vastarannan kiiskeistä pitää paikkansa, pitäisi lopputili suunnata sinnepäin.
ps. Jukuripelaajille porttikielto blackouttiin niin alkaa pelit mahdollisesti kulkea.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Jaaha, rankkareilla sitten pataan sarjajumbolta. Kyllä nyt olisi viimeistään siellä sikariportaassa herättävä ja tehtävä jotain. Näin ei enää voida jatkaa. Vaikka monet jukurikannattajat täälläkin (minä mukaanlukien) halunneet vaihtaa valmentajaa, ei tästä konttaamisesta voi enää syyttää vain Makkosta. Nyt on jo pelaajistonkin aika katsoa peiliin.

Nimimerkillä "paikalla olleiden kommentteja odotellessa"
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Jaaha, rankkareilla sitten pataan sarjajumbolta. Kyllä nyt olisi viimeistään siellä sikariportaassa herättävä ja tehtävä jotain. Näin ei enää voida jatkaa. Vaikka monet jukurikannattajat täälläkin (minä mukaanlukien) halunneet vaihtaa valmentajaa, ei tästä konttaamisesta voi enää syyttää vain Makkosta. Nyt on jo pelaajistonkin aika katsoa peiliin.

Vaikkei Makkonen olisikaan se suurin piru tässä helvetissä, niin tuntuisi kuitenkin siltä, ettei tästä nousta ilman, että valmentaja vaihtuu. Vaikea vaihtaa joukkuettakaan kesken kauden, vaikka muutamat pelurit ovatkin perustaneet jonkin asteista kapinaliikettä Makkosta vastaan. Tilanne on tällä hetkellä (jopa ajankohdaltaankin) täsmälleen sama kuin viime kaudella. Todennäköisin yhtälö on varmasti se, että Lipiäinen ottaa jälleen kerran ohjat käsiinsä ja tämä kevät mennään näillä pelureille (miinus tietty JYP-lainat).

Mielenkiinnolla odottaen Makkosen kommentteja illan pelistä...
 

Jukuristi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Valoa yössä! (?)

Puolustuspeli Jukureilla tänään suht ok lukuunottamatta muutamia ropellikiekkomenetyksiä omassa päässä ja niistä syntyneitä mylläköitä Jukurimaalilla. Hyökkäyksetkin vyöryivät suht´ totutusti Titaanien puolustuspäähän, mutta kädet jäätyivät jukuripojilla tänään ratkaisupaikoissa ja Kaitsukin pelasti muutaman varman maalin. Viimeiseen erään Makkonen tiivisti kolmeen kenttään. Olikohan syytä, sillä kyllähän tuo nelonenkin maalipaikkoja loi?

Jukurien parasta peliä esitti mielestäni tänään koko pakkikalusto ja hyökkäspäässä esiin nousi kolmoskenttä Uronen-Asplund-Kettunen. Kakkoskentässä häiritsee Makkosen vaisuus, missä pelasi?

Ylivoimapeli on tällä Jukurijoukkueella näköjään paikka huilata ja esittää rusettiluisteluesityksiä omassa puolustuspäässä. Koomista menoa etenkin eka erän alussa.

Titaanit pelasi itselleen kaksi pistettä suurella sydämellä. Pelkäsin kyllä myös varsinaisella peliajalla, että joku titaanipelaaja (lähinnä Koidahl tai Mustonen) olisi hyvällä yksilosuorituksella ratkaissut pelin, mutta tänään ratkaisi siis titaanipelajien selvästi paremmin ammutut rankkarit.

Jos se tästä lähtisi. Ei muuta kuin lisää ylivoima- ja maalintekoharjoituksia!
 

TeeVee

Jäsen
Titaanit - Jukurit

Ylivoima oli heikkoa, ensimmäisissä tilanteissa Jukurit taisi saada yhden laukauksen per jäähy kohti Tillasta.

Lehi oli yksi Jukurien parhaimmista, teki ensimmäisen erän lopussa maalin, mutta hylättiin koska summeri oli ehtinyt soida juuri ennen. Lehtonen oli jatkoajalla melkein koko ajan kentällä.

JYP-avut eivät erottuneet lainkaan, Leppäseltä lähti usea avausyritys, jonka seurauksena pitkä kiekko.

Kalle Mäkinen oli yritteliäs silloin kun kentälle pääsi.

Titaanit voitti tärkeitä aloituksia selvästi Jukureita useammin, erityisesti hyvin pelannut Cole Koidahl ja Tobias Kauppinen onnistuivat aloituksissa. Mehalko oli täysin näkymätön, Jernberg ja Babic saivat runsaasti peliaikaa.

Eero Hyväriseltä hyvä perstaklaus kolmannessa erässä (tai jatkoajalla).

Menikö Lehtosen rankkariyritys yli maalin, osuiko ylärimaan vai miten?
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Ihan Tillasen kilpeen pysähtyi tämä Lehtosen rankkari. Muuten peli oli mennyt noin tuplasti eteenpäin mitä se oli Hokkia vastaan ja nyt siellä kentällä syksyiltiin ja taisteltiin 60min ja tulos oli tässä. Loistavaa Titaanit ! Autio torjui polvella kiekon maaliviivalta toisessa erässä tosin peli oli ilmeisesti vihelletty jo poikki.

Ja Makkoselle terveisiä että ei siellä aitiossa tarvi joka kerta vetää itku potku raivareita kun Jukuri pelaaja kaatuaa.

Tunnelma hallissa oli jostain kumman syystä normaalia parempaa. Tästä on hyvä jatkaa lauantaina sitten kaadetaan Salamat.
 

TeeVee

Jäsen
Tunnelma hallissa oli jostain kumman syystä normaalia parempaa.

Eihän tuolla pitänyt meteliä muut kuin Jukuri-fanit päädyssä.

Ja Titaanien fanit rankkarikisassa.
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Niin ja sekö tarkoittaa sitä että hallissa ei voisi olla normaalia parempi tunnelma ?
Olet varmaan ollut seuraamassa muita Titaanien kotiotteluita tällä kaudella olet varmaan samalla huomannut että esim. Hokki pelissä hyvä jos se 10 jaksoi taputtaa jos Titaanit sai kiekon Hokin päätyyn. Siihen verrattuna kyllä hallissa oli poikkeuksellisen hyvä tunnelma. Ja se Jukurifanien huuto ei kuulunut ainakaan oikean puoliseen pääkatsomoon kunnolla joten se siitä huutamisesta.
 

TeeVee

Jäsen
Niin ja sekö tarkoittaa sitä että hallissa ei voisi olla normaalia parempi tunnelma ?
Olet varmaan ollut seuraamassa muita Titaanien kotiotteluita tällä kaudella olet varmaan samalla huomannut että esim. Hokki pelissä hyvä jos se 10 jaksoi taputtaa jos Titaanit sai kiekon Hokin päätyyn.

Vaikea sanoa. En ole käynyt katsomassa Titaanien otteita aiemmin tällä kaudella joten vertailupohjaa on paha ottaa.
 

The Rock

Jäsen
Pitkästä aikaa Kotkan jäähallissa sai katsella hyvätasoista jääkiekko-ottelua, jonka olisi voinut kääntää itselleen ihan kumpi tahansa illan joukkueista. Onneksi voitto kärrättiin lopulta Titaanien tilille rankkareiden jälkeen. Pitkässä tappioputkessa vaeltaneelle joukkueelle voitto teki erityisen hyvää ja sen toden totta näki matsin jälkeen pukukoppikäytävällä, jossa mm. onnessaan ollut titaanivalmentaja Rauhanen melkein rutisti ilmat pihalle kotkalaiskapteeni Kovasesta.

Titaanit oli tänään todella hyvällä ilmeellä liikenteessä ja joukkue pisti läpi ottelun tasapäin kampoihin Mestiksen kärkijengeihin lukeutuvalle Jukureille. Jukuritkin pelasi varsin mukiinmenevän ottelun, mutta kontrasti syksyllä Titaanit totaalisesti alistaneeseen mikkeliläisryhmään on todella iso. Paha kyllä lähteä veikkailemaan, mikä joukkueen on näinkin "jumiin" saanut, mutta nopeasti tästä alakulosta pitäisi eroon päästä mikäli Kalevankankaalla halutaan kotiedusta pudotuspeleihin haaveilla.

Titaanien selkeästi paras pelaaja oli maalivahti Kai Tillanen, joka näin ollen nollasi oman kasvattajaseuransa ja torjui kotkalaiset pistästä aikaa voitonsyrjään kiinni. Onnistujia voisi tähän perään luetella pitkän listan, mutta on ehkä viisainta todeta koko joukkueen pelanneen tänään hyvän ottelun.

Tästä on ehdottomasti mukavampi lähteä tulevan lauantain Salamat-kotipeliin ja toivottavasti kotkalainen kiekkoyleisö myös löytää tiensä jäähallin lehtereille voiton siivittämänä.

KIITOS TITAANIT!

ps. Tanssiryhmä Tigers esitti ennen ottelun alkua ja jokaisella erätauolla varsin meneviä show-numeroita. Harmi vain ettei hallin jumbotron ole vieläkään käyttökunnossa, sillä päätykatsomosta ei oikein kunnolla nähnyt tyttöjen ryntä... ryhdikkäitä ilmeitä tanssiesityksen lomassa.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Eihän tuolla pitänyt meteliä muut kuin Jukuri-fanit päädyssä.

Kyllähän nyt yleisö lämpeni hyvinkin ottelun edetessä. Tunnelma parani sitä mukaa, mitä kotikannattajat huomasivat Titaanien voitonmahdollisuuksien paranevan. Itse istuin B-katsomossa, minne ei kyllä jukurifaneista kuulunut oikein mitään. Kaiken kaikkiaan matsi oli ihan vauhdikas ja mainio Mestis-ottelu, joka kyllä tarjosi jännitystä loppuun asti.

Kai Tillanen pelasi kyllä ihan unelmapelin. Muutenkin Titaanien taisteluasenne oli ihailtavaa katsottavaa. Joka tilanteessa jokainen äijä painoi sata lasissa. Pelaajat heittäytyivät kiekkojen tielle, repivät ja raastoivat sen minkä pystyivät. Kaikki kunnia isännille. Ei olisi ollut ollenkaan vääryys, jos se kolmaskin piste olisi jäänyt Kotkaan.

No, ei tämä nyt ihan Arto Tolsa Areenan fiilikseen yltänyt, mutta hyvä tunnelma oli pelissä silti! Muutenkin hieman ahtaita istumakatsomoita lukuunottamatta KYMP Areena vaikutti oikeinkin asialliselta Mestis-hallilta.

Joo. Muutamia kysymyksiä tämä peli jätti ilmaan.

Onko viime kauden tapaan pelaajistossa kehittynyt jonkunlainen oppositio? Jos on, niin ovatko he samat pelaajat kuin viime vuonna. Jos vastaus molempiin kysymyksiin on myöntävä, niin änkyröivät pelaajat helvettiin vaan, oli kyse sitten vilttimiehestä tai avainpelaajasta. Pitkäkestoisen seuratyön voitto olisi siivota ylimääräiset riitasoinnut pois orkesterista.

Joitakin huomioita Jukureista muutaman drinkin jälkeen:

* Hatunnosto Joni Myllykoskelle. Mies pelasi yksin pisteen Mikkeliin, kun muusta joukkueesta ei siihen tuntunut olevan. Loistava peliesitys, joka nostaa varmasti itseluottamusta. Rankkareissa kotkalaiset olivat kyllä harvinaisen jäätäviä.

* Titaanit piti aikalisän päätöserässä. Mitä tekevät kaksi jukuripelaajaa jäällä? Jauhavat paskaa. Oliko suunnitelmissa lomareissu vai keskustelun aiheena se, mihin baariin viikonloppuna mennään? Eikä vaihtoaitiossa moni muukaan näyttänyt kuuntelevan. Yksi oire siitä, että kaikki ei ole kohdallaan?

* Jukurijoukkueen selkeästi parhaaita olivat kolmos- ja neloskenttä. Yllättäen ei Kiukasta ja Mäkistä näyttänyt jäällä päätöserässä näkyvän, mutta surkean vetelän pelin pelannut ykköskenttä (pl. Kuuluvainen) sai minuutteja riittämiin. Lopputulos on luettavissa jokaisesta otteluraportista.

* Ylivoimapelaamiselle lähinnä merimiesnaurua. Ensimmäisessä erässä neljä ylivoimaa ja myöhemmin matsissa mm. minuutin verran kahden miehen yv:tä. Tuloksena pari lähinnä puolittaista paikkaa.

Toivottavasti nämä keskiviikkona laiskotelleet pelaajat muistavat lauantaina olevansa vastuussa peliesityksistään ainakin niille rehellisille maksaville katsojille, jotka tulevat hallille illasta toiseen katsomaan ja kannustamaan omiaan. Kuulemani mukaan jonkunlaista faniprotestia on jo suunniteltu, eivätkä lauantaipelin lähtökohdat satunnaiskatsojien houkuttelun kannalta nyt ihan suotuisinta mahdollista tasoa ole. Näytön paikka.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Tulipa taas yksi halli bongattua ja kotoisalta hallilta vaikutti.

* Jos jonkun on toivonut torjuvan Jukurit nurin, niin Kai Tillasen. Värikäs veska, jolla oli kova kohtalo olla ikuinen kakkonen Mikkelissä. Strömbergiä ja Suomalaista oli vaikea haastaa, mutta eipä Reunanen viime kaudella niin paljon pare ollut kuin pelimäärästä vois päätellä. Nollapeli ja railakkaat tuuletukset, eli onnittelut Kaitsulle!!

* Positiivista Jukureista? Ketjuista Kettunen-Asplund-Uronen oli pirteä ja pienellä onnella ja pompulla pari häkkiä ois tullut, mut ei pompi niin ei.

* Kiukas ja Mäkinen taas pirteitä, yritystä ja jalkoja riitti. Kolmosessa sitten hyvä tsemppi palkitiin penkityksellä. Makkonen ja Jormakka saivat jatkaa surffailua "kiintiöpaikallaan".

* Myllykoski otti hyviä koppeja ja eipä ainankaan puristanut mailaa, sillä usemman kerran äijä hillui maalilla ilman mailaa..

* Ja ne muutamat "fanit", jotka uhosivat boikotilla/ulosmarssilla, hyvin vedätte! Okei, olihan Jukurit huono ja kyntää nyt syvällä, mutta nythän joukkue kaipaa tukea eikä perseennäyttöä. No, onneksi noita ulosmarssia ja vastaavia suunittelevia ei ole montaa, lähinnä näitä "glory huntereita", jotka ova tulleet mukaan menestyksen myötä.

* Neljäs peräkkäinen tappio ja sivuaa ennätystä. Muutama kevät sitten Sport kyykytti kolmesti ja TuTo vielä potki maassa makavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös