Ke 15.5.2024 Otteluseuranta (6. kisapäivä)

  • 2 828
  • 60

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Toi Puolan PAPP on kyllä aivan helvetin järkyttävää, edes Suomen divarissa ei vedetä noin vitun vihkoon. Ensimmäisessä maalissa maalin edessä on kahdella nollaa vastaan -tilanne ja toisessa maalissa menee useampi sekunti, kun kaksi kaveria ihmettelee kiekollista Nemeciä ja toinen näistä taisi olla vieläpä puolustaja, joka oli noussut omalle siniviivalle puolustamaan Nemeciä. Tässä vaiheessa ei tarvitse olla mikään Nostradamus ja veikata, että maalin edessä/kulmalla on tilaa ja reilusti. Ja Tatar oli sinne saanut ihan rauhassa hiipiä, ei paljoa puolalaisia napostellut.

Korjaan itseäni sen verran, että toisessa maalissa kolme puolalaista ihmettelee Nemecin kiekonhallintaa viivalla, maalin edessä yksi puolalainen puolusti hyvin, loput neljä pisin vitun seinämiä.

Sinällään kiekollisesti puolalaisilla on ihan taitoakin, saavat vaikeista asennoista ihan hyviä laukauksia. Mutta tuo puolustuspeli odottaa kyllä koko ajan sitä, että milloin pakka leviää.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Regenda voisi yrittää ottaa jäähyjä vielä vähän kauempaa omasta maalista. Vittu mitä jäähyjä.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Puola sai vielä erän loppuun hyvän paikan. Pelikellossa oli sekunti tai pari jäljellä, kun kiekko pelattiin maalin edustalta viivaan, josta pakki olisi voinut tykittää kaiken mitä hihasta lähtee. Hän päätti kuitenkin siirtää kiekon viereen ja kello juoksi tässä välissä nollaan. Sitten, kun erä oli päättynyt, niin Puola sai laukauksen lähetettyä.

Alkaa sen verran oma pulssi kohoamaan tuota Puolan pelaamista katsellessa, että ehkä jätän tähän tältä erää. Ehkä tekevät vielä Itävallat kolmannessa erässä, niin pääsee sitten aamulla taas ihmettelemään, että mitä ihmettä on kolmannessa erässä käynyt.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei ole kyllä kovin kaksisia nämä iltapelit olleet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös